reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny [emoji4]takie pytanie mam. Czy któraś z Was miala robione usg w pierwszym dc przed rozpoczęciem procedury ??? Ja zawsze miałam dopiero przy podglądzie jajek . A tutaj mam się zgłosić w 1dc .. i z tych nerwow nie zapytałam co oni chcą tam zobaczyć w tym „ morzu czerwonym „ [emoji4]
Ja pod koniec poprzedniego cyklu miałam torbiel. I 2dc musiałam się pokazać żeby sprawdziła czy się wchłonęła po lekach, żeby nic nie przeszkadzało [emoji4]

reklama
Dziękuję słońce, na razie mam priblem wogole z poruszaniem się, bił przechodzi na klatkę piersiową, nie mogę się położyć, siedzę na pół 😔
Do tego martwię się ile zapłodni się do piątku całą w igłach jestem, pewnie to też, teraz nie pomaga Echhh
Miałam tak samo. Po punkcji bywa że skutki uboczne przybierają na sile. Ja ledwo w pracy siedziałam dzień po punkcji. Do wieczora było gorzej. Zaniepokojona bólem nerki albo okolic pojechalam na izbe przyjęć. Okazało się że to hiperstymulacja i płyn w miednicy. Skąd płyn? Bo mi lekarz nie powiedział żeby ograniczyć płyny tuż po punkcji. Piłam 2l dziennie. Pociesze Cię że w 3 dobe po punkcji czułam się znacznie lepiej. Obserwuj ile pijesz i ile razy idziesz do WC.

Hej dziewczyny 😊takie pytanie mam. Czy któraś z Was miala robione usg w pierwszym dc przed rozpoczęciem procedury ??? Ja zawsze miałam dopiero przy podglądzie jajek . A tutaj mam się zgłosić w 1dc .. i z tych nerwow nie zapytałam co oni chcą tam zobaczyć w tym „ morzu czerwonym „ 😊
Ja miałam ze 2 razy przed transferem w 2dc, lekarka chciała się upewnić czy żadna torbiel nie powstała czy coś takiego

Ja czekam już pod labo. Ubrałam się w taka ładna zwiewną bluzeczkę bo chciałam być jak Lady, a tu pizga że szok. Gęsia skórkę mam nawet na paznokciach 😱. Do środka jeszcze nie wpuszczają i tak stoję jak głupia 🙄
Cebula bym się zakrztusiła ze śmiechu 😂😂😂 😜😜😜 chciałaś być lady to masz 😂😂😂
To już jutro ten wielki dzień, jejku będę przezywać chyba jakbym to był moj transfer 😘

Miałam tak samo. Po punkcji bywa że skutki uboczne przybierają na sile. Ja ledwo w pracy siedziałam dzień po punkcji. Do wieczora było gorzej. Zaniepokojona bólem nerki albo okolic pojechalam na izbe przyjęć. Okazało się że to hiperstymulacja i płyn w miednicy. Skąd płyn? Bo mi lekarz nie powiedział żeby ograniczyć płyny tuż po punkcji. Piłam 2l dziennie. Pociesze Cię że w 3 dobe po punkcji czułam się znacznie lepiej. Obserwuj ile pijesz i ile razy idziesz do WC.

Hej. Właśnie chodzę dość często bo w nocy byłam dziś 4 razy, ale dużo moczu nie oddaje. Właśnie nie wiem czy zwiększyć picie widy czy nie.
I dokładnie mam tak samo, bóle w nerkach i dziwne kolki. Noc była beznadziejna 😔

reklama
Ekspertyza 😂😂😂. Dobrze to nazwałaś😂
To takie peelingi można robić w lato? Co one dają? Zaciekawilas mnie oczywiście 😘
Z tym obiadem urodzinowym to mega fajny pomysł 😍. Szpicel z Ciebie dobry 😂. Nic się nie ukryje 😜. Dobrze, musisz być czujna, a co😜 Musisz mieć w pracy zgraną ekipę, że taka piękna niespodziankę Ci szykują 😍.
Ps tyko cebulę sobie dziś odpuść z rana 😜
Nie można takich peelingów w lato 😂, klientkom nie robie absolutnie, bo nie wiem czy później nie pójdzie się opalać i będzie ze plam dostała 😜. Faktycznie tak sobie pomyślałam, ze mamy bardzo zgrana ekipę, oczywiście czasami są jakieś spiny, jak wszedzie, ale ogólnie każdy się lubi i ja tez bardzo lubię swoją prace😁😁😁

Do góry