reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Natsnats 😂 😘 😍 piekna MOJA ;) Co tam porabiasz? Co sie tak czaisz ? zapomnialas o mnie :p😍😍
Cześć ślicznotko nasza 😍😍 właśnie nadrabiam forum 😅😅😅 ja pitole tyle stron ;) super, ze jesteś znowu!! Chociaż na chwilkę 😘😘 @Camilleka Ty nasza francuska madam wszystkiego najwspanialszego ❤️❤️❤️ @nieagatka wszystkiego cudownego ❤️❤️❤️ Raczki to fajne osóbki, ja z lipca 😜 i skromne 😜😜

Dobra Laski, znikam na jakiś czas, bo nas życie trochę przygniotło i czasu nie mam za bardzo, jak się ogarnę to wrócę

Babcia mojego M. w szpitalu zakaźnym z po-covidowym zapaleniem płuc pod respiratorem w stanie krytycznym, lekarze nie dają złudzeń, tylko nie wiadomo ile czasu jej zostało 😪
Moj M wczoraj miał wypadek, jemu na szczęście nic, tylko zadrapania i siniaki, ale samochód do kasacji... Wiec nie dość ze trochę zalatwiania to jeszcze trzeba skądś szukać kasy na nowy samochód i go kupić jak najszybciej bo bez tego będzie nam ciężko 😪
Maksio chory, znaczy ma kaszel, jakieś szmery podobno słychać pęcherzykowe, nieleczone grozi zapaleniem oskrzeli więc leczymy od wczoraj stedydem do inhalacji i siedzimy w domu. Dobrze że zdarzylam jeszcze wczoraj z nim pojechać do lekarza bo dzisiaj już nie mialabym czym...

Jak się wygrzebiemy z tego wszystkiego to wrócę, a póki co, powodzenia Kochane w czerwcowo/liocowych działaniach !!! Oby kalendarz się zapełnił samymi dobrymi wiadomościami!!! 😘😘😘✊✊✊
Boziu kochana trzymaj się mocno. Duzo zdrowka dla całej twojej rodzinki 😘😘😘

Leżę sobie właśnie z borowina na broszce 😅😅 byłam dziś u lekarza bo przed stymulacja w Novum muszę mieć badanie USg piersi zrobione wiec przy okazji zrobiłam sobie usg broszki bo jak już się obnażam to na całego 😜 jak miło słyszeć, ze mam piękna macice, wszystko super, ukrwienie itd.... tylko kuwa brak ciąży. Piersi tez w porządku i tarczyca tez wiec się cieszę :) po tym antybiotyku co brałam zaczęłam czuć taki dyskomfort w broszce ( sorki za szczegóły 😜) bo mnie chyba wyjałowił ale dostałam jakaś tabletkę i faktycznie od razu lepiej. Ale odczyn mam wręcz idealny jak to lekarz powiedział ;)

Jak podchodziłam do pierwszych procedur to zarodek = embrion był tylko zlepkiem komórek. Fantastyczna konstrukcja, życie ... itp. Jak z jednego takiego zarodka urodził się mój syn to każdy taki zarodek jest potencjalnie moim dzieckiem. Teraz takie 5AA to mały człowiek ogląda bajkę i się wtula w cyca:p I płaczesz nad każdym takim zarodkiem, nad tym co z niego mogłoby wyrosnąć :-( Dla mnie powrót po drugie jest duzo trudniejszy. Jestem bardziej świadoma.
O czym świadomość to utrudnia?

za dwa trzy dni powinnam dostac okres - reszta juz wiesz jak sie odbywa ;) Mama zamiar jutro sie napic alkoholu - łukasz mi ma zrobic grilla i chcemy zlapac oddech przed tym wyjatkowym czasem ;) Wiesz ze dokladnie rok temu mialam ostatni transfer - tak dlugo to u mnie trwalo...
Ja chyba też się jutro spije. U mnie to szybko dwie lampki wina😁 normalnie muszę reset zrobić bo dzisiejsza wizyta mnie głęboko rozczarowała.

reklama
Do góry