reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra dziewczyny nie wiem co tam pokazujecie swoim ginekologom ale dupy to mi nie bada 😂 😂 😂 chyba że to jakiś dodatkowy pakiet nie wnikam 🤪🤪🤪

Na oddziale w Łodzi jak leżałam była 1 toaleta na cały oddział (ekstra sprawa) nawet lekarze nie mieli i jak było wolne to wchodzili.

W łazience byly najpierw kabiny 2 na toalete i potem 2 kabiny prysznicowe - jak sie wyszło z kabiny to na korytarz na sam winkiel :D

😂😂😂
Zawsze się zastanawiam co za kretynka nie umie drzwi do ostatniego kibla zamykać?? A to miałbyć parawan przed wejściem do prysznicy 😂😂😂 Trochę mi to zajęło zanik skumałam. Także dziewczyny na oddziałach nie zamykamy drzwi do toalety !! 🤪🤪 Tylko wejściowe :D

Do czego zmierzałam
Raz się kąpe w tejże kabinie. Parawan ktoś zamknął :) i wchodzi doktorek który mnie prowadził za potrzebą no i oczywiście gdy on wychodził ja cała w naturze wylazłam z tej kabiny po ręcznik (wieszaki też były na winklu - w sensie haczyki na ręczniki ha).

Mówie e no doktorze już nie wystarczy panu, że widzi mnie pan od pasa w dół??? Teraz pana kolej na striptiz !!! 😂😂😂

Ale co sobie popatrzył na młodą, dorodną, bezcelulitową to jego :unsure:
Ale się zmieszał. Zgonił na jezyk że nie rozumie, bo on jakieś ukraińskie korzenie ma

Ja go jeszcze kiedyś podejrze... :rofl:

reklama
Chyba nie ma żadnych przeciwskazań że y podczas stymulacji leżeć na słoneczku na leżaczku jak myślicie ? 😉

U mnie dziś tak ciepło że aż leżaczek się prosi i mnie wola ehhe

no u mnie tak pięknie nie jest. przez 2 lata go ganialam o alkohol i to było straszne. Z jednej strony bo to ważne i nie rozumieliśmy się w ogóle bo on uwazal ze wystarczy ograniczyć. z drugiej nie poznawalam siebie bo się stałam monotematyczna. choc przyjal ze fajek ma nie palic i nie palil, teraz od lutego. po ostatniej ciąży jednak na tyle mielismy dosc że stwierdzilismy że będzie po nas jeśli podporządkujemy życie tylko pod to. Bo tak było, sport, jedzenie suplementy oodstawienie uzywek i dupa. więc nie pali i bierze suplementy, wynik ostatnio miał może być, do in vitro powinien wystarczyc. no ale piwko sobie pije. ech z jednej strony mam straszna zlosc na niego za to nierozumienie powagi a z drugiej taki common sense żeby nie dac się zwariować.
Ja tez myśle ze nie można dać się zwariować. Robiłam dokładnie jak Ty przed pierwsza stymulacja i chyba za jakiś czas tez jednak trochę wszystko przykroce znając siebie 😂, ale ja będę miała punkcję gdzieś dopiero w październiku.
Ale żyć trzeba w miarę normalnie i nie można dać się zwariować.
Co innego jakby upijał się w trupa codzień lub często, a co innego trochę od czasu do czasu 😉.

Dokonale Cie rozumiem, ja przechodzę z moim czysty armagedon.
Ile kłótni złości i nerwów to przez cały związek tyle nie było....
Tłumaczę, krzycze, spokojem nic nie działa...
Ręce odpadają, stwierdził że ograniczy bo pić musi i nie jest wielbłądem i jka tu rozmawiać dalej.
POZNEIJ stwierdził że tydz przez pobraniem nie będzie pił, a ja całą w nerwach.
Pali z przerwami Chodź wiem że popala w pracy ale się nie przyzna bo oststnio była taka jazda że prawie do rozejścia doszło 🤯
Jak można tak nie od powedzial nie podchodzić, nie potrafię tego zrozumieć.
Tym bardziej że po moim poronieniu i zabiegu powedizal że podejdziemy teraz poważnie.
Ja cały czas wkładam w to wszystko 100% a on tylko ładnie mówi 🤷‍♀️🤦‍♀️ bezradność moja sięga zienitu.

Takie trzymaj się bo wiem co czujesz 😘
Jak już pisałam @Pchełka216 moj tez z tych co wielbłądem nie jest, ale naprawdę nie można dać się zwariować. Pamietam jak przed pierwsza stymulacja toczyłam walki, dobrze ze za niedługo się stad wyprowadzamy, bo chyba do dziś sąsiedzi nie zapomnieli jak chłopa opierdzialalam 🙈.
Jeśli pozostaje to w granicach rozsądku, to nie dajmy się zwariować. Ale moje podejście zmieniło się nie dawno, także rozumie Cię doskonale! 😉

Chyba nie ma żadnych przeciwskazań że y podczas stymulacji leżeć na słoneczku na leżaczku jak myślicie ? 😉

U mnie dziś tak ciepło że aż leżaczek się prosi i mnie wola ehhe
Ja jestem po punkcji, którą miałam w piątek, od wczoraj Prednisolon i od jutra Utrogest. Wśród wszelakich zaleceń było aby nie wystawiać się na słońce, ze względu na przyjmowanie hormonów. Ale nie wiem czy chodziło konkretnie o któreś z tych co mam przyjmować, czy może dotyczyło to większego zakresu leków hormonalnych np. tych do stymulacji też.

Ja jestem po punkcji, którą miałam w piątek, od wczoraj Prednisolon i od jutra Utrogest. Wśród wszelakich zaleceń było aby nie wystawiać się na słońce, ze względu na przyjmowanie hormonów. Ale nie wiem czy chodziło konkretnie o któreś z tych co mam przyjmować, czy może dotyczyło to większego zakresu leków hormonalnych np. tych do stymulacji też.

Dzięki bardzo za odp, już zeszłam ze słoneczka. Piecze jak diabli dzis 🌞, trochę się boję...
We wtorek jade na podgląd nie będę ryzykować.

Trzymam kciuki za piekne jajeczka ✊

Ja pierdziele jak po takim czasie na forum mozna sobie wyobrazic wszystkie dziewczyny: @Camilleka wiecznie wygania swojego do salonu bo chrapie, @Kasiekt jedzie samochodem i jedna reka trzyma kierownice a drugą meza za noge bo gdzies zobaczyl wode, @Natsnats chodzi piekna jak rusałka po ogrodzie, @motylek24 z piersiami nago i nie pamieta czy juz kawe wypila, @Mirka30 wiecznie robi te zastrzyki - jak ty ich masz duzooooo, @fredka84 to skupisko wszelakich, roznych emocji i trzeba sie zastanawiac czy dzisiaj mozna z nia pogadac ;) Ja otwieram wlasnie balkon a tam mi juz ksiadz wyje na mszy ;)
Hehehe prawie zgadlas😂Rzadko prowadze bo moj maz krzyczy ze albo za szybko jade albo za wolno hamuje wiec mam to w du.pie i niech mnie wozi!Ale jak mi die juz zdarzy jazda to tak to wyglada ze moj maz widzi wszelakie zbiorniku wodne i zawsze gada o tymczy tam aby ryb nie ma.Wiec musze go trzymaczeby nie uciekl z suta i nie sprawdzal czy sa tam jednak ryby😉Wiec masz nosa...😂

Chodzi przede wszystkim o sterydy ktore w polaczeniu ze sloncem daja piekne brazowe plamy.

reklama
Do góry