Fredka jak zwykle mnie uprzedzilas...Jak masz kurde guza przysadki mózgowej . I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmi
tez mnie to przeraziło jak przeczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fredka jak zwykle mnie uprzedzilas...Jak masz kurde guza przysadki mózgowej . I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmi
Jak masz kurde guza przysadki mózgowej . I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmi
Fredka jak zwykle mnie uprzedzilas...
tez mnie to przeraziło jak przeczytałam
Noo, mam niestety kochana. Jest to nie grozne dopuki nie rosnie ...
Poprostu wydziela duze ilosci prolaktyny..
Ostatnie badanie mialam 2 lata temu i nie rosl, teraz nie wiem nawet co sie tam dzieje.. mam tylko nadzieje ze nie rosnie :*
Chciałam kliknąć na , ale kurde, to nie jest śmieszne jednak... dobrze ze podchodzisz do tego na luzie, bo ja bym chyba była niezle spanikowana mam nadzieje, ze skoro lekarze Ci pozwolili brać zastrzyki, to chyba ok? Ale z drugiej strony jak piszesz jacy tam lekarze , ale myśle ze tak poważnej sprawy, by nie zignorowali. Boli Cię głowa przez tego guza czy zupełnie nie czujesz?Tylko najbardziej sie boje zeby mi sie calkowicie nie poje..balo w mozgu od tych zastrzykow skoro sie ich nie bierze jak sie ma guza
mi się wali teraz z tych leków po punkcji. takie lekkie zawirowanka . A serio to może faktycznie skonsultuj zmianę leku, przecież chodzi też o Twoje zdrowie. Wiem że to może oddalić od działań i sama miałam takie rozterki, czy zaczynać bo czekałam na wynik biopsja tarczycy, ale jakby Ci się pogorszylo to też niewiele zdzialasz.Tylko najbardziej sie boje zeby mi sie calkowicie nie poje..balo w mozgu od tych zastrzykow skoro sie ich nie bierze jak sie ma guza
Mi lekarz przy tej 3 kazał brać leki i utrzymuje na poziomie 1.4 lub mniej.3,4 a norma jest niby wd labo do 4,2
ft4 16,7 norma 12-22 pmol/l
ft3 5,19 norma 3-7 pmol/l
Kuwa, a ja kliknelam że śmieszneChciałam kliknąć na , ale kurde, to nie jest śmieszne jednak... dobrze ze podchodzisz do tego na luzie, bo ja bym chyba była niezle spanikowana mam nadzieje, ze skoro lekarze Ci pozwolili brać zastrzyki, to chyba ok? Ale z drugiej strony jak piszesz jacy tam lekarze , ale myśle ze tak poważnej sprawy, by nie zignorowali. Boli Cię głowa przez tego guza czy zupełnie nie czujesz?