reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A po ilu dniach nie ma sladu juz na pewno po nim? Ja chyba te bety 1,8 i 0,8 mialam w cyku z ovitrelle niestey wiec u mnie akurat zero totalna:/
Szczerze to nie wiem kiedy dokładnie nie ma ... Jak nie ma pregnylu to łatwiej jest założyć ze coś się dzieje skoro beta jest powyżej zera. No, ale kiedyś czytałam, ze zarodek zanim się implantuje wydziela hcg żeby przygotować śluzówkę do implantacji. Chciałabym, żeby to wszystko było takie proste, ale niestety nie jest... przynajmniej dla mnie:-))))

reklama
@Wesoła_Aga kochana to ty pracujesz w rejestracji medycznej? Ja jakies dwa lata temu tez pracowałam u siebie w ośrodku tzn w mojej miejscowości na umowę zlecenie;) na systemie Mmedica ;) wtedy przez pol roku zastepowalam jedna z pielęgniarek na dwie godziny - tez fajnie było ;) Do tej pory zaglądam w klinice swojemu lekarzowi w komputer i mowie co ma zrobić jak sie zawiesi - bo on taki zakręcony ;)

Dzwon do kliniki i na spokojnie czasem dziewczyny maja krwawienia przez cała ciąże i rodzą się dzieci. Może trzeba zwiększyć progesteron:-) A nie bierzesz heparyny?
Koleżanka miała całą ciąże krwawienia. Raz jak wylądowała w szpitalu to lekarze powiedzieli że nic już nie mogą zrobić. Ale po usg stwierdzili ze serduszko bije i mama ma się oszczędzać. Dziś maleństwo ma już prawie 7 miesięcy. I dzięki Bogu wszystko jest w porządku z tym że malutka jest naprawdę malutka i drobniutka. Tak ze głową do góry i do lekarza 😘😘 trzymam kciuki ❤️

reklama
Moim zdaniem lepiej od razu wykopać spory dół. Nie oszczędzaj na tym bo szkoda roślin. Sama Glina z piaskiem to za mało. Polecam też nawożenie asofoska.
Gleba w moim ogrodzie to wysortowany piasek rzeczny z frakcją żwiru. Glina ma być tylko do zatrzymania wilgoci a na to humus.
Kuwa ciągle spóźniona odpisuje.

Do góry