reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja niedawno z pracy wrocilam i zezarlam pol kzwa kalafiora z kefirem i ruszyc się nie mogę ;) a jeszcze tyle roboty mam dzisiaj - będę myc szafki w kuchni ;)

Noo, uwazaj bo od tego kalafiora przytyjesz :D
Ja myslalam ze napiszesz ze zezarlas ogromna pizze lub burgera a Ty mi tu z kalafiorem wyskakujesz :D
Btw, ja tez gotuje wlasnie kalafiorka i brokulki ;)
Sie tylko nie przemeczaj z tym myciem 😘

Noo, uwazaj bo od tego kalafiora przytyjesz :D
Ja myslalam ze napiszesz ze zezarlas ogromna pizze lub burgera a Ty mi tu z kalafiorem wyskakujesz :D
Btw, ja tez gotuje wlasnie kalafiorka i brokulki ;)
Sie tylko nie przemeczaj z tym myciem 😘
Mam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racje ;) wieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?

Ja niedawno z pracy wrocilam i zezarlam pol kzwa kalafiora z kefirem i ruszyc się nie mogę ;) a jeszcze tyle roboty mam dzisiaj - będę myc szafki w kuchni ;)
Noooo, jadłabym 😋. A ja nędzną jarzynową i chleb w jajku smażony 😅. Na biedaka dziś 😅. Załatwiałam dziś papiery u notariusza, 17- tego podpisanie aktu notarialnego, hurra 😊

Ja jeszcze w średniej ważyłam 40+ ale paliłam dużo fajek i byłam tak wysuszona że się na zakrętach łamałam 😂
Ja miałam tak 48 kg i dopiero jak poszlam na studia i tam nauczałam sie piwo pic to przytylam do 52 kg i bylam tak szczesliwa z tego powodu ze wszystkim naookolo się chwaliłam :angry::eek:😂

reklama
Do góry