reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniłam do kliniki bo znowu wyników na stronie nie miałam...
E2 862. 09
LH 1.82
Igm 0.146
PRG 0.29
Cytomegala 160

I nic z tego nie wiem 😔 i Ares do juta, jutto 12 dc

Ja czekałam w klinice na wynik Covida 10min, nie mam dziadostwa. Koszt 50zl, to pewnie też jakiś inny rodzaj testu
To jest ten pcr, który bada przeciwciala i jest skuteczny w ok 90%.
Ja mialam oba, ten z wymazów i ten z krwi. Ten pierwszy jest dokładny, ale okropne uczcie jak te wymazy są pobierane i wynik w jakieś 24-48h. PCR jest w 10min.

Nie polecam robić w No..m badań. Mają przebitkę ponad 20 czasem 30%.
Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Polecam robić w Diagnostyce. Mają szybko wyniki i ceny dużo niższe.
Ja na dodatek zrobiłam je w Radomiu to jeszcze taniej niż w Wwie.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.
Cześć zrobiłam też w luxmedzie w ramach mojego pakietu z pracy.

Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.

Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
Przykładowo beta w Nov. Kosztuje 65 zł. W Radomiu zapłaciłam chyba 42
Ja w radomiu w diagnostyce mam zalozona karte stalego klienta i za bete placilam niecale 36zl

Tak, komórki dawczyni... I nie oddane, raczej sprzedane, sądząc po cenie za procedurę, chociaż w dokumentach musisz oświadczyć że komórki są bezpłatne...
Dla mnie to nie jest zadne KD tylko kupno pozostawionych przez kogos komorek,na czym klinika zarabia potworne pieniadze.W zyciu bym na to nie poszla,niestety w Pl to jest KD.

reklama
Dla mnie to nie jest zadne KD tylko kupno pozostawionych przez kogos komorek,na czym klinika zarabia potworne pieniadze.W zyciu bym na to nie poszla,niestety w Pl to jest KD.
Też myślałam że nie chcę, dopóki nie okazało się że nie mam szans na własne komórki... Nigdy nie mów nigdy... A pieniądze są masakrycznie, to prawda...

Do góry