reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem z Dolnego Śląska a leczymy się w Gamecie w Gdyni, mamy jeszcze 4 śnieżynki ❤wczesniej leczylam sie we Wrocławiu w Invikcie ale tam mam wrażenie ze tylko kasa się liczy.
Tego jestem pewna ze wezme te 4 śnieżynki ale jak sie nie uda to koniec, poddaje sie.
Dziękuję kochana za kciuki , przydadzą sie❤
A w Gamecie jesteś zadowolona ? My szukamy kliniki, właśnie Trójmiasto nas interesuje. Jesteśmy z pod Olsztyna( mieszkamy w IE), ale w tamtejszej klinice nie wyszło, chociaż @Smętna30 się tam udało, więc zastanawiam się nad konsultacją u nich też. Wierzę, że będziecie mieli dzidziusia z tych zarodków, oby nie jednego &&

reklama
Ja to juzwogole jestem jakas zrezygnowana bo historia forum raczej pokazuje ze jak ze tymulacji jest tylko jedna sniezynka to raczej nic z tego nie wychodzi ;( Nie wiem co się ze mna dzieje... Zawsze podchodziłam do transferu szczesliwa i pelna nowych nadzieji a kazdy transfer był dla mnie swietem do 3 dpt ;) Jak sobie pomysle o kolejnej stymulacji to mi się slabo robi ;(
Nie raz na tym forum pisałyscie, nie zacytuje tego doslownie, ale że wystarczy jedna, ta właściwa która z nami zostanie. Wiec proszę tu nie smutać, bo tylko to mnie trzymało bez rozpaczy kiedy z calej stymulacji wyszly mi tylko dwie blaski.

Podwyzszone NK(16-30%) na to intralipid,encorton
Brakujace KiR geny potrzebne do implantacji ,na to accofil
Mutacje, na to wit B6,12
Niski poziom wit D
Cos z krzepliwoscia,na to Clexane
Za wysoki cukier ,na to metformina

Do wszystkich transfetow prg i estradiol bralam tylko doustnie zeby nie wprowadzac bakterii.
To tak odnosnie waszych dyskusji.
Haha dokladnie tez mysle ze „im mniej sie tam grzebie” tym mniej bakterii... autentycznie jak przestalam chodzic po lekarzach i pakowac tam tabletki to nagle flora idealna😂😂😂

Hej dziewczyny, w poniedziałek urodzilam piękna córkę na 10pkt w skali Apgar. Niezwykle uczucie, bezwarunkowa miłość do tak małej istoty, niewyobrażalne po wszystkim co przeżywamy w związku z ivf👣
Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stale i niezmiennie.
Wrócę na forum, bo pomimo ciężkiego porodu i okresu poporodowego mam nadzieje ze wrócimy po nasze mrozaczki.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywałas a na dzisiaj miałaś też termin.
Kochana strasznie Ci gratuluje❤❤❤ Z calego serca! Ciesz sie i swietuj ile wejdzie😘

Zwiększyć estrofem, odpoczywać. Chyba poczekam do jutra, niewiem co robić 😭
Mysle ze nic innego nie możesz już zrobić. Dałaś z siebie 100%.
Tylko czekać.
Wiem ze to mało realne ale postaraj się nie denerwować, wycisz się zajmuj czymś głowę i odpoczywaj.
Jakie masz wskazanie do heparyny? Bo jak nie jest konieczna to odstaw na kilka dni przynajmniej.
Więcej estradiolu to zawsze dobry pomysł ✊✊✊

Mysle ze nic innego nie możesz już zrobić. Dałaś z siebie 100%.
Tylko czekać.
Wiem ze to mało realne ale postaraj się nie denerwować, wycisz się zajmuj czymś głowę i odpoczywaj.
Jakie masz wskazanie do heparyny? Bo jak nie jest konieczna to odstaw na kilka dni przynajmniej.
Więcej estradiolu to zawsze dobry pomysł ✊✊✊
Sikam krwia. Jasno czerwoną. Leżę. Poczekam JESZCZE jak coś pojadę na Ip.

Jeśli teraz immuno nie pomoże to obawiam się że doszliśmy do ślepego zaułka. Z tej stymulacji miałam 5 komórek, cos z jedna komorka bylo nie tak, po zaplodnieniu nastepne zatrzymaly sie na etapie jednej i czterech komorek, i tak zostaly mi dwie blastki, ktore przytulilam. Bylam juz w naturalnej ciazy pięć razy, tylko jajowodowa dotrwala do serduszka. Do tej pory trzy stymulacje, brak implantacji. Endometrioza, brak lewego jajowodu, wahajace sie ale ogolnie bez szalu AMH, kir AA, zadatki na IO, moj M. bez wiekszego zarzutu. Nie wiem co jeszcze mozna by ewentualnie poprawiac, sprawdzić.
Przy RIF o ile zarodki są dobrej klasy czyli blastocysty powyżej 3BB :
Histeroskopia
Fragmentacja DNA plemnika
Kariotypy
TSH ( raczej gdy poronienia)
Imunologia ale to moim zdaniem gdy są poronienia a nie brak implantacji
Mutacje MTHFR
panel poronień - mutacja leiden, czynnik II itp
Test ERA
Test UMA

reklama
Do góry