Beta z dzisisj 15200. Tydzień temu 7100.Caro,u ciebie to jest juz 6 tc? Czyli musi byc struktura zarodka.
Beta rosnie normalnie? Pozostale hormony robilas?
Prpg.robilam w pon. 34 wynosił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta z dzisisj 15200. Tydzień temu 7100.Caro,u ciebie to jest juz 6 tc? Czyli musi byc struktura zarodka.
Beta rosnie normalnie? Pozostale hormony robilas?
Domyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.Mysle ze max 7-8 tc,jak cudu nie bedzie,to juz nie bedzie.Oprocz tego moze dojsc do poronienia.Organizm sam sie przewaznie pozbywa pustego jaja,tyle ze hak sie podtrzymuje sztucznie lekami,to moze nie dac rady.
Przytulam do sercaDomyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.
W weekand się wyplacze i jakoś to będzie
To pieprzone puste jajo w naturalnej ciazy,nawet jest nie zauwazone,bo oczyszcza sie razem z okresem i kobieta nawet nie wie ze w ciazy byla,a tu niestety...to nie twoja kochana,nikt nie wie dlaczego sie to dzieje.Domyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.
kochana trzymaj się. Całuję Cię mocno i tulam...Domyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.
Ten artykuł jest z 2012. Ale pomysły wracają jak bumerang..Dziewczyny nie jest dobrze[emoji17]PiS: Za in vitro nawet więzienie
PiS złożyło w Sejmie dwa projekty ustaw zakazujących in vitro. W jednym z nich partia proponuje karę grzywny oraz pozbawienia wolności za stosowanie tej metody. - Chodzi o wyraźne powiedzenie, że tego rodzaju praktyki są niedopuszczalne - wyjaśnił lider PiS, Jarosław Kaczyński.tvn24.pl
To tylko dowód na to ze takie straszaki nigdy nie są wprowadzane w życie. Pomysł z zakazem aborcji wraca co kilka lat przy okazji wyborów ale jak narazie od wielu lat nic się nie zmienia.Ten artykuł jest z 2012. Ale pomysły wracają jak bumerang..
co za skurwiele, edit: na szczęście to stare bo już mi ciśnienie się podniosło....Dziewczyny nie jest dobrze[emoji17]PiS: Za in vitro nawet więzienie
PiS złożyło w Sejmie dwa projekty ustaw zakazujących in vitro. W jednym z nich partia proponuje karę grzywny oraz pozbawienia wolności za stosowanie tej metody. - Chodzi o wyraźne powiedzenie, że tego rodzaju praktyki są niedopuszczalne - wyjaśnił lider PiS, Jarosław Kaczyński.tvn24.pl
A jak u Ciebie zakończyła się historia ?? Do ktorego dpt czekałaś, miałaś zabiegczy samo zeszło?To pieprzone puste jajo w naturalnej ciazy,nawet jest nie zauwazone,bo oczyszcza sie razem z okresem i kobieta nawet nie wie ze w ciazy byla,a tu niestety...to nie twoja kochana,nikt nie wie dlaczego sie to dzieje.
Tez to przexhodzilam.To wstystko takie popier***ne.