Tak, tylko że teraz doliczają 5 Zeta za covida [emoji4]Ja w radomiu w diagnostyce mam zalozona karte stalego klienta i za bete placilam niecale 36zl
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Nie zrozumialas mnie wogole. Ja mam blizniaki z KD, klinika poszukala mi dawczyni,dtöziewczyna 25 lat,z jednym dzieckiem nie majaca nic wspolnego z in vitro.Podobna do mnie itp.Stymulowala sie extra dla nas,zgrywalysmy cykle,punkcje,transfer,to jest dla mnie KD.To co w Polsce kliniki odwalaja to jest sposob na pozbycie sie nadliczbowych komorek od kogos kto tez mial problemy z bezplodnoscia.Takie cos powinno byc za pol darmo,bo klinika zarabia na tobie w sumie za nic.Też myślałam że nie chcę, dopóki nie okazało się że nie mam szans na własne komórki... Nigdy nie mów nigdy... A pieniądze są masakrycznie, to prawda...
To mialam na mysli piszac,ze na takie xos bym nie poszla.Nie mam absolutnie nic przeciwko KD❤
cikulinka
Polecam firme sklep lavantil tam sa 60 pod biustem albo 65 kupuje tam bo maja na mnie rozmiary malo pod biustem a duzo w biuscieTrzymam kciuki i spróbuj jakoś troszkę zmniejszyć stresik Daj znać jak po wizycie
Ja też mam taką wizytę w wtorek i sie obawiam, że znów coś wylezie. Też prawdopodobnie ruszy wszystko w sierpniu...
O kurczaczek!
Daj no mi ze dwa, bo mi może ze 3 pary zostały. Nigdzie nie ma staników 60 pod biustem a krawcowa ze mnie taka jak świnka w tańcu.
Ufff....
Oby się wszystko uspokoiło!
Swoją drogą speed usg
Bozssssssseee dziewczyny przywaliłam sobie grabiami w twarz i mam mega kalafiora na nosie Nosz kuwa chciałam pokazać siostrzenicy jak się nie kładzie grabi i zademonstrować co się dzieje- no chyba za obrazowo jej pokazałam tak się kończy praca w ogrodzie...
cikulinka
Wlasnie wczoraj zauwazylam robilm badania i patrze a tam zonk nawet mnie nie poinformowali a wydalam 500zlTak, tylko że teraz doliczają 5 Zeta za covida [emoji4]
Magdusia88
Hahahahahahahahahhahahahahha przepraszam że się śmieje, posikałam się prawie!!!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Bozssssssseee dziewczyny przywaliłam sobie grabiami w twarz i mam mega kalafiora na nosie [emoji2358][emoji2358][emoji2358] Nosz kuwa chciałam pokazać siostrzenicy jak się nie kładzie grabi i zademonstrować co się dzieje- no chyba za obrazowo jej pokazałam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tak się kończy praca w ogrodzie...
nieagatka
Przepraszam, popłakałam się że śmiechu [emoji16][emoji23]Bozssssssseee dziewczyny przywaliłam sobie grabiami w twarz i mam mega kalafiora na nosie [emoji2358][emoji2358][emoji2358] Nosz kuwa chciałam pokazać siostrzenicy jak się nie kładzie grabi i zademonstrować co się dzieje- no chyba za obrazowo jej pokazałam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tak się kończy praca w ogrodzie...
Gonia0605
Mi też klinika poszukała dawczyni... Była stymulowana specjalnie pode mnie. To nie była jakaś pozostała pula komórek... Zwykle kliniki oferują około 6 komórek, my dopłaciliśmy żeby wziąć wszystkie które udało się pobrać. Było 13. Tylko że ta kobieta nie robi tego Pro bono. No i klinika też na tym zarabia. Nie wiem jak jest w innych krajach...Nie zrozumialas mnie wogole. Ja mam blizniaki z KD, klinika poszukala mi dawczyni,dtöziewczyna 25 lat,z jednym dzieckiem nie majaca nic wspolnego z in vitro.Podobna do mnie itp.Stymulowala sie extra dla nas,zgrywalysmy cykle,punkcje,transfer,to jest dla mnie KD.To co w Polsce kliniki odwalaja to jest sposob na pozbycie sie nadliczbowych komorek od kogos kto tez mial problemy z bezplodnoscia.Takie cos powinno byc za pol darmo,bo klinika zarabia na tobie w sumie za nic.
To mialam na mysli piszac,ze na takie xos bym nie poszla.Nie mam absolutnie nic przeciwko KD❤
Tutaj dawstwo prawdziwe masz tylko zarodkow. Bo one są za darmo i płacisz tylko za transfer i procedury. Są to zarodki rodziców którzy już nie chcą więcej dzieci albo rozwiedzionych par, które nie potrafią dojść do porozumienia. Jest ich dużo mniej niż chętnych...
Jesli chodzi o staniki to dalia jest super.Ja mam pod biustem 65 a w biuscie iJuz roznych probowalam ale dalia jest najlepszaPolecam firme sklep lavantil tam sa 60 pod biustem albo 65 kupuje tam bo maja na mnie rozmiary malo pod biustem a duzo w biuscie
reklama
annemarie
A to co innego,bo ja czytam wiecznie ,ze bez stymulowania,zgrywania itp.klinika daje komorki ktorych nikt juz nie chce i zapladnia np sperma meza.Takie cos mi sie nie podoba.Mi też klinika poszukała dawczyni... Była stymulowana specjalnie pode mnie. To nie była jakaś pozostała pula komórek... Zwykle kliniki oferują około 6 komórek, my dopłaciliśmy żeby wziąć wszystkie które udało się pobrać. Było 13. Tylko że ta kobieta nie robi tego Pro bono. No i klinika też na tym zarabia. Nie wiem jak jest w innych krajach...
Tutaj dawstwo prawdziwe masz tylko zarodkow. Bo one są za darmo i płacisz tylko za transfer i procedury. Są to zarodki rodziców którzy już nie chcą więcej dzieci albo rozwiedzionych par, które nie potrafią dojść do porozumienia. Jest ich dużo mniej niż chętnych...
Moja dawczyni dostala 700€ nikt tego nie ukrywa i ja uwazam ze to jest w porzadku.Nikt ci tego za darmo robic nie bedzie.
Ostatni dyskutowalam z dziewczyna n FB na temat i napisala mi ze w Pl nie ma w sumie klinik ktore szukaja dawczyni ,tak jak u ciebie czy u mnie.
Invicta kiedys tak robila,nie wiem jak teraz.
Podziel się: