reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hehehe prawie zgadlas😂Rzadko prowadze bo moj maz krzyczy ze albo za szybko jade albo za wolno hamuje wiec mam to w du.pie i niech mnie wozi!Ale jak mi die juz zdarzy jazda to tak to wyglada ze moj maz widzi wszelakie zbiorniku wodne i zawsze gada o tymczy tam aby ryb nie ma.Wiec musze go trzymaczeby nie uciekl z suta i nie sprawdzal czy sa tam jednak ryby😉Wiec masz nosa...😂

Mógł by się dogadać z moim mężem, zupełnie jakbyś o Nim mówiła 😂

reklama
3dpt leze jjem ,spie ,ogladam jakies filmiki i staram się nie denerwować. Co ma być to i tak będzie.... niby tak ale ciagle jakies mysli krążą w głowie. Jeden plus ze jestem ciagle bardzo spiaca wiec duzo spie, często mnie tylko na pecherz cisnie wiec ganiam do łazienki. Oj boziu ale to czekanie jest trudne.🙄🙄

Jest trudne. To prawda. Trzymam kciuki !!! Zrelaksuj się na maksa
emoji3448.png
Relaksuje się jak umiem . Od
Jest trudne. To prawda. Trzymam kciuki !!! Zrelaksuj się na maksa [emoji3448]
Relaksuje się jak umiem. Po tych wszystkich lekach jesc bardzo mi się tylko chce . Szok .

Czyli kolejna kobitka po przejściach 🙁. Większość tu takich trafia niestety 🙁. Dobrze że będziesz badała zarodki, jak już dwa razy były z wadami to lepiej nie ryzykować 😘.
Jeśli chodzi o badania wady zarodków... Czy przy pierwszym in vitro robi się takie badania? Od lat tu czytam takie rzeczy zaczynam się zamartwiać że może nasze zarodki mają wady 🥺

Ja uwielbiam miniaturowe tabletki... nie dość że otwieram od strony ulotki (wkurw skala 1), dogrzebuje sie do tabletki mini mini, wyjmuje z opakowania, bach wypada na podłoge, szukam szukam (wkurw skala 2) a pieprze to biore kolejną a potem wypada przy aplikacji dodziurkowej albo inne takie 🙄 🙄 🙄
Mi kiedyś lekarz kazał tabletkę dostinex dzielić na 4 🥴 dodam że cała tabletka miała z 6 mm długości 👍😁😁

reklama
Jeśli chodzi o badania wady zarodków... Czy przy pierwszym in vitro robi się takie badania? Od lat tu czytam takie rzeczy zaczynam się zamartwiać że może nasze zarodki mają wady 🥺
hej. my będziemy badać cialka kierunkowe w komórkach jajowych. W novum nie badają zarodków. Ale co do badania to wiesz zwiększa to szansę ale nigdy nie daje stuprocentowej gwarancji bo takiej nie ma. Jak zaplacisz to robia:)Powiem Tak, lepiej jak ronisz taki zarodek niż miałabys stawać przed decyzja terminacji.

Do góry