reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    89,1 KB · Wyświetleń: 55
Wysokość hormonu jest bardzo indywidualna, jednak w jakiś granicach musi się mieścić. Znalazłam jeszcze takie info: bety powyzej 15, 80, 1500 odpowiednio po 11, 14, 21 dni od zapłodnienia komórek dają około 90% szans na ciążę. Czyli 6 dpt blastki najlepiej jak beta wynosi 15, dalej 9 dpt powyżej 80, 16 dpt -1500.
W sumie w języku angielskim są dostępne artykuły naukowe, można sobie poczytać 😀

Co do mojego przypadku to miałyśmy wielkiego farta na każdym etapie😜 łożysko pracowało do końca dobrze, krwiaka nie miałam. Natomiast w ciążach nie wymiotuje a w tej nawet mdłości nie było, widocznie beta była dość niska.
Motylek lejesz miód na moje uszy ;)
Oby u mnie przypadek był podobny i wszystko poszło w dobrą stronę ;)

reklama
Do góry