bazylia128
Fanka BB :)
Sama nie wiem - ja miałam jeden i badałam...Mam pytanko. Nie bardzo rozumiem że do badań genetycznych może być za mało zarodków. O co w tym chodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama nie wiem - ja miałam jeden i badałam...Mam pytanko. Nie bardzo rozumiem że do badań genetycznych może być za mało zarodków. O co w tym chodzi?
To nic - jeśli macie z mezem konflikt serologiczny to chyba jest ajkies specjalne i szybciutkie szczepienieJa niestety mam grupę rh - stąd moje pytanie.
Ok rozumiemJa tez o tym marze najbardziej na świecie i niedługo jade po mojego bałwanka. Ale chciałabym na pewno rodzeństwo a teraz mam dobry czas na stymulację i gdyby tylko moznabylo to bym podeszła❤❤❤
No niestety to nie jest regula - u mnie druga była katastrofa...Kochana druga stymulacja wychodzi na to że jest zawsze lepsza, więc jestem pewna że u Ciebie również tak będzie.
Ja przy pierwszej strachu się najadlam i wogole była mega stresująca od początku, a teraz zobacz jaka naprodukowane i czekają na moje skarby.
Nawet przez t a chwilę zapomniałam o bolu i kuciach, chodź usg nie zaliczam do nie bolesnych
Powinien być pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Po 2 dniach od pojawienia się pęcherzyka żółtkowego powinien być zarodek. Poczytaj sobie mamaginekolog "USG we wczesnej ciąży"Dziewczyny,
Ja po usg,byłam u siebie z pracy. nie widzą przyczyny krwawienia. Dalej jest pecherzyk. Dali skierowanie ne betę i progesteron.
Dziś 24 dpt. Czy powinien być zarodek???
A mi się snilo ze bylam u mojej babci w domu i zaczelam plakac ze czegos nie chce i za reke mnie trzymala i pocieszala moja pielegniarka kotra ostatnio była przy sraczingu - poje......ane !!!!!A mi się dzis sniła moja poprzednia lekarka, ta co przeszła do tej nowej kliniki Bocian. Śniło mi sie, że z nią rozmawiałam o nowej stymulacji, i że leki są drogie, i że chcę jakieś dodatkowe badania
Wszystko zależy tak naprawdę od organizmu a na to za bardzo wpływu nie mamy, ale zawsze trzeba mieć nadzieję że każda kolejna przybliża nas do celu, chodź wiem że to ciężkie myślenie....No niestety to nie jest regula - u mnie druga była katastrofa...
Myszko już chyba powinien być zarodek. Chyba ze jakiś leniuszek się trafił.Dziewczyny,
Ja po usg,byłam u siebie z pracy. nie widzą przyczyny krwawienia. Dalej jest pecherzyk. Dali skierowanie ne betę i progesteron.
A mówili Co jakiej wielkości jest ten pęcherzyk? U mnie jak był pusty to pani dr mówiła,że czekamy aż będzie powyżej 20mmDziewczyny,
Niestety zabieg, miesiąc czekaliśmy na poronienie, 2 razy brałam leki, ale i tak był potrzebny zbiegDZIEKUJE !!!!!!! I JA TOBIE - ZRESZTA KAZDEJ Z NAS ❤❤❤❤❤❤ A ty sama poronilas pęcherzyk czy mialas zabieg? Dziewczyny uciekam do szefa