reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mysle ze max 7-8 tc,jak cudu nie bedzie,to juz nie bedzie.Oprocz tego moze dojsc do poronienia.Organizm sam sie przewaznie pozbywa pustego jaja,tyle ze hak sie podtrzymuje sztucznie lekami,to moze nie dac rady.
Domyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.
W weekand się wyplacze i jakoś to będzie

Domyślam się. Stąd te krawiwnie, ale tyle już przeszłam powalcze jeszcze trochę!! Nie odstawie leków we wtorek usg u siebie a w czwartek w klinice mam ;(.
W weekand się wyplacze i jakoś to będzie
To pieprzone puste jajo w naturalnej ciazy,nawet jest nie zauwazone,bo oczyszcza sie razem z okresem i kobieta nawet nie wie ze w ciazy byla,a tu niestety...to nie twoja kochana,nikt nie wie dlaczego sie to dzieje.
Tez to przexhodzilam.To wstystko takie popier***ne.

Dziewczyny nie jest dobrze[emoji17]

Ten artykuł jest z 2012. Ale pomysły wracają jak bumerang..

Ten artykuł jest z 2012. Ale pomysły wracają jak bumerang..
To tylko dowód na to ze takie straszaki nigdy nie są wprowadzane w życie. Pomysł z zakazem aborcji wraca co kilka lat przy okazji wyborów ale jak narazie od wielu lat nic się nie zmienia.
Ja na to nawet nie zwracam uwagi. Jeśli coś takiego w Polsce się wydarzy to zrobię in vitro za granica albo wyjadę na stałe za granice .
I tak mam zmartwieniazwiązane z in vitro wiec mysle ze takich artykułów nie potrzebujemy

co za skurwiele, edit: na szczęście to stare bo już mi ciśnienie się podniosło.... ;)

reklama
To pieprzone puste jajo w naturalnej ciazy,nawet jest nie zauwazone,bo oczyszcza sie razem z okresem i kobieta nawet nie wie ze w ciazy byla,a tu niestety...to nie twoja kochana,nikt nie wie dlaczego sie to dzieje.
Tez to przexhodzilam.To wstystko takie popier***ne.
A jak u Ciebie zakończyła się historia ?? Do ktorego dpt czekałaś, miałaś zabiegczy samo zeszło?

Do góry