reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po wizycie.Oststnie badanie akurat dzisiaj byl wynik w klinice wiec lekarz ma go w kompie.Zostalam zakwalifikowana do programu z urzedu miasta😁Wykupulam zastrzyki-przepisal mi Menopur 225j.zaczynam jak pojawi sie miesiaczka tzn.od 2 dnia czyli juz w tym tygodniu.A lekarz nawet nie przejrzal moich badan tylko je zostawil przeczytal tylko zaswiadczenie mojego poprzedniego gina ja powiedzialam ze AMH mu wzroslo i juz zrobil usg i jyz.Wyslal mnie do poloxnej zeby wytlumacxyla jak mieszac lek i takie tam.O matko czyli w tym miesiacu moge miec juz punkcje?
To brzmi jak mój lekarz. Przypomnij gdzie się leczysz?

Pewnie kochana, stymulowała się od 2dc do dziś tj 14dc 😁
Super wynik🥰trzymamkciuki by jak najpiękniejsze zarodku z tego były. Powiedz mi proszę stymulowalas się od 2 d. A pierwszy monitoring po rozpoczęciu stymulacji w którym dniu cyklu był. Próbuję jakoś dniowki w pracy rozsądnie poplanować

Może to faktycznie nic groźnego te krwawienia, ja ciagle myśle o @sandra777.12 ktora miała tak prawie cała ciąże, @goffa13 tez na początku, mam nadzieje ze u Ciebie tez będzie dobrze!
i myśle ze już powinien być zarodek ❤️😘
Wywołana czuje się zobowiązana odpisać 😂
Ja miałam krwawienia/ plamienia do połowy ciąży. Pózniej więcej leżałam i jakoś przeszło. U mnie na początku też nie widzieli dlaczego krwawię 😑 pózniej wyszło, że łożysko jest przy ścianie szyjki i „drażni” i jeszcze miałam krwiaka przy ujściu szyjki 😕 także full zestaw drażniący 👍🏼

Caro wiem, że się denerwujesz ale nic nie zrobisz .. trzeba przeczekać ;( dużo leż i się nie wysilaj ;*
Wszystko będzie dobrze !!

Aaaaa i jeszcze @Liliana87 miała krwawienia i plamienia na początku ;))

Kurde jakoś nie pokazują mi się nicki 😑

Super wynik🥰trzymamkciuki by jak najpiękniejsze zarodku z tego były. Powiedz mi proszę stymulowalas się od 2 d. A pierwszy monitoring po rozpoczęciu stymulacji w którym dniu cyklu był. Próbuję jakoś dniowki w pracy rozsądnie poplanować
Kochana pierwsza wizyta była 2dc, następna w 8dc, następna w 12 dc i 14 dc 😁

Jestem po wizycie.Oststnie badanie akurat dzisiaj byl wynik w klinice wiec lekarz ma go w kompie.Zostalam zakwalifikowana do programu z urzedu miasta😁Wykupulam zastrzyki-przepisal mi Menopur 225j.zaczynam jak pojawi sie miesiaczka tzn.od 2 dnia czyli juz w tym tygodniu.A lekarz nawet nie przejrzal moich badan tylko je zostawil przeczytal tylko zaswiadczenie mojego poprzedniego gina ja powiedzialam ze AMH mu wzroslo i juz zrobil usg i jyz.Wyslal mnie do poloxnej zeby wytlumacxyla jak mieszac lek i takie tam.O matko czyli w tym miesiacu moge miec juz punkcje?

Same dobre wieści :) zazdroszczę dofinansowania 🤗 idziesz krótkim protokołem, to faktycznie punkcja będzie już w tym miesiącu 🥰

reklama
Do góry