reklama
gotadora gratuluję z całego serca mamusiu:-)
kurczę ale się piękne betki posypały może mogłam tez zrobić i dołączylabym do Was... taki szczęsliwy dzień..
Mnie dzis kusilo,zeby zrobic sikanca ale stwierdzilam,ze pozyje sobie jeszcze w tej niepewnosci, za bardzo sie boje .
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
juz Ci duzo nie zostało musisz wytrzymac
agapl ja tez myslałam o nim bedac w aptece ale stwierdzilam ze to niewiarygodne dziadostwo moze mi tylko humor popsuc ale ta betka tak mni korciła ze szok...ale juz po fakcie nie zrobiłam poczekam grzecznie do wyznaczonego terminu..mam nadzieję że cierpliwość bozia mi w dzieciach wynagrodzi
mikimo...to trzymam cie za slowo! :-) no i jeszcze wpadne tu potrzymac kciuki za ciebie!!
agapl...ja wiem, ze korci cie tescior, ja nie wytrzymalam i zrobilam...ale ta cienka blada kreska niewiele mi pomogla. dalej sie martwilam, ze moze jeszcze jest nie tak. nie ma co sie spieszyc...poczekaj az beta bedzie na tyle wysoka, ze test wyjdzie ci pieknie rozowiutki!!! a na pewno tak bedzie!!!:-)
agapl...ja wiem, ze korci cie tescior, ja nie wytrzymalam i zrobilam...ale ta cienka blada kreska niewiele mi pomogla. dalej sie martwilam, ze moze jeszcze jest nie tak. nie ma co sie spieszyc...poczekaj az beta bedzie na tyle wysoka, ze test wyjdzie ci pieknie rozowiutki!!! a na pewno tak bedzie!!!:-)
Agapl poczekaj jeszcze chwilkę i Tobie wyjdzie śliczna betka ja oczywiście się spłakałam, a listonosz akurat zwolnienie z Invicty przyniósł i się tak trochę dziwnie na mnie patrzył, bo ja taka rozmazana i dzwoniła już do mnie moja pani doktor i zmniejszyła mi troszeczkę dawki leków :-) i zebym się nie martwiła gdyby zabrakło, to żeby w aptece wykupić, a receptę oni doślą ...ufff ... a mój M albo się tak przejął, albo ma spotkanie, albo tyle pracy, bo jeszcze nie zadzwonił
martka273
buziulek wszystkie kciuki przyjmę chętnie, na tydzień, sama mogę trzymać za wszystkich innych, bo muszę leżeć:-/ beta dalej rośnie!
lawendowy_sen
Gotadora, Twojego męża to pewnie koledzy cucą :-)
Jak dojdzie do siebie, to pewnie zadzwoni
Jak dojdzie do siebie, to pewnie zadzwoni
reklama
Podziel się: