reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka dziewczyny ☺️ co tu na forum słychać? Widzę dużo nowych dziewczyn, cudownie, trzymam mocno kciuki za nowe brzuszki 😘
U nas obecnie nuda, jestem juz na etapie prania i układania ciuszków w szafie dla synka, kupione już z grubsza wszystko. Obecnie 34+1, mój syn goni z wagą ma już ok 2800 😖 ja od początku ciąży +10kg i to jedyny plus głupiej cukrzycy ciazowej.
I czekamy, czuję się cały czas cudownie, zero dolegliwości, przesypiam całe noce więc dziewczyny z forum z sierpnia mnie nie znoszą 😅 wczoraj nawet byłam na basenie i pływałam z Kubą 😁
@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Rośniecie? Jak malutka?
@Liliana87 który to już u Was tydzień? Jak się czujesz?
@Netiaskitchen Co u Was?
Zastanawiam się jeszcze czy @juchaa_87 już urodziła? 🧐 Dawno jej nie widziałam, a już chyba czas? ☺️
@nieagatka a jak Wasze życie już wspólnie? ☺️
Ale pieknie wyglądasz!!! 😍😍😍Strsznie szybko to zleciało, już ostatni miesiąc, szok!!!
Widzę, że wszystko pod kontrolą i bardzo dobrze. Ile mozna przygotować tyle warto, reszta wyjdzie w praniu😉😊
Trzymam kciuki za spokojną końcówkę✊✊✊I czekamy na Kubusia!!! 😍😍😍
U nas dobrze, wrzuciłam właśnie dziś fotę brzuszka, bo już calkiem duży jak na 24tc.To chyba prawda ze w drugiej ciąży jakoś szybciej widać. Na razie 4kg na plusie, a sam brzuch wygląda chyba na więcej. Spokojnie jak dotąd i niech tak zostanie 😊

reklama
Do góry