Ja mam płacić przed histeroskopia za wymaz z noso gardła 390zlZapłaciłam 400 zł tyle, że to chyba badanie genetyczne było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam płacić przed histeroskopia za wymaz z noso gardła 390zlZapłaciłam 400 zł tyle, że to chyba badanie genetyczne było
Nooo niestety, taki myk ;(Oooo toooo nie ja dziękuję jutro mu powiem, bez takich wynalazków poproszę w takim razie...
Ja brałam accord w ciąży i nic mi nie było. Raczej nie szkodzi taka mała dawka a pomaga. Spokojnie w razie co odstawisz :-)Oooo toooo nie ja dziękuję jutro mu powiem, bez takich wynalazków poproszę w takim razie...
KD czyli komorki oddane przez kogos?Zdaję sobie sprawę jakie mam możliwości...
KD po raz drugi... Za pierwszy razem bardzo wierzyłam że to pomoże... Za drugim nie wiem...
To jest ten pcr, który bada przeciwciala i jest skuteczny w ok 90%.Ja czekałam w klinice na wynik Covida 10min, nie mam dziadostwa. Koszt 50zl, to pewnie też jakiś inny rodzaj testu
Tak, komórki dawczyni... I nie oddane, raczej sprzedane, sądząc po cenie za procedurę, chociaż w dokumentach musisz oświadczyć że komórki są bezpłatne...KD czyli komorki oddane przez kogos?
Ja w radomiu w diagnostyce mam zalozona karte stalego klienta i za bete placilam niecale 36zlNie polecam robić w No..m badań. Mają przebitkę ponad 20 czasem 30%.
Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Polecam robić w Diagnostyce. Mają szybko wyniki i ceny dużo niższe.
Ja na dodatek zrobiłam je w Radomiu to jeszcze taniej niż w Wwie.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.
Cześć zrobiłam też w luxmedzie w ramach mojego pakietu z pracy.
Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.
Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
Przykładowo beta w Nov. Kosztuje 65 zł. W Radomiu zapłaciłam chyba 42
Dla mnie to nie jest zadne KD tylko kupno pozostawionych przez kogos komorek,na czym klinika zarabia potworne pieniadze.W zyciu bym na to nie poszla,niestety w Pl to jest KD.Tak, komórki dawczyni... I nie oddane, raczej sprzedane, sądząc po cenie za procedurę, chociaż w dokumentach musisz oświadczyć że komórki są bezpłatne...
Też myślałam że nie chcę, dopóki nie okazało się że nie mam szans na własne komórki... Nigdy nie mów nigdy... A pieniądze są masakrycznie, to prawda...Dla mnie to nie jest zadne KD tylko kupno pozostawionych przez kogos komorek,na czym klinika zarabia potworne pieniadze.W zyciu bym na to nie poszla,niestety w Pl to jest KD.