reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co tak dziewczynki robicie ciekawego w sobotni wieczór 😘😘😘. Ja oczywiście nic i to uwielbiam 😜.

Nygusuje... :D

I byliśmy w kawiarni na kawie.

Hejka dziewczyny ☺ co tu na forum słychać? Widzę dużo nowych dziewczyn, cudownie, trzymam mocno kciuki za nowe brzuszki 😘
U nas obecnie nuda, jestem juz na etapie prania i układania ciuszków w szafie dla synka, kupione już z grubsza wszystko. Obecnie 34+1, mój syn goni z wagą ma już ok 2800 😖 ja od początku ciąży +10kg i to jedyny plus głupiej cukrzycy ciazowej.
I czekamy, czuję się cały czas cudownie, zero dolegliwości, przesypiam całe noce więc dziewczyny z forum z sierpnia mnie nie znoszą 😅 wczoraj nawet byłam na basenie i pływałam z Kubą 😁
@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Rośniecie? Jak malutka?
@Liliana87 który to już u Was tydzień? Jak się czujesz?
@Netiaskitchen Co u Was?
Zastanawiam się jeszcze czy @juchaa_87 już urodziła? 🧐 Dawno jej nie widziałam, a już chyba czas? ☺
@nieagatka a jak Wasze życie już wspólnie? ☺

Uuu... co za nózki. Jaka laseczka... i jakie włoski ....

@fredka84 początkowo też używałam tych igieł 😜 nie polecam. W aptece DOZ możesz zamówić do odbioru w punkcie "Strzykawka tuberkulinowa, 1 ml + igła 0,3 x 13". Tylko igła jest dość cienka i trzeba nabierać większą. Prolutex mieścił się na styk. Dzięki temu przeżyłam tych kilkanaście tygodni.

Dziękujemy,

Pierwsze podejścia były praktycznie co cykl. Ostatnie trzy co trzy miesiące podchodziliśmy. Też byłam zmęczona i rozbita psychicznie i fizycznie. Czas jest potrzebny. Lepiej się czuję, i nazbieralam nowych sił na walkę. Jeżeli będziemy podchodzić zmęczone to nie widzę szczęśliwego zakończenia.
Masz rację... Coraz większa presja... Trzeba czasu....

reklama
Co Ty słońce, jestem chuda jak szczypiorek. Teraz po tej punkcji tak mi zleciało wszystko że mam wrazenie ze schudłam, bo spodnie wiszą na mnie. Dziś wyciagłam stanik z miseczką A takie groszki małe dostałam.
JA po punkcji tez schudłam ze trzy dni nie jadlam i jak zjadłam pierwsza kanapke to mi sreke trzesla - fllleee az mi się nie chce tego przypominać ;) ja się ciesze bo mnie piersi wreszcie naparzają ;)

Do góry