reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Mirka30
Kochana uważaj z tymi lekami, guzy przysadkowe to nie przelewki. Rosną jeżeli są rozregulowane hormony, zapytaj lekarza. Leki do stymulacji mogą ci zaszkodzić. Nie chce Cię straszyć ale troszkę się znam ,mój małżonek ma. One faktycznie mogą być nje groźne, ale trzeba pilnować. Jak rosną mogą naciskać na niektóre części mózgu odpowiadające za takie czynności jak motoryka, wzrok, wtedy wymagają operacji. Także porozmawiaj z lekarzem może ci zmieni lek. I po stymulacji koniecznie zrób rezonans głowy.

Kurcze, teraz mi dałaś do myślenia... No ale pewnie masz rację, ehh.. W środę mam wizytę, muszę zrobić jeszcze przed pierwszą wizytą 3 zastrzyki.. Myślisz że to może mi zaszkodzić? Myślałam żeby ewentualnie w środę im powiem...

Kurcze, teraz mi dałaś do myślenia... No ale pewnie masz rację, ehh.. W środę mam wizytę, muszę zrobić jeszcze przed pierwszą wizytą 3 zastrzyki.. Myślisz że to może mi zaszkodzić? Myślałam żeby ewentualnie w środę im powiem...

Ale wiesz co, tak czy inaczej już brałam 4 zastrzyki więc 3 zastrzyki wiecej czy mniej nic nie zmienią, a środę zobaczę co mi powiedza, jak będą kazali kontynuować to im powiem ze to mam i czy wiedzą o tym..😘

Dziewczyny piszecie o różnych lekach, leczeniu immuno, sterydach... U mnie w klinice tylko progesteron i estradiol do transferu, transfer, weryfikacja i koniec... Uda się to dobrze, nie to zaczynamy od nowa... Czy potrafią wam diagnozować przyczyny niepowodzeń? Szukają ich? Ja tylko słyszę, że widocznie zarodki nie były prawidłowe, a może nasienie męża, a może ja mam coś w sobie, co odrzuca ciąże... Dajcie znać o swoich doświadczeniach....

Moj śpi obok mnie, bo mąż znowu zostal wygnany do salonu 😂😂😂 - żartuje, dziś ma ten zaszczyt spania w sypialni 😜 coś tam jeszcze ogląda i mówił ze zaraz przyjdzie 😛 wiec kotek zajął sobie miejscowe 😁
Ja dziś idę wcześniej spać niż Ty? 😱
Muszę to w kalendarzu zapisać 🧐🤪
Hehe, jednak ja poszłam szybciej spać bo dopiero dziś to odczytuję😁. Moje koty nie chcą spać i za długo siedzieć w domu jak jest lato albo wiosna. Tylko na jesień i zimę się w same pchają🙂

Kochana nie wiem ,nie znam się aż tak. I każdy guz jest inny. Tworzą się przez zaburzona gospodarkę hormonalną my akurat u męża jesteśmy w trakcie diagnozy jak się dowiedzieliśmy wybuchła pandemia nigdzie nie przyjmowali był u neurologa, endokrynologa i wszędzie odsyłaja do neurochirurga po rezonansie i ocenie hormonów stwierdzają jak jak leczyć, farmakologia przeważnie, operacyjnie tylko ciężkie przypadki. Czekamy na opinie bo po dwóch tyg. Zadzwonili do męża że zgubili jego wyniki i musi zrobić jeszcze raz ;(. Niewiem z jakiej przyczyny u Ciebie tworzą się ani dokładnie jaki hormon stymuluje menopur. Trzeba było by się podpytać lekarza

reklama
Do góry