Ja pod koniec poprzedniego cyklu miałam torbiel. I 2dc musiałam się pokazać żeby sprawdziła czy się wchłonęła po lekach, żeby nic nie przeszkadzało [emoji4]Hej dziewczyny [emoji4]takie pytanie mam. Czy któraś z Was miala robione usg w pierwszym dc przed rozpoczęciem procedury ??? Ja zawsze miałam dopiero przy podglądzie jajek . A tutaj mam się zgłosić w 1dc .. i z tych nerwow nie zapytałam co oni chcą tam zobaczyć w tym „ morzu czerwonym „ [emoji4]
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Miałam tak samo. Po punkcji bywa że skutki uboczne przybierają na sile. Ja ledwo w pracy siedziałam dzień po punkcji. Do wieczora było gorzej. Zaniepokojona bólem nerki albo okolic pojechalam na izbe przyjęć. Okazało się że to hiperstymulacja i płyn w miednicy. Skąd płyn? Bo mi lekarz nie powiedział żeby ograniczyć płyny tuż po punkcji. Piłam 2l dziennie. Pociesze Cię że w 3 dobe po punkcji czułam się znacznie lepiej. Obserwuj ile pijesz i ile razy idziesz do WC.Dziękuję słońce, na razie mam priblem wogole z poruszaniem się, bił przechodzi na klatkę piersiową, nie mogę się położyć, siedzę na pół
Do tego martwię się ile zapłodni się do piątku całą w igłach jestem, pewnie to też, teraz nie pomaga Echhh
Ja miałam ze 2 razy przed transferem w 2dc, lekarka chciała się upewnić czy żadna torbiel nie powstała czy coś takiegoHej dziewczyny takie pytanie mam. Czy któraś z Was miala robione usg w pierwszym dc przed rozpoczęciem procedury ??? Ja zawsze miałam dopiero przy podglądzie jajek . A tutaj mam się zgłosić w 1dc .. i z tych nerwow nie zapytałam co oni chcą tam zobaczyć w tym „ morzu czerwonym „
Margoolcia
Ja biorę tylko 1 dzień urlopu na transfer. Potem normalnie chodzę do pracy.Czy Wy kobietki jak miałyście transfer to brałyście L4?? Na ile??
Po którym razie udało się Wam zajść??? Powinna być ankieta na ten temat
Cebula bym się zakrztusiła ze śmiechu chciałaś być lady to maszJa czekam już pod labo. Ubrałam się w taka ładna zwiewną bluzeczkę bo chciałam być jak Lady, a tu pizga że szok. Gęsia skórkę mam nawet na paznokciach . Do środka jeszcze nie wpuszczają i tak stoję jak głupia
To już jutro ten wielki dzień, jejku będę przezywać chyba jakbym to był moj transfer
Ja czekam już pod labo. Ubrałam się w taka ładna zwiewną bluzeczkę bo chciałam być jak Lady, a tu pizga że szok. Gęsia skórkę mam nawet na paznokciach . Do środka jeszcze nie wpuszczają i tak stoję jak głupia
Powodzenia kochana
Margoolcia
Może jak głupia ale za to jaka eleganckaJa czekam już pod labo. Ubrałam się w taka ładna zwiewną bluzeczkę bo chciałam być jak Lady, a tu pizga że szok. Gęsia skórkę mam nawet na paznokciach . Do środka jeszcze nie wpuszczają i tak stoję jak głupia
Waleczna36
Miałam tak samo. Po punkcji bywa że skutki uboczne przybierają na sile. Ja ledwo w pracy siedziałam dzień po punkcji. Do wieczora było gorzej. Zaniepokojona bólem nerki albo okolic pojechalam na izbe przyjęć. Okazało się że to hiperstymulacja i płyn w miednicy. Skąd płyn? Bo mi lekarz nie powiedział żeby ograniczyć płyny tuż po punkcji. Piłam 2l dziennie. Pociesze Cię że w 3 dobe po punkcji czułam się znacznie lepiej. Obserwuj ile pijesz i ile razy idziesz do WC.
Hej. Właśnie chodzę dość często bo w nocy byłam dziś 4 razy, ale dużo moczu nie oddaje. Właśnie nie wiem czy zwiększyć picie widy czy nie.
I dokładnie mam tak samo, bóle w nerkach i dziwne kolki. Noc była beznadziejna
reklama
Nie można takich peelingów w lato , klientkom nie robie absolutnie, bo nie wiem czy później nie pójdzie się opalać i będzie ze plam dostała . Faktycznie tak sobie pomyślałam, ze mamy bardzo zgrana ekipę, oczywiście czasami są jakieś spiny, jak wszedzie, ale ogólnie każdy się lubi i ja tez bardzo lubię swoją praceEkspertyza . Dobrze to nazwałaś
To takie peelingi można robić w lato? Co one dają? Zaciekawilas mnie oczywiście
Z tym obiadem urodzinowym to mega fajny pomysł . Szpicel z Ciebie dobry . Nic się nie ukryje . Dobrze, musisz być czujna, a co Musisz mieć w pracy zgraną ekipę, że taka piękna niespodziankę Ci szykują .
Ps tyko cebulę sobie dziś odpuść z rana
Podziel się: