reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
On pomaga przywrócić i trzeba zużyć całe opakowanie. W illadianie nie ma bakterii kwasu mlekowego czyli probiotycznych jest tylko inulina. A czarnej zależy żeby mieć dobra florę aby wymaz wyszedł prawidłowy wiec mysle ze dwie globulki illadianu by jej nie pomogły w tym
Kochana zobacz czy takie cos moze byc? 15942263588907552949538082835889.jpg

Wiecie co,ja wiem ze wszystko się ułoży i będzie dobrze. Ze w końcu zostaniemy rodzicami ❤️ może to głupio zabrzmi ale wam napisze 🙈za każdym razem gdy jeździliśmy na iui bądź na badania do niej świeciło słońce i co żadna się nie powiodła. A teraz przy in vitro za każdym razem jak jedziemy do lekarza pada deszcz, przepraszam on nie pada on leje. Smieje się z moim mężem ze to znak, że moja ukochana Babcia patrzy na nas i płaczę ze szczęścia że już niedługo spełni się nasze największe marzenie ❤️ Tak bardzo chciała się doczekać wnuka od nas, niestety nie zdążyła 😔 ale ja wiem ze ona patrzy na nas i nam pomaga w spełnieniu największego marzenia ❤️

reklama
Do góry