Widoczenie w Czechach ceny wyższe niż w PL bo ja tez nie miałam refundacji, miałam 5 pełnych procedur wczesniej 5 IUI czy 6 no i teraz procedurę z KD. Mam nadzieję że na tym się skonczy moja walkaWiesz mysmy tu zadnych refundacji juz nie mieli ze wzgladu na wiek,a za kazde pierdniecie nas kasowali,badania,leki,transfery...w Czechach zostawilam mase kasy,ale kij z tym...mam cudne dzieci i wiem ze bylo warto.
Sobie pomysle ile czlowiek wywala na codzien kasy ,na rzeczy ktore moglby sobie darowac i tego nie liczy....
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
I jeszcze na dobranoc pokaże wam jakie wyniki można otrzymać robiąc testy owulacyjne różnych firm ....ta sama próbka moczu. Na szczęście śluz płodny w dużej ilości się pojawił dlatego nie ma złudzeń co do prawidłowości pozytywnego testu.
Wiec wiecie na co jest dziś czas uciekam do łóżka bo może naturals się trafi ( wiem, naiwna ja)
Czarnula jakbyś nie dostała probiotyku u siebie to daj znać, wyślę ci provag
Wiec wiecie na co jest dziś czas uciekam do łóżka bo może naturals się trafi ( wiem, naiwna ja)
Załączniki
motylek24
Infekcje w ciąży to inna bajka. Piszemy tutaj raczej o infekcji w kontekście kłopotów Czarnej czyli ciąży nie ma ale ma być już niedługo - mam nadziejęJa nie mogłam odpuścić leczenia. Miałam infekcje w ciazy, a bakteria mogła wywołać porod przedwczesny lub zakażenie wewnątrzmaciczne. Wynik posiewu mialam za każdym razem w 3 dni.
Jeśli są objawy to już pisałam, mozna przeleczyc w ciemno. Najpierw oddać mocz na posiew i potem zażyć leki, po co sie męczyć .
annemarie
Zalezy gdzie do Czech jedziesz,a reszta proxedur w DE.Nazbieralo sie niestety..I twoje KD ,to co innego niz u mnie byloWidoczenie w Czechach ceny wyższe niż w PL bo ja tez nie miałam refundacji, miałam 5 pełnych procedur wczesniej 5 IUI czy 6 no i teraz procedurę z KD. Mam nadzieję że na tym się skonczy moja walka
Ale fakt,czas juz konczyc leczenie.
Ostatnio usłyszałam o dwóch Cudownych Naturalasach, jeden to moja przyjaciółka z dzieciństwa, udało Jej się po wielu latach starań. Druga to znajoma po nieudanym in vitro, moje nadzieję się na nowo obudziły nie jesteś naiwna jak widać.I jeszcze na dobranoc pokaże wam jakie wyniki można otrzymać robiąc testy owulacyjne różnych firm ....ta sama próbka moczu. Na szczęście śluz płodny w dużej ilości się pojawił dlatego nie ma złudzeń co do prawidłowości pozytywnego testu.
annemarie
Byla kiedys tutaj taka dziewczyna,ktorej guru Lewan... i powiedzial ,ze jak u nich nie zajdzie w ciaze to nigdy w niej nie bedzie,wxzesniej byli w innej klinice,gdzie po zaplodnieniu padly wszystkie zarodki,bez szans.Dali spokoj z Nov...m,adoptowali malenka dziewczyna,ona juz byla w tym momencie w naturalnej ciazy,teraz jest znowu w ciazy.Wg.Lewego nigdy nie miala miec dzieci...tyle w temacieOstatnio usłyszałam o dwóch Cudownych Naturalasach, jeden to moja przyjaciółka z dzieciństwa, udało Jej się po wielu latach starań. Druga to znajoma po nieudanym in vitro, moje nadzieję się na nowo obudziły nie jesteś naiwna jak widać.
Ananasowa93
Jeeeja dziewczyny muszę Wam napisać bo się uduszę. Moja przyjaciółka która urodziła niedawno i jej pomagam ( wspominałam o niej niedawno) napisała mi ze siedzi i płacze bo ogląda moje zdjęcia z wesela. I płacze bo ja miałam taki piękny slub i mam cudownego męża a ona nigdy tak nie będzie miała i ze wpakowała się w dziecko i teraz ma....
Zaczęłam się śmiać w głos ... to jest niewyobrażalne jak różne można mieć problemy i jak różnie można patrzeć na świat. Ja oddałabym wszystko co mam. Pieniądze, wspomnienia cały ten slub i wszystko żeby moc utulić w ramionach swoje dziecko ....
Każdy z nas toczy swoją własna walkę o której inni nie maja pojęcia. I nie twierdze ze jej żal jest mniej ważny niż mój. Wiem ze ona cierpi i ja cierpię ale jednak priorytety są inne
Zaczęłam się śmiać w głos ... to jest niewyobrażalne jak różne można mieć problemy i jak różnie można patrzeć na świat. Ja oddałabym wszystko co mam. Pieniądze, wspomnienia cały ten slub i wszystko żeby moc utulić w ramionach swoje dziecko ....
Każdy z nas toczy swoją własna walkę o której inni nie maja pojęcia. I nie twierdze ze jej żal jest mniej ważny niż mój. Wiem ze ona cierpi i ja cierpię ale jednak priorytety są inne
nieagatka
Wiem o czym piszecie. Ja pisałam konkretnie o tym leku, a kiedy używany, w ciazy czy poza nią, to bez znaczenia, skoro nadal chodzi o infekcje (wg mnie).Infekcje w ciąży to inna bajka. Piszemy tutaj raczej o infekcji w kontekście kłopotów Czarnej [emoji3] czyli ciąży nie ma ale ma być już niedługo - mam nadzieję [emoji3]
Jeśli są objawy to już pisałam, mozna przeleczyc w ciemno. Najpierw oddać mocz na posiew i potem zażyć leki, po co sie męczyć .
Wesoła_Aga
Jejciu te noce w pracy mnie wykończą
Ktoś ma poduche? Kocyk?
I przychodzą o 2 w nocy z kleszczami
Jak się wyśpię i nie zapomnę to zadzwonię do ginekologa co mam robić. Czekać do sierpnia czy iść na wizyte czy jak
Ktoś ma poduche? Kocyk?
I przychodzą o 2 w nocy z kleszczami
Jak się wyśpię i nie zapomnę to zadzwonię do ginekologa co mam robić. Czekać do sierpnia czy iść na wizyte czy jak
reklama
motylek24
Ale to że u ciebie lek nie działał nie znaczy że u innych też tak będzie. Skoro lek otrzymałaś od lekarza to jest przepisywany na to schorzenieWiem o czym piszecie. Ja pisałam konkretnie o tym leku, a kiedy używany, w ciazy czy poza nią, to bez znaczenia, skoro nadal chodzi o infekcje (wg mnie).
Podziel się: