reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

156,30 PG/NL przecież wkleiłam zdjecie. To co wkleiłam to sa wypowiedzi z forum novum wiec oni chyba sie nie myla? JPRDL jak człowiek za dużo wie to jeszcze gozej ja tez nigdy nie robiłam przed crio estradolu tylko prog a teraz mi kazal to zrobila i napisał ze jest ok... teraz mam glowe nabita - jutro zobaczymy jakie endometrium będzie ...
A moje wyniki są pg/ml

reklama
oka już wiem necia miała taki wysoki etriadol bo przecież tym razem była swiezo po stymulacji i miała swiezy transfer ;) moje tez pg/ml zle wcześniej napisałam ;)
Tak Necia miała świeży transfer teraz ale wcześniej synkiem tez miała podobny estradiol 😉😉 już się nie stresuj wszystko będzie dobrze do transferu ci jeszcze podskoczy i będziesz miała w tysiącach 😍

Czy któraś z was miała transfer na naturalnym cyklu? Czy monitorował ktoś hormony czy tylko USG robilyscie? Czytam tu Was no i każda jakieś badania z krwi robi przed transferem. Zaczynam się czuć jak bym na żywca szla.

Będziesz teraz wyglądać jak ruska baba 😂
Kiedys-jak bylam panienka -ogladalam z bratem jakis festiwal i tam spiewala min.Kasia Cerekwicka umalowana jak ruska baba(niebieskie powieku i rozowe jak pdis msc poliki)i kiedys twn mojbrat do mnie przyjechal.Pojechalismy do centrum handlowego oczywiscie ja wyrychtowana.A w pewnym momencie moj brat do mnie odpala"wyglsdasz jak Cerekwicka".To wystarczylo.....🥴🥴🥴🥴🥴

Cześć dziewczyny.
Punkcja była ciezka, duża część pecherzykow pękła przed pobraniem, ostatecznie pobrnao 13 jajeczek.
Transfer będzie po miesiączce, a @ Za ok 7 dni
Ja jestem nie do życia, obolała okropnie i słaba.
Buzka
Ktoś miał pobrana podobna ilosc jajek ?
Ja mialam tyle pobranych zaplodniono wszystkie prawidlowo zaplodnilo sie 11 a dp 5doby ditrwalo 9

reklama
Do góry