mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziś to jest zwykła wizyta, nie marnujcie kciuków, niedługo będą mi bardziej potrzebne ❤.
Każda wizyta jest ważna, wsparcia nigdy za wiele i czekamy na sprawozdanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dziś to jest zwykła wizyta, nie marnujcie kciuków, niedługo będą mi bardziej potrzebne ❤.
To może być podrażnienie po aplikacji lutinusu, póki nie ma żywej krwi to nie ma powodu do niepokoju
Sprawdzałam w łazience i ciągle jest ta wydzielina,zapodałam lutinusa i w aplikatorze miałam też ta wydzieline juz mam wrazenie że robi sie coraz mocniej różowa;(
Dziś rano zaczęły mnie boleć, ale mnie w sumie co miesiąc bolą na długo przed okresem, więc jestem przyzwyczajona. Mąż się z tego cieszy, bo wtedy mam piersi o wiele większe . I albo wkładam albo wyciągam wkładki że stanika, i tak co miesiąc .@fredka84 niniu to już dzisiaj masz wizyte???!!!!! Dawaj znac - a wlasnie miałam do ciebie pisać czy ty już czujesz jakies bole piersi po estrofemie ja już po 3dniach jestem z estrofemem i nic mnie jeszcze nie boli - a przypominam sobie ze zawsze mnie bardzo bolały ;( Jejku jak mnie przerazaja te terminy - to już zaraz a ja pierwszy raz jakos nie chce tego transferu ;(
Potwierdzam,ze Novum zdziera potwornie.Macie inne opcje to nie robcie tam.Nie polecam robić w No..m badań. Mają przebitkę ponad 20 czasem 30%.
Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Polecam robić w Diagnostyce. Mają szybko wyniki i ceny dużo niższe.
Ja na dodatek zrobiłam je w Radomiu to jeszcze taniej niż w Wwie.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.
Cześć zrobiłam też w luxmedzie w ramach mojego pakietu z pracy.
Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.
Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
Przykładowo beta w Nov. Kosztuje 65 zł. W Radomiu zapłaciłam chyba 42
Dzięki kochana, może faktycznie wirusy zrobię w diagnostyce i wszystkie z krwi bo jeszcze mam trochę czasu ale nasienie i moje wymazy to już muszę w Novum bo wszędzie indziej czeka się długo niestetyNie polecam robić w No..m badań. Mają przebitkę ponad 20 czasem 30%.
Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Polecam robić w Diagnostyce. Mają szybko wyniki i ceny dużo niższe.
Ja na dodatek zrobiłam je w Radomiu to jeszcze taniej niż w Wwie.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.
Cześć zrobiłam też w luxmedzie w ramach mojego pakietu z pracy.
Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.
Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
Przykładowo beta w Nov. Kosztuje 65 zł. W Radomiu zapłaciłam chyba 42
No to może coś tam się zadziało. Szkoda, ze nie zrobiłaś 6dpt wtedy byłoby więcej wiadomo. Będziesz próbować dalej???Nic takiego nie było. Od początku okresu estrofem, potem 5 dni przed transferem duphaston i urogestan dopochwowo. Od transferu doszły zastrzyki z fraxiparine, a i encorton ale jego biorę kilka lat. Taki sam zestaw miałm przy poprzednim transferze i wtedy wynik był 0.
Ale brzuch nie boli???Dziewczyny, zaczęła mi lecieć żywa krew ;(