reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pamiętaj kochana, to co dla niektórych jest podłoga dla Ciebie będzie sufitem.
Cudownie jest patrzeć jak wlasnie kontrolujesz swoje zachowanie. Nie podniecaj się tak, bo jesteś przed transferem A spokój Ci będzie bardzo potrzebny. Powodzenia.
Pozdrawiam. Ja. OBRZYDLIWA.
W koncu TEN JEDEN RAZ o sobie dobrze napisalas ;) Ja Twojego powodzenia nie potrzebuje a moj transfer niech Cie nie obchodzi ... Nie jestem Twoja kochana a podniecac sie bede kiedy mi sie bedzie podobalo ;)

reklama
Kur...... Nie wytrzymam psychicznie z tą kliniką.. Normalnie szlag mnie trafi zaraz!
Właśnie dostałam maila że nie mają badań krwi mojego męża i bez tych wyników nie będę mogla zacząć stymulacji a mowili jak byłam ostatnio.. Spokojnie jest czas, zadzwonimy do niego jak będziemy potrzebowali jego wyników krwi... I nikt nie zadzwonił a teraz jutro mam wizytę a badania brak 😡😡😡😡 oszaleje zaraz
Niech oni teraz jaj sobie nie robią, nie po to się tyle kłułaś żeby teraz czekać na jakieś głupie wyniki krwi meza, a co ma jego krew do Twojej stymulacji? Co mówili?

Niech oni teraz jaj sobie nie robią, nie po to się tyle kłułaś żeby teraz czekać na jakieś głupie wyniki krwi meza, a co ma jego krew do Twojej stymulacji? Co mówili?

No właśnie sama się zastanawiam co do hu.... Ja jest grane! Dzwoniłam to oczywiście nikt nie odbiera.. Nagrałam się na sekretarkę właśnie, wydarłam się i czekam aż mi zadzwonia..

Dziewczyny nie kłóćcie sie, szkoda waszych nerwów, każda ma swoje racje a w tym stanie i tak nie dojdziecie do porozumienia. Tak wiem, wcale nie chcecie dojść do porozumienia...

Ale Ty jesteś podłą osobą, jejku. Tyle w Tobie żółci... uważaj, bo taka podłość lubi wracać do ludzi z podwójną siłą.
Tak masz racje jestem bardzo podła i wredna ;) A DO TEGO PAMIETLIWA. Wracajac do moich psow to bardzo zaluje ze wstawialam tu ich zdjecie ALE TWOJEGO KOTA TEZ ZNAM NA PAMIEAC... jak i kazdy kąt Twjego domu - takze piszezsz jedno a robisz drugie. I nie wygrazj mi tutaj bo napyskowac to sobie mozesz mezowi, rodzicom, siostrom, kolezankom o ile je masz ;)

reklama
I co mój doktorek od in vitro polazł w lipcu na urlop. Eh to teraz nie wiem czy jest sens do niego iść 7 czy nie... 🙄 🙄 🙄 czy on coś zleci jeszcze przed zabiegiem czy jak 🙄🙄🙄

Ceni się ta Gameta...

Rozumiem, że mają podwójne latte z wysoką pianką, wiórkami, wygodne fotele, klime bezbakteryjną i usg 10D skoro tyle mam płacić? 😂😂😂🤪🤪🤪

A za nieudaną próbe tulasek w nagrodę od firmy od najładniejszego lekarza :D

No co? pomarzyć nie można?

Do góry