reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehehe prawie zgadlas😂Rzadko prowadze bo moj maz krzyczy ze albo za szybko jade albo za wolno hamuje wiec mam to w du.pie i niech mnie wozi!Ale jak mi die juz zdarzy jazda to tak to wyglada ze moj maz widzi wszelakie zbiorniku wodne i zawsze gada o tymczy tam aby ryb nie ma.Wiec musze go trzymaczeby nie uciekl z suta i nie sprawdzal czy sa tam jednak ryby😉Wiec masz nosa...😂

Mógł by się dogadać z moim mężem, zupełnie jakbyś o Nim mówiła 😂

reklama
3dpt leze jjem ,spie ,ogladam jakies filmiki i staram się nie denerwować. Co ma być to i tak będzie.... niby tak ale ciagle jakies mysli krążą w głowie. Jeden plus ze jestem ciagle bardzo spiaca wiec duzo spie, często mnie tylko na pecherz cisnie wiec ganiam do łazienki. Oj boziu ale to czekanie jest trudne.🙄🙄

Jest trudne. To prawda. Trzymam kciuki !!! Zrelaksuj się na maksa
emoji3448.png
Relaksuje się jak umiem . Od
Jest trudne. To prawda. Trzymam kciuki !!! Zrelaksuj się na maksa [emoji3448]
Relaksuje się jak umiem. Po tych wszystkich lekach jesc bardzo mi się tylko chce . Szok .

Czyli kolejna kobitka po przejściach 🙁. Większość tu takich trafia niestety 🙁. Dobrze że będziesz badała zarodki, jak już dwa razy były z wadami to lepiej nie ryzykować 😘.
Jeśli chodzi o badania wady zarodków... Czy przy pierwszym in vitro robi się takie badania? Od lat tu czytam takie rzeczy zaczynam się zamartwiać że może nasze zarodki mają wady 🥺

Ja uwielbiam miniaturowe tabletki... nie dość że otwieram od strony ulotki (wkurw skala 1), dogrzebuje sie do tabletki mini mini, wyjmuje z opakowania, bach wypada na podłoge, szukam szukam (wkurw skala 2) a pieprze to biore kolejną a potem wypada przy aplikacji dodziurkowej albo inne takie 🙄 🙄 🙄
Mi kiedyś lekarz kazał tabletkę dostinex dzielić na 4 🥴 dodam że cała tabletka miała z 6 mm długości 👍😁😁

reklama
Jeśli chodzi o badania wady zarodków... Czy przy pierwszym in vitro robi się takie badania? Od lat tu czytam takie rzeczy zaczynam się zamartwiać że może nasze zarodki mają wady 🥺
hej. my będziemy badać cialka kierunkowe w komórkach jajowych. W novum nie badają zarodków. Ale co do badania to wiesz zwiększa to szansę ale nigdy nie daje stuprocentowej gwarancji bo takiej nie ma. Jak zaplacisz to robia:)Powiem Tak, lepiej jak ronisz taki zarodek niż miałabys stawać przed decyzja terminacji.

Do góry