reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej hej Kochana 😘 dzięki za pamięć 😘 a Ty tu nie miałaś wejść na forum dopiero w 6dpt?
Cześć wszystkim ☺
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Gratuluję wszystkim, którym się udało! Za resztę trzymam kciuki ✊🏻😘
Zrobiłam sobie małą przerwę od forum. Czulam, że muszę się wyciszyć przed transferem. Dziś u mnie jest 9dpt i beta 142,5 ❤ w 7dpt beta 35,7. Czy taki przyrost jest ok? Jakiś kosmicznie duzy mi się wydaje. Tak ciężko uwierzyć, że się jak na razie udało 😍
przepraszam za dużo mam dzisiaj jak na jeden dzień i dopiero zauwazylam ze pisalas ❤ ❤ ❤ bbbaarddzo się ciesze - przecież wiesz 😍😍😍 mialas troszenke wczesniej ode mnie stymulke dlatego tym bardziej mam do ciebie sentyment ;) Tym bardziej się ciesze bi malas dwa zarodki a pewnie liczylas na więcej i trochę się martwilas… UDALO się - z takimi wynikami to pewnie zwiastuje ciaze bez większych utrudnień ;) Zagladaj tu do nas częściej ;)

Ja właśnie tak jem, co 5 h. 3 posiłki dziennie i absolutnie żadnego podjadania, dużo wody pomiędzy i czuję się dobrze, ale właśnie niepokoi mnie ta insulina w 2h...
Kochane - IO to choroba spowodowana złym odżywianiem i czesto genami... Niski indeks glikemiczny to podstwa - biala maka jest najgorsza - sam cukier... Chocbyscie nie wiem ile cwiczyly nie dacie rady bez NIG- no way ;) Posilki do syta ale jak najrzadziej ;)

Ja jutro nici z zakupów mam🙄. Mąż ze mną jedzie.... W sumie to sama mu kazałam bo mnie zawsze jak wracam z kliniki to kure.ws.ko swędzi mnie noga i cisnę gaz do dechy, no i mega się denerwuję jak ktoś jedzie jak stara babcia. A teraz chce wrócić na lajcie, siedzieć obok, nie patrzeć na innych kierowców i pić sobie kawkę 🙂. I tak, jestem po.je.bana, wiem już o tym 🤦. Wsiadam do auta i kuwa mózgownica mi się wyłącza 🤦. Też tak macie?
No ja do tego radio na fuullll i tancze na siedząco ;)

To sobie wyobraz jak Łukasz się czulz tym nazwiskiem za dziecka ;)
No fakt dla chłopaka może trochę „niefajne” ale chyba teraz już nie ma z tym problemu??
I pewnie nawet się nie odmienia.
Powiem ci, ze teraz pracuje przy danych osobowych m.in. i uwierz ni ze ludzie maja naprawdę dziwne, śmieszne i pokręcone nazwiska. Dzisiaj miałam pana z nazwiskiem żnehżer. Polskie -podobno. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

reklama
No pewnie tak trzeba na fotelu obok i chill. Ja po transferze wracałam z mężem 300 km i jeszcze głupek złe skręcili zamiast obwodnicami to jechaliśmy wszystkimi wioskami dziurawymi a ja płakałam ze mi zarodek wytrzęsie 😭😭
Mam fajne mieszkanko zaraz pod klinika tzn do wynajęcia i chyba tam na nockę po transferze zostanę i wrócę pociągniem. Tak zrobiłam przed punkcja i było dobrze klinika jest dokładnie po drugiej stronie ulicy dosłownie 10 kroków
JA ttm razem pojade sama nawet na transfer - ale wcale mnie to jakos nie smuci ;)

Do góry