reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale mam już swoją historię z nieudanymi próbami in vitro... 3 stumulacje, z tego 1 ciąża biochemiczna, teraz jestem po czwartym transferze z komórkami dawczyni, z których udało nam się uzyskać 7 zarodków. Jestem po pierwszej weryfikacji w trzeciej dobie po transferze...
Wiem, że to wcześnie, ale moja klinika stosuje takie procedury. bHCG wyszła 0. Czy którejś z Was zdarzyło się, że beta zaczęła rosnąć później?
Z mojego doświadczenia wynika, że brak nawet minimalnej bety na tym etapie był zawsze również jej brakiem w kolejnych weryfikacjach...
Każdy następny raz jest trudniejszy...

Gleba w moim ogrodzie to wysortowany piasek rzeczny z frakcją żwiru. Glina ma być tylko do zatrzymania wilgoci a na to humus.
Kuwa ciągle spóźniona odpisuje.
Spoko, już się przyzwyczaiłyśmy😜. Przecież nie leżysz całymi dniami z cycami na wierzchu 😂.
Na samo wspomnienie Twojego opisu dnia pocę się jak po ostrej tabacie 😂

@fredka84 niniu to już dzisiaj masz wizyte???!!!!! Dawaj znac - a wlasnie miałam do ciebie pisać czy ty już czujesz jakies bole piersi po estrofemie ja już po 3dniach jestem z estrofemem i nic mnie jeszcze nie boli - a przypominam sobie ze zawsze mnie bardzo bolały ;( Jejku jak mnie przerazaja te terminy - to już zaraz a ja pierwszy raz jakos nie chce tego transferu ;(
Chyba mam to samo co ty kochana, czym blizej transferu tym bardziej panikuje i nie chce tego. Mam zle przeczucia a u mnie często się to sprawdza. Musimy jakos to przeżyć i miec nadzieję ze sie uda 😉

Kochane Kobitki dziś mam wizytę w klinice denerwuje się chyba bardziej niż jak jechałam tam po raz pierwszy 3 lata temu. Zdecydowaliśmy się na invitro zobaczymy kiedy uda nam się ruszyć z tym wszystkim. Co lekarz powie... Większość badań straciło ważność więc na pewno do powtórki. Marzy mi się by w sierpniu rozpocząć stymulację ale zdaje sobie sprawę że marzenia a rzeczywistość to nie zawsze jedna para. Trzymajcie kciuki i przyjmij ie mnie bym mogła czerpać wiedzę z Waszych doświadczeń.

Powodzenia kochana, trzymam kciuki ✊✊✊

Spoko, już się przyzwyczaiłyśmy😜. Przecież nie leżysz całymi dniami z cycami na wierzchu 😂.
Na samo wspomnienie Twojego opisu dnia pocę się jak po ostrej tabacie 😂
Przez ciebie nie zasnę na obowiązkową drzemkę 😂 😂😂 a tak dobrze dziś się ustawiłam, starszakowi nastawiłam budzik w telefonie aby zupę wyłączył, inaczej na bank wszystko się wygotuje 😅a ja cyk wolne i do łóżka 😜
Fredzioszka powodzenia na wizycie 😘

reklama
@fredka84 też tak mam z cyckami, że już od połowy cyklu bolą i są większe, Mąż ma radość a mnie to wkurza i trochę martwi ...powodzenia na wizycie ;) to Twój 5 transfer i jesteś pierwszy raz po leczeniu immuno ??

Do góry