reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I byś mi kuźwa siedzenie w aucie zajszczała, muszę pamiętać że jak kiedyś będziemy gdzieś razem jechać to ceratę trzeba ci podkładać 😜. A co Ty trzeźwa 😱
jaka trzezwa - wali mi w dekiel 😂 😂 😂 nooo powiem ci ze ostatnio sie zdziwilam przy tym kichaniu a astaram sie cwiczyc miesnie kegla... podobno rozmiar stopy swiadczy o siusce a ja mam 35,5 ;) ale kiedys wam opowiadalam jak moja babcia sie zejszcaala przy obrazie Matki Boskiej na Jasnej Gorze bo Ginia spadla z krzeselka - takie miala rybacke a a miescil jej sie na tym jeden posladek ;) Wlasnie sobie wyobrazilam jak ide do kliniki i mi mowia jest PANI W CIAZY - a ja na to sie zeszczlam 👍:o😂 no dobre zarty - to by dopiero mieli - mnie juz tam wszyscy znaja to wiedza do czego jestem zdolna ;)

reklama
@bazylia128
A to u kogo się leczysz w Gamecie :) bo mnie tam też skierowali ? (jak pytałam już to sory :D)

To będę na was uważać[emoji23] ale i tak się cieszę że tu trafiłam bo prawdziwa skarbnica wiedzy tu jest i widzę kilka mi znajomych nicków z innych wątków także napewno poczuje się jak wśród swoich[emoji847][emoji123]

witam koleżankę na wątku ;)

u mnie już tylko in vitro

Hej dziewczynki ale odwalilam numer. Gin kazał mi iść 2dc na badania więc zgodnie z planem wczoraj był 1dc więc wiadomo dziś rano szybciutko wstałam wyszykowalam się i mówię pojadę przed 7 (labo od 7) żeby być jedną z pierwszych i oczywiście szczesliwa siadam w auto jadę pod labo wyjmuje karteczkę i zonk na skierowaniu wśród badań do zrobienia "mocz" i co? Ja ani pojemniczka ani moczu[emoji23] i entuzjazm spadł z powrotem do domu i oczekuje 8 aż mi aptekę otworzą i aż mi się siusiu zachce[emoji848] i to jeszcze na głodnego siedzieć muszę[emoji19] och cała ja[emoji16]

Ja takie numery odwalam na codzień :D NIe lepiej było gdzieś przy labo poszukać apteki?
W gruncie rzeczy najważniejsze by zrobić badanka ;)

Ja poleciałam do labo to dalam kobicie skierowanie na nasienie 🤪🤪🤪 a ona takie galy, że :eek::eek::eek: jakie badanie chce a ja już w tym biegu no co nie widzi pani?? :D :D :D Proszę pobrać i już :D

Skoro twarzy nie wrzucamy to mata moje girki 😜
1593285695611827516546.jpg

@bazylia128
A to u kogo się leczysz w Gamecie :) bo mnie tam też skierowali ? (jak pytałam już to sory :D)

witam koleżankę na wątku ;)

u mnie już tylko in vitro

Ja takie numery odwalam na codzień :D NIe lepiej było gdzieś przy labo poszukać apteki?
W gruncie rzeczy najważniejsze by zrobić badanka ;)

Ja poleciałam do labo to dalam kobicie skierowanie na nasienie 🤪🤪🤪 a ona takie galy, że :eek::eek::eek: jakie badanie chce a ja już w tym biegu no co nie widzi pani?? :D :D :D Proszę pobrać i już :D
Pierwiej - tak moja babcia mowi ;) bylam u samego profesa ale szedl na leczenie i mnie przepisal do Pa...welka Radw..ana swojego syna - juz tak dlugo ze sie bardzo zzylismy ALE OSTATNO chce ze mna zerwac - bo jest przekonany ze treaz zajde w ciaze a jak nie to bedzie dla niego porazka ;(

Pytanie z serii "Blondynka pyta"
O co kaman z tymi klasami zarodków??

Beta 4870 17dpt. Jakas wysoka mi sie wydaje
Pierwiej - tak moja babcia mowi ;) bylam u samego profesa ale szedl na leczenie i mnie przepisal do Pa...welka Radw..ana swojego syna - juz tak dlugo ze sie bardzo zzylismy ALE OSTATNO chce ze mna zerwac - bo jest przekonany ze treaz zajde w ciaze a jak nie to bedzie dla niego porazka ;(

no to kiepskie takie podejście lekarza, mega demotywujące :(

ja dostałam namiary na dr Guzowskiego, podobno bardzo ludzki - nie zdziera' po za tym kumpel mojego doktora

wybadaj jak tam z tym twoim lekarzem będzie - może się ogarnie a jak nie to można zawsze kombinować

reklama
Do góry