Chyba mazMam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racje wieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No nie noooo, człowiek się stara jak może żeby być trochę poważnym a tym się tylko z jednym kojarzy, az dziwne ze @fredka84 nic nie skomentowalaChyba maz
bazylia128
Ja pierdziele no nie wiem czemu mi ten kalafior tak siadl - uhhhh nie wstaje jeszcze 10 minut poleze
A @Mirka30 się tylko z nas haha caly czas musze chwile polezec bo się boje ruszyc Chyba znowu sobie dzisiaj na wieczor zrobie lody
Co mi innego pozostało, zawsze mi się gęba cieszy jak Was czytam, co na to poradzić Dobre lody nie są złe
kolor nadzieji
To koniecznie bierz coś na wzmocnienie możesz też zakupić np czarne mydło do włosów babuszki agafii ja używam i już mi się pojawiają nowe krótkie a jeśli coś delikatniejszego to polecam mydło białe lub różowe również babuszki agafii[emoji123]
ale cienkie i mi wypadają tak ze sobie rady nie mogę z nimi dac...
Mam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racje wieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?
Kalafior z kefirkiem, jakoś sobie nie potrafię wyobrazić takiej kombinacji Ja to wcinam z bułka tarta
No niestety ten typ tak ma tzn.jaLody to tylko mi sie z jedny kojarzy niestetyNo nie noooo, człowiek się stara jak może żeby być trochę poważnym a tym się tylko z jednym kojarzy, az dziwne ze @fredka84 nic nie skomentowala
@Czarna1985 a Ty za chwile ruszasz niee ???
Aale Ci zazdroszcze
Aale Ci zazdroszcze
bazylia128
hehehehe o fuck !!!! ty zbereźnico jedna chyba nie będę dalej tego CIĄGNĄĆNo niestety ten typ tak ma tzn.ja☺Lody to tylko mi sie z jedny kojarzy niestety
reklama
GowniaraDziękuje dziewczyny za życzenia - nie dam rady każdej zacytować wznoszę toast bezalkoholowym, zmiana kodu na 3 z przodu
Podziel się: