reklama
gosia__1983
Fanka BB :)
Dziewczyny myślicie że oni jutro do mnie zadzwonią i powiedza mi co i jak z tymi komórkami czy ja mam tam zadzwonić, a może dopiero w środe sie dowiem?
Kinga_1
Romka - już wiem czemu nie lubiłaś Gonapeptylu ;-) Ciekawa jestem jaki jest Pergoveris. Bo mam brać za 2 dni dodatkowo 2 ampułki Pergoveris i Gonal F 300
lawendowy_sen
Romka, hiperki nie życzę nawet największemu wrogowi. Miałam, dziękuje, nie polecam. Grrrr....
Kinga_1
Gosia_1983 - w Invimedzie przeważnie informują w dniu transferu ( chyba, że inaczej z lekarzem się umówiłaś, że będą dzwonić to wtedy zadzwonią do Ciebie).
Romka - tak a propo podobno przy hiperce jest większa szansa na ciążę i tego Ci właśnie z całego serca życzę.
Romka - tak a propo podobno przy hiperce jest większa szansa na ciążę i tego Ci właśnie z całego serca życzę.
gosia__1983
No to poczekam do środy bo sie nie umawiałam z nimi dzisiaj tam był straszny tłok bo dwóch lekarzy naraz przyjmowało, i wszystko robili na szybkiego a jeszcze byłam po tym ogólnym znieczuleniu wiec zapomniałam zapytać kiedy sie dowiem co z tymi komórkami
Kinga_1
Gosia_1983 - jak się nie umawiałaś to znaczy, że standardowo dowiesz się na transferze.
pełna_nadziei83
No ja już po wizycie, będziemy mieć córeczkę :-) mała jest zdrowiutka, ładnie się rozwija, oby tak dalej Na nerkę nadal mam brać nospę, jakiś preparat żurawinowy i kazał mi pić pulsacyjnie wodę z cytryną, po litrze za jednym razem, żeby przeczyścić nerki...mam nadzieję że to pomoże, jak nie to muszę znaleźć dobrego urologa
gosia__1983
A powiedz mi jeszcze oni maja taki standard że 3 dniowe podają bo tu czytałam że niektórzy nawet do 5 doby trzymaja zarodkiGosia_1983 - jak się nie umawiałaś to znaczy, że standardowo dowiesz się na transferze.
reklama
Zuzia2011
Oskaa - gratulacje piekna betka mamusiu
Domat - ty tez idziesz jak burza - gratulacje
Martka - mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i tak jak dziewczyny pisza duzo odpoczywaj
Gotadora - wooowww ja nie moge - tak bardzo sie ciesze jupiiii Az mi lezki leca super mamusiu!!! Dopiero nadrabiam czytanie wiec jestem do tylu ale jak przeczytalam ta wiadomosc musialam od razu odpisac - gratulacje kochana:-):-) Co za dzien:-)
Dobra ide dalej czytac...
Domat - ty tez idziesz jak burza - gratulacje
Martka - mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i tak jak dziewczyny pisza duzo odpoczywaj
Gotadora - wooowww ja nie moge - tak bardzo sie ciesze jupiiii Az mi lezki leca super mamusiu!!! Dopiero nadrabiam czytanie wiec jestem do tylu ale jak przeczytalam ta wiadomosc musialam od razu odpisac - gratulacje kochana:-):-) Co za dzien:-)
Dobra ide dalej czytac...
Podziel się: