reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja niedawno z pracy wrocilam i zezarlam pol kzwa kalafiora z kefirem i ruszyc się nie mogę ;) a jeszcze tyle roboty mam dzisiaj - będę myc szafki w kuchni ;)

Noo, uwazaj bo od tego kalafiora przytyjesz :D
Ja myslalam ze napiszesz ze zezarlas ogromna pizze lub burgera a Ty mi tu z kalafiorem wyskakujesz :D
Btw, ja tez gotuje wlasnie kalafiorka i brokulki ;)
Sie tylko nie przemeczaj z tym myciem 😘

Noo, uwazaj bo od tego kalafiora przytyjesz :D
Ja myslalam ze napiszesz ze zezarlas ogromna pizze lub burgera a Ty mi tu z kalafiorem wyskakujesz :D
Btw, ja tez gotuje wlasnie kalafiorka i brokulki ;)
Sie tylko nie przemeczaj z tym myciem 😘
Mam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racje ;) wieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?

Ja niedawno z pracy wrocilam i zezarlam pol kzwa kalafiora z kefirem i ruszyc się nie mogę ;) a jeszcze tyle roboty mam dzisiaj - będę myc szafki w kuchni ;)
Noooo, jadłabym 😋. A ja nędzną jarzynową i chleb w jajku smażony 😅. Na biedaka dziś 😅. Załatwiałam dziś papiery u notariusza, 17- tego podpisanie aktu notarialnego, hurra 😊

Ja jeszcze w średniej ważyłam 40+ ale paliłam dużo fajek i byłam tak wysuszona że się na zakrętach łamałam 😂
Ja miałam tak 48 kg i dopiero jak poszlam na studia i tam nauczałam sie piwo pic to przytylam do 52 kg i bylam tak szczesliwa z tego powodu ze wszystkim naookolo się chwaliłam :angry::eek:😂

reklama
Do góry