reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie raz na tym forum pisałyscie, nie zacytuje tego doslownie, ale że wystarczy jedna, ta właściwa która z nami zostanie. Wiec proszę tu nie smutać, bo tylko to mnie trzymało bez rozpaczy kiedy z calej stymulacji wyszly mi tylko dwie blaski.
Racja, racja, i to właśnie ta psiora @bazylia128 tak pisała ❤️. A teraz sama w to nie wierzy, no nic tylko strzelić w papę 😜

Podwyzszone NK(16-30%) na to intralipid,encorton
Brakujace KiR geny potrzebne do implantacji ,na to accofil
Mutacje, na to wit B6,12
Niski poziom wit D
Cos z krzepliwoscia,na to Clexane
Za wysoki cukier ,na to metformina

Do wszystkich transfetow prg i estradiol bralam tylko doustnie zeby nie wprowadzac bakterii.
To tak odnosnie waszych dyskusji.
A w cyklu udanym i tyh ciazowych z Pragi zawsze mialas intralipid? A mialas intralipid razem z accofilem w tym samym cyklu? Bo mam w zaleceniach od Pasniczka accofil tylko i mowi ze 10% no z krwi to duzo i z trzeba je obnizac

@goffa13 jeśli podobal ci się w głębi lasu to polecam Brought church - tez mini serial i nawet gra tam nasz polski aktor który gral w głębi lasu bo tym razem to jest UK produkcja a miejsce to piekna isnlandia i widoki nieziemskie - będzie ci się podobać. Zanim zaczniesz ogladac UWIEZIONE tj VisAVis - najpierw zacznij ORANGE IS THE NEW BLACK - tam jest 6 sezonow i już nie będzie kontynuacji serial zdobyl barddzzzooo dużo nagrod ;) Chcialas chyba ogladac telefonistki to dobry moment bo od dzisiaj jest premiera ostatniego sezonu ;) Mi się tez mega podobal serial YOU... drugi sezon bardziej od pierwszego ;) Ja już tylke tego ogladnelam:) ze lista by się tu nie zmiejscila ;) polecam tez mega na HBO SŁODKIE KŁAMSTEWKA - obsada mega, swietna muzyka i dzieje się oj dzieje - fajny bardzo milo go wspominam ;) Mój maz prenumeruje NETFILM to jesteśmy na bieżąco z nowościami...Gracie i frankie, sex education, wiedżmin, tropiciel, atypowy TOP OF THE LAKE, DARK!!! zacznij sobie od tych ktore ci pierwsze wymieniłam ;)
Dzięki Telefonistki i you już za mną podobały mi się.Zrobilam screen będę oglądał puki samotne wieczory bez meza

Przy RIF o ile zarodki są dobrej klasy czyli blastocysty powyżej 3BB :
Histeroskopia
Fragmentacja DNA plemnika
Kariotypy
TSH ( raczej gdy poronienia)
Imunologia ale to moim zdaniem gdy są poronienia a nie brak implantacji
Mutacje MTHFR
panel poronień - mutacja leiden, czynnik II itp
Test ERA
Test UMA
Defragmentacji, era i uma jeszcze nie robilismy, reszte juz tak. Dzieki. A co znaczy RIF?

Najgorsze jest to, że nie mają jednoznacznego stanowiska. Najpierw twierdzą, że nie można tak robić, a kiedy popełnili błąd, bagatelizują sprawę i zmieniają zdanie....
Dziekuję za opinie, podnoszą na duchu...
Jeśli się uda i dojdzie do ciąży, to nie będzie to miało znaczenia. Jeśli się nie uda, to zawsze pozostanie myśl czy przyczynili się do tego niepowodzenia...
Słuchaj tyle czynników wchodzi w grę ze nie przewodzisz wszystkich. Zarodek zawsze mogli zamrozić i przerwać cykl trując Ci dooope o czyms... jeżeli naprawdę nie miał szans. Skoro podali to jest szansa. In vitro to nie jest pewniak czasem idzie wszystko pod górkę i jest ciąża. A czasem idealnie a ciąży brak. U nas zarodki nie przeżywały do 5 doby i ogółem kiepsko było z zapłodnieniem później. Po urodzeniu syna stymulacja prawie wszystkie to blastocysty tak się cieszyliśmy a ciąży brak:-( nie ma reguł

reklama
Dziewczyny, właśnie czekam 15 min na wynik na Covida. Moje blastki to 4.2.1 i 3.2.2 czy coś takiego. Decyzja już podjęta, biorę 2. Transfer za tydzień w piatek. Lekarz mega dziwny i kompletnie nie chcę się u niego leczyć, zupełnie nieprzygotowany do rozmowy.
Dwie różowe pupy, mówisz ;) może dziwny lekarz Ci przyniesie szczęście i nie będziesz musiała go więcej widywać &&

Do góry