Dobranoc dziewczyny, usypiam
Dobranoc, slodkich snow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc dziewczyny, usypiam
Wy też tak macie, że wasze koty się ciągle na was gapią??? Zobacz załącznik 1143601
Zobacz załącznik 1143602
Moj śpi obok mnie, bo mąż znowu zostal wygnany do salonu - żartuje, dziś ma ten zaszczyt spania w sypialni coś tam jeszcze ogląda i mówił ze zaraz przyjdzie wiec kotek zajął sobie miejscowe
Ja dziś idę wcześniej spać niż Ty?
Muszę to w kalendarzu zapisać
Będzie nie tylko ok, będzie pięknie, bo za niedługo będziesz w ciąży
Jestes mega dzielna
Mam miec tez sterydTak,intralipid mialam dwa tyg przed,q dniu transferu i potem co dwa tyg do 12 tc.Accofil tez.
No ale on chyba NK nie chce Accofilem obnizac?
Nie,w paru nie udanych tezMam miec tez steryd
Ja mam nk 10% wiec nie najgorsze
W poprzednim transferze rok temu mialam intralipid podawany
A mialas go tylko w cyklu z udanym transferem?
Rozumiem kochana. Trzymam kciuki. Tylko proszę nie zapominaj w tym wszystkim o sobieWiesz co, postanowilam sie nie odzywac i porostu obserwowac swoj organizm i to jak sie czuje...
Jak bedzie mi cos dolegac tak jak te bole podbrzusza to bede informowac i pytac klinike, ale mam nadzieje ze oni wiedza, ze doczytali i ze mi to nie zaszkodzi. Mam tylko nadzieje ze juz za chwilke mi powiedza ze pecherzyki sa super i mozemy robic punkcje i tranfer.. 8.07 sie okaze jak sprawa wyglada
Mam juz tyle siniakow na brzuchu ze juz chce miec to jak najszybciej z glowy, dzisiaj mija rowny miesiac jak sie kluje.. szczerze, mam juz dosc
Ale fajny króliczek i jaki duży, on tak sobie bryka po domu na wolności?
@Mirka30Ja tez bylam przerazona jak sie o tym dowiedzialam, ale lekarze tutaj pewnie juz slyszalyscie jacy w Angli sa, nie martw sie, mloda jestes, nic Ci nie bedzie Czasami to ja nie wiem czy mam plakac czy sie smiac, mowie Wam...
Rozumiem kochana. Trzymam kciuki. Tylko proszę nie zapominaj w tym wszystkim o sobie