reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak masz kurde guza przysadki mózgowej 😱😱😱. I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmi 😱

Noo, mam niestety kochana. Jest to nie grozne dopuki nie rosnie ...
Poprostu wydziela duze ilosci prolaktyny..
Ostatnie badanie mialam 2 lata temu i nie rosl, teraz nie wiem nawet co sie tam dzieje.. mam tylko nadzieje ze nie rosnie :*

Noo, mam niestety kochana. Jest to nie grozne dopuki nie rosnie ...
Poprostu wydziela duze ilosci prolaktyny..
Ostatnie badanie mialam 2 lata temu i nie rosl, teraz nie wiem nawet co sie tam dzieje.. mam tylko nadzieje ze nie rosnie :*

Tylko najbardziej sie boje zeby mi sie calkowicie nie poje..balo w mozgu od tych zastrzykow skoro sie ich nie bierze jak sie ma guza 😬😜

Tylko najbardziej sie boje zeby mi sie calkowicie nie poje..balo w mozgu od tych zastrzykow skoro sie ich nie bierze jak sie ma guza 😬😜
Chciałam kliknąć na 😁, ale kurde, to nie jest śmieszne jednak... dobrze ze podchodzisz do tego na luzie, bo ja bym chyba była niezle spanikowana 😱 mam nadzieje, ze skoro lekarze Ci pozwolili brać zastrzyki, to chyba ok? Ale z drugiej strony jak piszesz jacy tam lekarze 🧐😏😒, ale myśle ze tak poważnej sprawy, by nie zignorowali. Boli Cię głowa przez tego guza czy zupełnie nie czujesz?

😎 mi się wali teraz z tych leków po punkcji. takie lekkie zawirowanka😁 . A serio to może faktycznie skonsultuj zmianę leku, przecież chodzi też o Twoje zdrowie. Wiem że to może oddalić od działań i sama miałam takie rozterki, czy zaczynać bo czekałam na wynik biopsja tarczycy, ale jakby Ci się pogorszylo to też niewiele zdzialasz. 😘

Chciałam kliknąć na 😁, ale kurde, to nie jest śmieszne jednak... dobrze ze podchodzisz do tego na luzie, bo ja bym chyba była niezle spanikowana 😱 mam nadzieje, ze skoro lekarze Ci pozwolili brać zastrzyki, to chyba ok? Ale z drugiej strony jak piszesz jacy tam lekarze 🧐😏😒, ale myśle ze tak poważnej sprawy, by nie zignorowali. Boli Cię głowa przez tego guza czy zupełnie nie czujesz?
Kuwa, a ja kliknelam że śmieszne 🤦🤦🤦

reklama
Wy też tak macie, że wasze koty się ciągle na was gapią??? IMG_20200704_222244.jpg
IMG_20200704_222913.jpg

Do góry