reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za informację. Do początku 8 tyg . Czy do końca?
Do początku, po USG lekarz już wiedzial ze nic z tego nie będzie … jak odstawial leki to wypisal od razu skierowanie w razie wu do szpitala na zabieg ale wolal zebym się sama oczyscila... i tak się stało - tego dnia bylam już bardzo slaba i bolało mnie w plecach, miedzy łopatkami i tak się dziwnie co chwile pokladalam gdzie popadnie no a później skurcze...

Boziu im bliżej punkcji tym bardziej czuje się jak wielki nadmuchany balon 😱 przez te leki dostałam tak wielki brzuch ze sama jestem w szoku 😱mam wrażenie że zaraz pęknę 😱 a jeszcze parę dni musze wytrzymać

Załączniki

• IMG_20200710_195738.jpg
    IMG_20200710_195738.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny nie jest dobrze[emoji17]
Z 2012 roku artykul,czy zle widze?

Boziu im bliżej punkcji tym bardziej czuje się jak wielki nadmuchany balon 😱 przez te leki dostałam tak wielki brzuch ze sama jestem w szoku 😱mam wrażenie że zaraz pęknę 😱 a jeszcze parę dni musze wytrzymać

Mam tak samo kochana., musimy wytrzymac jakos... ja jeszcze 2 dni zatrzyki musze robic i w poniedzialek wizyta i sie okaze kiedy puncja :) Ale tak sie czuje jakbym kamienie miala na jajnikach 🤦‍♀️
A Ty kiedy masz wizyte w czwartek??

Poryczałam się, to dopiero początek drogi, już kilka razy na nim byłam i nie za daleko doszłam, ale może tym razem to będzie inna droga, już ta wlasciwa.
Beta w 9dpt 83
Miałam dwie blastki ale to by raczej na jedną wyglądało, co? Oby z tego znowu pozamacicznej nie było, a USG dopiero 29. We wtorek następna beta.
Trzymam kciuki za piękny przyrost bety

reklama
Mam tak samo kochana., musimy wytrzymac jakos... ja jeszcze 2 dni zatrzyki musze robic i w poniedzialek wizyta i sie okaze kiedy puncja :) Ale tak sie czuje jakbym kamienie miala na jajnikach 🤦‍♀️
A Ty kiedy masz wizyte w czwartek??
Nie, nie w czwartek 😉w poniedziałek przed 8 mam się zgłosić do kliniki na ostatnie usg i wtedy decyzja kiedy punkcja. Lekarz powiedział że między środa a piątkiem będzie punkcja 😉

Do góry