reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana druga stymulacja wychodzi na to że jest zawsze lepsza, więc jestem pewna że u Ciebie również tak będzie.
Ja przy pierwszej strachu się najadlam i wogole była mega stresująca od początku, a teraz zobacz 😁 jaka naprodukowane i czekają na moje skarby.
Nawet przez t a chwilę zapomniałam o bolu i kuciach, chodź usg nie zaliczam do nie bolesnych 🥴
No niestety to nie jest regula - u mnie druga była katastrofa...

Dziewczyny,
Ja po usg,byłam u siebie z pracy. nie widzą przyczyny krwawienia. Dalej jest pecherzyk. Dali skierowanie ne betę i progesteron.
Dziś 24 dpt. Czy powinien być zarodek???
Powinien być pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Po 2 dniach od pojawienia się pęcherzyka żółtkowego powinien być zarodek. Poczytaj sobie mamaginekolog "USG we wczesnej ciąży"

Ostatnia edycja:
A mi się dzis sniła moja poprzednia lekarka, ta co przeszła do tej nowej kliniki Bocian. Śniło mi sie, że z nią rozmawiałam o nowej stymulacji, i że leki są drogie, i że chcę jakieś dodatkowe badania 🤪 🤪 🤪
A mi się snilo ze bylam u mojej babci w domu i zaczelam plakac ze czegos nie chce i za reke mnie trzymala i pocieszala moja pielegniarka kotra ostatnio była przy sraczingu :o :o :o - poje......ane !!!!!

Dziewczyny,
Ja po usg,byłam u siebie z pracy. nie widzą przyczyny krwawienia. Dalej jest pecherzyk. Dali skierowanie ne betę i progesteron.
Myszko już chyba powinien być zarodek. Chyba ze jakiś leniuszek się trafił.
Nie wiem bo ja nigdy nawet pęcherzyka nie widziałam ale może dziewczyny się lepiej znają i któraś się wypowie ❤️❤️❤️

Dziewczyny,
A mówili Co jakiej wielkości jest ten pęcherzyk? U mnie jak był pusty to pani dr mówiła,że czekamy aż będzie powyżej 20mm

reklama
Do góry