reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I to jest właśnie najgorsze żyć w takiej niewiedzy niby wszystko dobrze a niewiadomo czemu się nie udaje. A ty na jakim etapie teraz jesteś? bo niestety nie dam rady nadrobić waszych histori[emoji17]
Czyli jesteś podobnym przypadkiem do mnie [emoji6] Również brak przyczyn tych wszystkich niepowodzeń.

Ja tez sie tego balam,tym bardziej ze wlasnie duzo osob stad mnie w uprzejmy sposob straszylo,co to sie wszystko nie stanie .Ale byla juz w tej ciazy i powiedzialam sobie ze nie dam sie zwariowac i zastraszyc.Tyle moglam zrobic,reszte pozostawilam losowi.Na szczescie mamy tu duzo szczesliwych mam blizniakow a nawet trojaczkow.
Ja myślę że najważniejsze powinno być zdanie lekarza. Można sobie też samemu jakieś statystyki poczytać. Przemyśleć swoją decyzję i działać według własnej wybranej ścieżki.
A co do trojaczków to owszem rodzą się, sama byłam świadkiem. Rozwiązanie ciąży 32 tydzień, mama dziewczynek ledwie chodziła, dłużej już nie dało rady ciągnąć tej ciąży, a zaznaczam z szyjką było wszystko ok. i mama dziewczynek nie taki kurdupel jak ja 😜 teraz dziewczynki wymagają rehabilitacji bo miały bardzo ciasno w brzuszku. ,..

@bazylia128 kochana moja, wiem pewnie paraliżuje cię strach....nie masz wyjścia musisz przyjąć na klatę co przyniesie los. Masz piękny zdrowy zarodek to już połowa sukcesu. Niezmiennie wierzę będziesz mamą.
Kochany motylku moj własnie sobie włączylam na głośnikach

marek grechuta dni ktorych nie znamy

Burza u mnie piz....ga tak ze sie wszystko czesie :o ale nie moglam sie powstrzymac - Łukasz akurat mi nic nie mowi bo on tez kocha muzyke tylko ma troche inny gust... a ja sie boje burzy tylko czasami mam ochote sprawdzic swoja reakcje na jakis rodzaj leku - dziwna jestem wiem. Dlatego stoje przed oknami balkonowymi i patzre jak sie blyska ;)

Moniczka wiem ze każdy potrzebuje czasu dla siebie niekiedy, sama pamiętasz ze ja tez się wycofałam na jakoś czas. Ale zajrzyj choć czasem, wnosisz tutaj dużo dobrego 😘
Tęskniłam ❤❤❤
Tak pamietam doskonale jak cie szukalam po francuzkich stronach ;) I na glowie stawalam bo najgorsze sobie wyobrazalam - ok tak pamietam ;)

Kochany motylku moj własnie sobie włączylam na głośnikach

marek grechuta dni ktorych nie znamy

Burza u mnie piz....ga tak ze sie wszystko czesie :o ale nie moglam sie powstrzymac - Łukasz akurat mi nic nie mowi bo on tez kocha muzyke tylko ma troche inny gust... a ja sie boje burzy tylko czasami mam ochote sprawdzic swoja reakcje na jakis rodzaj leku - dziwna jestem wiem. Dlatego stoje przed oknami balkonowymi i patzre jak sie blyska ;)
Brakowało tutaj ciebie "wariatko" 😍
a gdzie jest fredzioszka....może śpi bo ona z kurami chodzi spać.

reklama
Do góry