Byłam o 12 na usg pecherzyk był, ale to było przed najwiekszymi krwawieniami i skrzepemSkrzep nie oznacza jeszcze najgorszego.. Niestety teraz trzeba tylko lezec i czekac... Oby się uspokoiło! Byłas na IP ?
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Kochana Twoja sytuacja jest prawie identyczna jak moja.. 22 dpt miałam okropne bóle (Ty chyba ich nie masz) leciała ze mnie żywa krew. Wzięłam nospę i poszłam spać, oczywiście zaryczana. Rano wyleciał ze mnie skrzep (wyłowiłam oczywiście .. była to galaretkowata krew). Pojechałam do lekarza, zrobiłam progesteron, betę i estradiol. Pózniej jeszcze leciało ale mniej, przeleżałam cały dzień i wieczorem w końcu pojechaliśmy do szpitala. Kropka była na miejscu z serduchemByłam na usg. Był pecherzyk. Rano zrobiłam bete ,przyrost ok. Dzwoniła dr. Może być od niskiego estriadiolu. Niedawno miałam kłucia koło jajnika i wypadł mi wielki skrzep
Wydaje mi się, że dostałam leki na krwotok ale nie mogę sobie przypomnieć
Iiii jeszcze pare dni wcześniej miałam ostre zapalenie pęcherza, siusialam krwią ... dostałam antybiotyk na to.
Także kochana, Twój kropek walczy !! Nie przeszkadzaj mu Oszczędzaj się i dużo leż (narazie bynajmniej). Dasz radę
Trzymamy kciuki
Edit: ja brałam acard i zeszłam z niego na pare dni, ale jak wróciłam to krwawienia też wróciły
Waleczna36
Hmm czy, acard powoduje krwawienia w ciąży ?
Pytam bo u mnie jest rozpisany w razie odbytego transferu ale teraz lekko się wystraszyłam, może zrezygnuje z niego...
Pytam bo u mnie jest rozpisany w razie odbytego transferu ale teraz lekko się wystraszyłam, może zrezygnuje z niego...
Dziękuję ci kochana za wsparcie. Leżę jutro spróbuje się gdzieś wbić na betę i usg.Kochana Twoja sytuacja jest prawie identyczna jak moja.. 22 dpt miałam okropne bóle (Ty chyba ich nie masz) leciała ze mnie żywa krew. Wzięłam nospę i poszłam spać, oczywiście zaryczana. Rano wyleciał ze mnie skrzep (wyłowiłam oczywiście .. była to galaretkowata krew). Pojechałam do lekarza, zrobiłam progesteron, betę i estradiol. Pózniej jeszcze leciało ale mniej, przeleżałam cały dzień i wieczorem w końcu pojechaliśmy do szpitala. Kropka była na miejscu z serduchem
Wydaje mi się, że dostałam leki na krwotok ale nie mogę sobie przypomnieć
Iiii jeszcze pare dni wcześniej miałam ostre zapalenie pęcherza, siusialam krwią ... dostałam antybiotyk na to.
Także kochana, Twój kropek walczy !! Nie przeszkadzaj mu Oszczędzaj się i dużo leż (narazie bynajmniej). Dasz radę
Trzymamy kciuki
Edit: ja brałam acard i zeszłam z niego na pare dni, ale jak wróciłam to krwawienia też wróciły
Aduś16
Nie powinno się odstawiać heparyny na własną rękę nawet jeśli się krwawi. Może to więcej złego niż dobrego przynieść.. Trzeba to z lekarzem skonsultować. Acard zalecają przy krwawieniach odtawic.Połóż się, odstaw heparynę jeśli nie miałaś wskazań.
Piękne zarodki kurcze dobrej klasy musiałaś mieć blastki z tej stymulacji. Jednak zaryzykowałas liczę na wpier...ol jak będą bliźnięta. Chyba też bym tak zrobiła.
motylek24
Dlatego napisałam czy były wskazania. W mojej klinice dają wszystkim do transferu, lekarz z kliniki już 11 dpt twierdził że mam odstawić. Moja ginekolog zostawiła ze względu na mój wiek.Nie powinno się odstawiać heparyny na własną rękę nawet jeśli się krwawi. Może to więcej złego niż dobrego przynieść.. Trzeba to z lekarzem skonsultować. Acard zalecają przy krwawieniach odtawic.
Ruda08
Może, on rozrzedza krew ..Hmm czy, acard powoduje krwawienia w ciąży ?
My już po wizycie. Dostaliśmy listę badań. Mamy się zgłosić z badaniami. Wstępnie ustaliliśmy że jak wszystko będzie jak należy będziemy zaczynać stymulację w sierpniu. Protokół krótki. Teraz dostaliśmy dodatkowe suplementy do brania. Usg zrobiono. Jedyne co to nie zgodził się na transfer dwóch zarodków. A tak mi się marzył. No ale trudno.
Aduś16
Mój lekarz i Pas..k twierdził że jak już się bierze to do 12tcmin należy utrzymać. Nawet jeśli w wynikach nie było jednoznacznych wskazań. Ja takich nie miałam kiedyś, dopiero latach zrobiłam PAI który jak się okazuje większość ma mutacje w wyniku..Dlatego napisałam czy były wskazania. W mojej klinice dają wszystkim do transferu, lekarz z kliniki już 11 dpt twierdził że mam odstawić. Moja ginekolog zostawiła ze względu na mój wiek.
reklama
Waleczna36
Oooo toooo nie ja dziękuję jutro mu powiem, bez takich wynalazków poproszę w takim razie...Może, on rozrzedza krew ..
Podziel się: