reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
gotadora gratuluję z całego serca mamusiu:-)
kurczę ale się piękne betki posypały może mogłam tez zrobić i dołączylabym do Was... taki szczęsliwy dzień..

Mnie dzis kusilo,zeby zrobic sikanca ale stwierdzilam,ze pozyje sobie jeszcze w tej niepewnosci, za bardzo sie boje .

agapl ja tez myslałam o nim bedac w aptece ale stwierdzilam ze to niewiarygodne dziadostwo moze mi tylko humor popsuc ale ta betka tak mni korciła ze szok...ale juz po fakcie nie zrobiłam poczekam grzecznie do wyznaczonego terminu..mam nadzieję że cierpliwość bozia mi w dzieciach wynagrodzi:-D

mikimo...to trzymam cie za slowo! :-):tak: no i jeszcze wpadne tu potrzymac kciuki za ciebie!!

agapl...ja wiem, ze korci cie tescior, ja nie wytrzymalam i zrobilam...ale ta cienka blada kreska niewiele mi pomogla. dalej sie martwilam, ze moze jeszcze jest nie tak. nie ma co sie spieszyc...poczekaj az beta bedzie na tyle wysoka, ze test wyjdzie ci pieknie rozowiutki!!! a na pewno tak bedzie!!!:-):tak:

Martka dobrze dziewczyny mówią, zrób betę a potem szybki kontakt z lekarzem, żeby mógł Ci doradzić co robić. 3maj się ciepło, będę 3mała kciuki byś poczuła się lepiej;*

Agapl poczekaj jeszcze chwilkę i Tobie wyjdzie śliczna betka :tak: ja oczywiście się spłakałam, a listonosz akurat zwolnienie z Invicty przyniósł i się tak trochę dziwnie na mnie patrzył, bo ja taka rozmazana :-D i dzwoniła już do mnie moja pani doktor i zmniejszyła mi troszeczkę dawki leków :-) i zebym się nie martwiła gdyby zabrakło, to żeby w aptece wykupić, a receptę oni doślą ...ufff ... a mój M albo się tak przejął, albo ma spotkanie, albo tyle pracy, bo jeszcze nie zadzwonił

reklama
Tequila, a Ty kiedy masz testowac????

Gotadora, na pewno,TWoj mezus tez jest tak wzruszony i szczesliwy,ze tylko czeka na moment, ktory mu pozwoli , by do Ciebie zadzwonic :-):-):-)

Do góry