reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam to samo 1 na zimowisku .Boje się tylko tego niepowodzenia bo wydaje mi się że będzie niedosyt A kolejna punkcja raczej odpada no chyba że mrozic komórki i zapladniac pojedynczo czy w ogóle to możliwe....nie chce zostawiac, oddawac ,niszczyć zarodków never A zaś 3 dzieciaczkow to max. Chyba by prościej mi było podchodzić z dystansem Ale coś kim się wydaje że będą większe nerwy niż moje poprzednie transfery.
Wszystko zależy od zasobności portfela. Możesz podchodzić na cyklu naturalnym , wtedy komórka powinna być dobrej jakości i tak do skutku....ale skoro masz jeszcze jeden zarodek to kto wie....

reklama
Mam to samo 1 na zimowisku .Boje się tylko tego niepowodzenia bo wydaje mi się że będzie niedosyt A kolejna punkcja raczej odpada no chyba że mrozic komórki i zapladniac pojedynczo czy w ogóle to możliwe....nie chce zostawiac, oddawac ,niszczyć zarodków never A zaś 3 dzieciaczkow to max. Chyba by prościej mi było podchodzić z dystansem Ale coś kim się wydaje że będą większe nerwy niż moje poprzednie transfery.
Ja juz takich dylematow nie mam,nie mozemy oddac do adopcji dlatego zabieramy.

Przykro mi ale tez ciesze sie ze przeszlas to z podniesiona glowa!!😘😘😘
Jak mi taka wychodzila to uznawałam ze to zerowa (a raz w tym cyklu mialam ovitrelle)

tak poprosze jak mozesz to tez to co Ci wyszlo w badaniach😘😘
Podwyzszone NK(16-30%) na to intralipid,encorton
Brakujace KiR geny potrzebne do implantacji ,na to accofil
Mutacje, na to wit B6,12
Niski poziom wit D
Cos z krzepliwoscia,na to Clexane
Za wysoki cukier ,na to metformina

Do wszystkich transfetow prg i estradiol bralam tylko doustnie zeby nie wprowadzac bakterii.
To tak odnosnie waszych dyskusji.

Hej dziewczyny, w poniedziałek urodzilam piękna córkę na 10pkt w skali Apgar. Niezwykle uczucie, bezwarunkowa miłość do tak małej istoty, niewyobrażalne po wszystkim co przeżywamy w związku z ivf👣
Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stale i niezmiennie.
Wrócę na forum, bo pomimo ciężkiego porodu i okresu poporodowego mam nadzieje ze wrócimy po nasze mrozaczki.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywałas a na dzisiaj miałaś też termin.

Ostatnia edycja:
Podwyzszone NK(16-30%) na to intralipid,encorton
Brakujace KiR geny potrzebne do implantacji ,na to accofil
Mutacje, na to wit B6,12
Niski poziom wit D
Cos z krzepliwoscia,na to Clexane
Za wysoki cukier ,na to metformina

Do wszystkich transfetow prg i estradiol bralam tylko doustnie zeby nie wprowadzac bakterii.
To tak odnosnie waszych dyskusji.
Ja też progesteron wolę w zastrzykach. Po dwóch tygodniach z lutinusem podrażnienie . Dobrze że wysępiłam recepty na prolutex i to jeszcze w klinice.

Hej dziewczyny, w poniedziałek urodzilam piękna córkę na 10pkt w skali Apgar. Niezwykle uczucie, bezwarunkowa miłość do tak małej istoty, niewyobrażalne po wszystkim co przeżywamy w związku z ivf👣
Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stałe i niezmiennie.
Wrócę na forum, bo pomimo ciężkiego porodu i okresu poporodowego mam nadzieje ze wrócimy po nasze mrozaczki.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywała a na dzisiaj miałaś też termin.

Ogromne gratulacjee, niech się zdrowo chowa maleństwo 😊

Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stałe i niezmiennie.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywała a na dzisiaj miałaś też termin.
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Gratuluję!!

Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stale i niezmiennie.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywałas a na dzisiaj miałaś też termin.
Gratulujemy❤❤❤❤❤

Bo jest,dla mnie Praga jest jednym z najpiekniejszych miast,my zawsze zostajemy ,jak jedziemy razem.Ciesze sie bardzo ze genetyczna mama z Pragi pochodzi.Mam nadzieje,ze moje dzieci beda tez tam sie czuc jak w domu❤
Nie mam pojęcia w jakiej klinice, bo dla nas to był początek drogi invitro, a dla tego kolegi męża już droga zakończona, wiec moj mąż nie chciał za dużo gadać, zreszta do tej pory jest zdystansowany. Jak to jest z komórkami dawczyni? Czy ona wam podała swoje dane? Chcesz żeby dzieci tam wracały? Jeśli chcesz o tym mówić oczywiście...

reklama
Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Przykro mi bardzo 😢

Do góry