No ten jeden to nie taki piękny . Ale wpier...ol możesz dostać na zaś . Weź mi teraz tak nie pisz bo jeszcze jestem przekonana że dobrze zrobiłamPołóż się, odstaw heparynę jeśli nie miałaś wskazań.
Piękne zarodki kurcze dobrej klasy musiałaś mieć blastki z tej stymulacji. Jednak zaryzykowałas liczę na wpier...ol jak będą bliźnięta. Chyba też bym tak zrobiła.
reklama
Siostrzenica zapamięta napewno!!Bozssssssseee dziewczyny przywaliłam sobie grabiami w twarz i mam mega kalafiora na nosie Nosz kuwa chciałam pokazać siostrzenicy jak się nie kładzie grabi i zademonstrować co się dzieje- no chyba za obrazowo jej pokazałam tak się kończy praca w ogrodzie...
Jeeesu, Caro, nawet nie próbuję sobie wyobrazić co teraz przeżywasz .Byłam o 12 na usg pecherzyk był, ale to było przed najwiekszymi krwawieniami i skrzepem
motylek24
Fanka BB :)
Dobrze zrobiłaś, co ma być to będzie....a zarodki naprawdę ładne. Mam córkę z 3.1.2 także wiesz...... zawsze brałaś po jednym, czasem trzeba coś zmienić.No ten jeden to nie taki piękny . Ale wpier...ol możesz dostać na zaś . Weź mi teraz tak nie pisz bo jeszcze jestem przekonana że dobrze zrobiłam
motylek24
Uspokoiło się trochę....a brzuch cię okresowo boli???Siostrzenica zapamięta napewno!!
Noooo, ja też . @Natsnats medal maszHahahahahahahahahhahahahahha przepraszam że się śmieje, posikałam się prawie!!!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Widziałaś te zdjęcie co Ci wkleiłam? Z moją stymulacją?Czy u Ciebie w klinice stosują inny lek też? Mówiono Ci coś więcej na temat tego leku na tle innych jakie się standardowo stosuje przy IVF?
❤ ❤
Zaczełam się bardzo słabo się czuć, podniósła mi się temp. I wymioty.
Pojechałam na IP . Pecherzyk jest widoczny dalej.
Brzuch ponolewa, ale mam ogromne mdłości, zbiera mi się na wymioty .
Aktualnie odpoczywam. Przez te mdłości zasnąć nie mogę.
Kochane moje dziękuję wam za troskę❤❤❤.Uspokoiło się trochę....a brzuch cię okresowo boli???
❤ ❤
Kochane moje dziękuję wam za troskę❤❤❤.
Biedulko... Oby Ci przeszło szybko
reklama
Margoolcia
Może to już dolegliwości ciążowe?❤ ❤
Kochane moje dziękuję wam za troskę❤❤❤.
Podziel się: