reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ufff....
Tak tak laseczki nadrabiam tylko piszecie szybciej niż informatyk - nie wiem wszyscy tu urlopy mają? nikt nie pracuje tylko ja bałwan? w dupkach sie poprzewracało :D

Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala

Przykro mi bardzo :( Najgorsze rozpoznanie jakie można usłyszeć...

Mam nadzieje, że już wracasz do zdrówka!

Powtórzyłam dzisiaj bete ;
Beta
6 dpt. 20
10. Dpt. 132
14 dpt.619
Myślicie, że ok ??

Piękny przyrościk :)

Ufff....
Tak tak laseczki nadrabiam tylko piszecie szybciej niż informatyk - nie wiem wszyscy tu urlopy mają? nikt nie pracuje tylko ja bałwan? w dupkach sie poprzewracało :D

Przykro mi bardzo :( Najgorsze rozpoznanie jakie można usłyszeć...

Mam nadzieje, że już wracasz do zdrówka!

Piękny przyrościk :)
Ja pracuje ;) a do tego codziennie staralm sie wrzucac w pracy kalendarz ;)

tak kochanie jesli chodzi o mnie to estrofem na mnie dziala - barrrdzo nieprzyjemnie ;( od placzu po nerwy i wogole ciezko nad soba zapanowac. Wiesz ze jaak zawsze mialam 3 x estrofem 1-1-1 tak teraz mi zwiekszyl 1-1-2 to dopeiro bedzie;) ale pamietam jak ty sie kiedys przy techniawce poplakalas 😂 😂 😂 jak bym wtedy byla przy tobie to przysiegam m ajtki zajszczane bez kichania 😂😂😂 ja do tego dodatkowo mam wtedy jeszcze wysokie libido wiec sobie wyobraz - sny erotyczne i praiwe orgazmy ;) masakra
I byś mi kuźwa siedzenie w aucie zajszczała, muszę pamiętać że jak kiedyś będziemy gdzieś razem jechać to ceratę trzeba ci podkładać 😜. A co Ty trzeźwa 😱

reklama
Do góry