reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hehehehehehehehehehhee - ale z ciebie miła i madra kobietka ;) szczerze wspolczuje osobom przebywajacym w twoim otoczeniu bo juz nie raz pokazalas jaka jestes DELIKATNA ;) Uderz w stol a nozyce sie odezwa. Ja naszczescie jeszcze nie bije swojego meza i kontroluje swoje zachowanie ;) Czy ja kiedykolwiek pisalam ze mi sie w gaciach przelewalo od sexu????? OD kichniecia tak [emoji7] Zebymm nie musiala wrocic do kilku twoich postow z kwiatkami i inyymi!!!!!! Nie pisz juz do mnie bo jestes OBRZYDLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bazylią znowu rozpetasz gownoburze o to samo, a potem znikniesz, a później wrócisz i od nowa?
Daj spokój. Tobie się ulewa tak samo jak innym.
Ustaliśmy już kiedyś, że każda pisze tu o czym chce I każda czyta te posty, które jej pasują. I tego się trzymajmy.

reklama
Ale jest jakiś powód? Przeciez teraz podchodzisz, że zmienionym przez docenta leczeniem. Nie na darmo mówiąna niego wujek, przyczynił się do masy ciąż tutaj.
Popracuj trochę nad głową, dzieciaki mrozaki zasługują na to, żebyś wykrzesała z siebie odrobinę wiary w nie.
Ja tu będę wszystkie możliwe kciuki zaciskac [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8]
Racja, właśnie ta moja głowa mi szyki miesza. Taaak, nasz słynny wujcio, on też we mnie wierzy, słuchaliśmy go z mężem jak zaczarowani, nie mogę o tym zapominać ❤

Zaczynam trochę nie ufać tej mojej klinice i między innymi dlatego zaczęłam myśleć o tych dwóch zarodkach. Żeby je wziąć i z tamtąd spierdzielać do Bociana
Wiesz co przeniesc sie da. Zrob tak:
Na wizycie wypunktuj co Ci maja powiedziec. Jaka klasa
Podanie intralipidu (skonsultuj to z Pasnikiem)
Jak nie- powiedz ze bedziesz chciala przeniesc zarodki.
Zapytaj w Bocianie jak to zrobic. Bo ta klinika moze Cie oklamac.
Wiesz dwa zarodki to duzo. To szansa na dwoje dzieci. A z zarodkow slabszych np 4bc i 4 cc jedna dziewczyna miala TROJACZKI. Jakiej jakosci by nie byly - warto zadbac o najwyzsza jakosc uslug tej kliniki albo isc do lepszej. To sa Twoje dzieci...

Kur...... Nie wytrzymam psychicznie z tą kliniką.. Normalnie szlag mnie trafi zaraz!
Właśnie dostałam maila że nie mają badań krwi mojego męża i bez tych wyników nie będę mogla zacząć stymulacji a mowili jak byłam ostatnio.. Spokojnie jest czas, zadzwonimy do niego jak będziemy potrzebowali jego wyników krwi... I nikt nie zadzwonił a teraz jutro mam wizytę a badania brak 😡😡😡😡 oszaleje zaraz

Bazylią znowu rozpetasz gownoburze o to samo, a potem znikniesz, a później wrócisz i od nowa?
Daj spokój. Tobie się ulewa tak samo jak innym.
Ustaliśmy już kiedyś, że każda pisze tu o czym chce I każda czyta te posty, które jej pasują. I tego się trzymajmy.
No jasne ale nie bedzie mi tu wciskala ze ja kogos dyskryminuje ! Sama kiedys napisalas zeby o tego typu watkach jak akcesoria czy inne pisac na innym watku zeby nas tutaj nie zameczac. Jest nas troche walczących a to czasami naprawda odbiera energie - ja sobie zdaje sprawe z tego ze 1000 kobiet codziennie zachodzi w ciaze ale tutaj naprawde nie trzeba tak ekspresyjnie tego wyrazac ;)

Kur...... Nie wytrzymam psychicznie z tą kliniką.. Normalnie szlag mnie trafi zaraz!
Właśnie dostałam maila że nie mają badań krwi mojego męża i bez tych wyników nie będę mogla zacząć stymulacji a mowili jak byłam ostatnio.. Spokojnie jest czas, zadzwonimy do niego jak będziemy potrzebowali jego wyników krwi... I nikt nie zadzwonił a teraz jutro mam wizytę a badania brak 😡😡😡😡 oszaleje zaraz
To niech teraz robia na cito

A ja też mam przeczucie,że tym razem się uda. Stres Cie dopada bo zbliża się transfer, ale będzie dobrze.
Ja też miałam ćwieka czy dobrze zrobiliśmy, że nie zgodzilismy się na podanie dwóch zarodków. No ale przecież od początku nam gadał,że 2 nam nie poda bo była cp, a potem proponuje.. No i ja wiedziałam,że na druga stymulacje będziemy musieli trochę poczekać..
Może na następnej wizycie zapytaj wprost o klasę tych zarodków, powiedz,że się wahasz czy jeden brac czy dwa... może coś podpowie.
Wiesz, to właśnie jest mój nowy lekarz, bo moja poprzednia pani doktor odeszła gdzie indziej. Jej bym zaufała od razu jak by powiedziała ze brać jednego. Ona wszystko o mnie wiedziała i w ogóle była super. No nic ni poradzę, oby do piątku, będę suszyć głowę nowemu

reklama
Do góry