reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora a u kogo podchodziłaś do inv? u dr szcz? Ja teraz chodze do dr A. Sten.. Wg endokryn to moja tarczyca jest w porządku zbijamy tylko dla potrzeb invitro mam nadzieję, że to pomoże:)
Gosia 1983 imponujący wynik komórek żeby były dorodne maluszki z nich :)
Dziewczyny zajrze do Was później jadę do koleżanki na kawunie:) Papatki:-)

reklama
Gosia, 9 komoreczek to calkiem ladna ilosc :tak: Odpoczywaj a komoreczki niech teraz wraz z plemniczkami ,figo fago ,ladnie baraszkuja na szkielku by daly silne zarodeczki ;-):-)

jeju, dziewczyny sama wspaniale nowiny!

rok 2013 czaruje, mam nadzieje ze ja sie tez zalapie do waszej szczesliwej grupy!

wszystkim mamom gratuluje :))

Ja jutro jade na 1 testowanie zeby zobaczyc czy hiperka jest, bety jeszcze nie bedzie.

zupelnie nic nie czuje, no moze jak dotkne brzucha to przy dotyku troszke boli.

mam nadzieje ze dzieciory zyja i sie wczepia we mnie na amen :)

Gotadora - super wieści :-) Gratulacje kochana.

No, a ja w zasadzie dostałam chyba już @ ( bo w ogóle jakiś dziwną mam, że tak powiem).

Mam pytanie, skoro dzisiaj miałam plamienia od rana i dzisiaj teraz jakieś krwawienie to dzisiaj powinnam potraktować jako 1 dzień cyklu i zrobić sobie zastrzyk? ( od 1 dnia mam zacząć od wieczora Gonapeptyl do godz. 21.00- czyli już zaraz?)

Milagros na pewno dzieciaczki budują sobie gniazdko :-) trzymam kciuki &&&&&&

Buziulek - tak, moja dr to dr Szcz. :-) , ale punkcję robiła dr Och. a transfer prof :-)

Witam dziewczyny jestem nowa ale bardzo dlugo was podczytuje mam pytanko robilam dzisiaj druga bete pierwsza w 8dpt wyszla 31,3 dzisiaj 11 dpt wyszla 35,8 niby urosla ale niewiele czy mam jeszcze robic sobie nadzieje???nie slyszaam jeszcze o takim przypadku.Moj lekarz kazal powtorzyc w srode. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i gratulacje dziewczynom ktorym sie udalo

Lili85 - nadzieję zawsze trzeba mieć. Powinnaś powtórzyć za 2 dni betę, żeby sprawdzić przyrost. A propo robiłaś badanie w tym samym laboratorium? Bo to jest ważne.

Lili85 Witaj :-) powtórz koniecznie betę, beta to indywidualna sprawa i wierz w swojego maluszka, dodaj mu siły swoją wiarą - trzymam kciuki za przyrost bety &&&&&&

No dobra, jeszcze raz pytanie: skoro dzisiaj miałam plamienia od rana i dzisiaj teraz jakieś krwawienie to dzisiaj powinnam potraktować jako 1 dzień cyklu i zrobić sobie zastrzyk? ( od 1 dnia mam zacząć od wieczora Gonapeptyl do godz. 21.00- czyli już zaraz?) Wiem, że pytanie dziwne, ale w tym cyklu mam tak pomieszane z @ jak nigdy dotąd.

reklama
Kinga_1 tak robilam w tym samym labo mam taka cicha nadzieje ze ktos tam sie pomylil a za 2 dni napewno zrobie ja jeszcze raz tylko sie wlasnie zastanawiam czy nie zmienic labo

Do góry