reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa- no no jaki wynik wysoki. Gratki, powtarzasz jeszcze za dwa dni??

Kinga- koniecznie zrób jutro betę.

Dromat- rewelacyjny przyrost mamuśka!!!!

Martka- będzie dobrze, beta rośnie więc krwawienie może faktycznie z szyjki. Dzwoniłaś do dr??
Gotadora-
Yupi mówiłam że będzie dobrze, bardzo się cieszę, że w końcu się udało.
Kinia zrób test a jednak może się udało.

domat,oskaa, Gotadora gratuluje piękne betki, ale będą z Was mamuśki
biggrin.gif

Oto dziewczyny są przykładem, że nie wolno tracić nadziei :)

Ja właśnie wróciłam z olsztyna z wyników no i TSH spadło mam teraz 1,93 a ft4 1,22 Sprawdziło sie to co powiedział lekarz, że jak będziemy dłubać przy tarczycy żeby obniżyć TSH to moja przysadka będzie wariować i zmieni się ft 4 no i właśnie tak jest. Ale jestem zadowolona z obniżenia zTSH z poziomu 3,57 do 1,93 a ft4 z 16,2 (wynik prawidłowy) do 1,22 w pt będę miała konsultację z endokryn. zobaczymy co mi powie. Ciekawi mnie co by powiedział mój gin na te wyniki czy dobre czy jeszcze trzeba zbić? Jak myślicie?

A dzięki dziewczynom to ten tydzień zaczął się wspaniale :)
Gotadora a z ciążą Ciebie dogonię :):):):):) Ściskam mocno

Oskaa, gotadora z całego serca wam gratuluje!!!!!!!!!!
Ja już po punkcji i nie było tak źle pobrali 9 komórek a w środe transfer. Nic nie bolało teraz troszke mnie brzuch boli ale to minimalnie. Dziekuje wszystkim za trzymanie &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Buziulek :-) czyli byłyśmy dziś obie w Olsztynie :-) ja wyniki teraz robie w Laboratorium Przygoda i jestem bardzo zadowolona :-)
nie powiem Ci nic na temat TSH, bo nie badałam, nie chciałam się denerwować jeśli byłoby nie takie jak powinno, zaufałam lekarce - wybrałam się do Lux Medu za namową Lawendowego Snu :-) ona zleciła mi więcej badań i usg tarczycy i w badaniach wyszło,że miałam już coś poza normą, nie pamiętam jak to się nazywało, ale że zostało wykryte w "dobrym czasie" aby choroba się nie rozwinęła, jednak mam zalecone tylko pół tabletki, niedługo sprawdze jak obecnie wygląda to moje tsh - moja dr z Invicty mówiła mi,że to nie tarczyca jest moim problemem, bardzo się cieszę,że akurat na nią trafiłam :-)

Do góry