reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Połóż się, odstaw heparynę jeśli nie miałaś wskazań.

Piękne zarodki 😍 kurcze dobrej klasy musiałaś mieć blastki z tej stymulacji. Jednak zaryzykowałas 😱 liczę na wpier...ol jak będą bliźnięta. Chyba też bym tak zrobiła.
No ten jeden to nie taki piękny 🤔. Ale wpier...ol możesz dostać na zaś 😜. Weź mi teraz tak nie pisz bo jeszcze jestem przekonana że dobrze zrobiłam😱

reklama
Bozssssssseee dziewczyny przywaliłam sobie grabiami w twarz i mam mega kalafiora na nosie 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nosz kuwa chciałam pokazać siostrzenicy jak się nie kładzie grabi i zademonstrować co się dzieje- no chyba za obrazowo jej pokazałam 🤣🤣🤣 tak się kończy praca w ogrodzie...
Siostrzenica zapamięta napewno!!

No ten jeden to nie taki piękny 🤔. Ale wpier...ol możesz dostać na zaś 😜. Weź mi teraz tak nie pisz bo jeszcze jestem przekonana że dobrze zrobiłam😱
Dobrze zrobiłaś, co ma być to będzie....a zarodki naprawdę ładne. Mam córkę z 3.1.2 także wiesz...... zawsze brałaś po jednym, czasem trzeba coś zmienić.

❤ ❤
Uspokoiło się trochę....a brzuch cię okresowo boli???
Kochane moje dziękuję wam za troskę❤❤❤.
Zaczełam się bardzo słabo się czuć, podniósła mi się temp. I wymioty.
Pojechałam na IP . Pecherzyk jest widoczny dalej.
Brzuch ponolewa, ale mam ogromne mdłości, zbiera mi się na wymioty .
Aktualnie odpoczywam. Przez te mdłości zasnąć nie mogę.

❤ ❤

Biedulko... Oby Ci przeszło szybko 😘

reklama
❤ ❤
Może to już dolegliwości ciążowe?

Do góry