reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bazylią znowu rozpetasz gownoburze o to samo, a potem znikniesz, a później wrócisz i od nowa?
Daj spokój. Tobie się ulewa tak samo jak innym.
Ustaliśmy już kiedyś, że każda pisze tu o czym chce I każda czyta te posty, które jej pasują. I tego się trzymajmy.
I jeszcze jedno skoro kazda czyta to co chce to po co ONA czyta moje????? A pozniej sie sadzi?

reklama
Powiedz lepiej co dziś robisz ciekawego a nie się kłóciecie 🤪 . Ja jeszcze w pracy siedzę, muszę 2,5 godz odrobić bo się zwalniałam
Nienawidze takiej hipokryzji - no wol zapomnial jak cieleciem byl!! Ja sie ogromnie ciesze jak komus sie uda i trzymam kciuki za kazda pozytywna bete - sama wczoraj prowadzilam dziecko w wozku ktore sie urodzilo w dzien mojego transferu i spokojnie daje sobie z tym rade ALE ZNAM HISTOREI TAKIEJE JEDNEJ CO TO PRZED CIAZA NIE MIALA CHCECI DO ZYCIA I TYLKO PLAKALA I MARUDZILA... naprawde nie trzeba daleko szukac a teraz bedzie umoralniac wszystkich dookola!

Mam dosyć serio... Poddaję się... Wypierdalam wszystkie zastrzyki i lekarstwa... Nie mam siły już serio... 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

No to jest strasznie niewdzięczne jak człowiek wydaje ful na leki, chodzi na wizyty, bada się, stoi na głowie by spełnić to wiadome marzenie a w gruncie rzeczy wychodzi jak wychodzi...

Mirko wierze, że jeszcze ujrzysz i wytulisz swoją pociechę, niestety czekanie jest czasem cholernie długie. Trzymaj się tu nam i nie łam! Wszystko się napewno jakoś ułoży.

Zrób coś dla siebie - pójdź w miejsce jakie lubisz, zrelaksuj się na maksa jak nigdy od dawna! Należy Ci się za te siódme poty!

Ja tylko niedziele ;) 😂 😂 😂

.
Ja wolny wakend i wolny piniedzialek, jak miło.
Za to jutro na rano.

reklama
W koncu TEN JEDEN RAZ o sobie dobrze napisalas ;) Ja Twojego powodzenia nie potrzebuje a moj transfer niech Cie nie obchodzi ... Nie jestem Twoja kochana a podniecac sie bede kiedy mi sie bedzie podobalo ;)
Serio nie przeginaj.. nikt Tobie źle nie życzy a ziejesz ogniem. Nie jesteś sama w tej sytuacji, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Coś mi się wyjadę, że wszystkie jadą tutaj na tym samym wózku 😑

Do góry