Kinga zastanawiałam się co Ci odpisać, próbowałam też przypomniec sobie jak ze mną było, ale ja miałam jednak inaczej, bo bardzo dłogo brałam ovulastan, a potem miałam gonapeptyl ale co drugi dzień rano i nie pamiętam który to miał być dzień cyklu ... Kinga nie możesz spytać lekarza? Wydaje mi się, że skoro już były plamki wcześniej, a dziś rano było ich więcej, a potem krew to myślę,że to jest 1 dzień
ps. ta moja @ ostatnia to w sumie też takie brudzenie było i trudno było mi określić gdy dr pytała kiedy właściwie się zaczęło, ona powiedziała,że wystarczy "mniej-więcej" więc nie było aż tak ważne czy te plamki potraktowałam już jako 1 dzień, czy dopiero kolejny gdy było ich więcej, ja tak miałam po ovulastanie
ps. ta moja @ ostatnia to w sumie też takie brudzenie było i trudno było mi określić gdy dr pytała kiedy właściwie się zaczęło, ona powiedziała,że wystarczy "mniej-więcej" więc nie było aż tak ważne czy te plamki potraktowałam już jako 1 dzień, czy dopiero kolejny gdy było ich więcej, ja tak miałam po ovulastanie
Ostatnia edycja: