Dziękuje@Camilleka i @nieagatka wszystkiego co najlepsze !! Dużo zdrówka i wytrwałości
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
to byl zamierzony cel jak widac pomimo strachu dalej dopisuje humor - jak wczoraj jechalam do kliniki to zamiast sie szykowac to od 7 rano pisalam i wysylalam zdjecia @fredka84 a z psami robilam fikolki na podzlodze i przemierzylam milion ubran po czym sie okazalo ze juz powinnam wychodzic a je nie wydepilowana jeszcze takze jak zwykle pozniej 200 po miescie ale udalo sie dojechac na czas czekam na okres. od 3 dn cyklu badaanie proga i i estriadolu no i na poczatkyu byl plan zeby podejsc na cyklu naturalnym ale pozniej z tego zrezygnowalismy. Wczoraj mialam sraczing nie wiem dlaczego juz drugi raz w tym cyklu (mnie boli schratching ale nie krwawie po nim) i dodatkowo mialam jeszcze wczoraj zrobiony jakis wycinek endo do histo chocia wczesniej mialam histero i nie bylo zapalenia - wiec jakos dziwnie, ale niech robi co uwaza. 12 dc mam wizyte i znowy badanie progesteronu ma byc niziutki i podgladanie endo no i pozniej juz mi zapoda proga na 5 dni przed transferem...Połechtałaś moje narcystyczne ego;-) BTW tez myśle o tobie ziołowa dziewczyno :-))) kiedy masz mieć transfer? Przepraszam jak pisałaś, ale zaglądam tak z doskoku.
nieagatka
O w takim razie jeszcze kilka by Ci się przydało [emoji16] tych z "łaciny kuchennej"Czyli jak bym trafila kiedys do korpo z wloską czy hiszpanska szmatą - to bez problemu dam sobie rade
bazylia128
❤❤❤❤❤❤❤❤@bazylia128 kochana moja, wiem pewnie paraliżuje cię strach....nie masz wyjścia musisz przyjąć na klatę co przyniesie los. Masz piękny zdrowy zarodek to już połowa sukcesu. Niezmiennie wierzę będziesz mamą.
Dziękuje@Camilleka najlepszego!!! Wszystkiego co sobie wymarzysz :-))) spełnienia marzeń:-)))
jasani
Aneta Śledziłam Twoje losy i wiem, że Ty nadal bez powodzenia A na jakim etapie teraz jestes? Ja w Danii się leczę i tutaj bardzo olewatorsko podchodzą do badań. Dlatego przy okazji pobytu w Polsce chce dla siebie zrobic. Dzięki, na pewno Twoja lista się przydaJasamiiiii zobacz ja tu nadal bez powodzenia.... Kochana a przypomnij w jakiej klinice się leczyłąś? Często na stronie kliniki masz wykaz jakie badania zrobić. RObisz wirusówki różyczka, hbc hbs hiv cytologia wymaz z szyjki macicy czasami usg piersi. kurka nie pamiętam co jeszcze a niedawno robiłam.
bazylia128
za dwa trzy dni powinnam dostac okres - reszta juz wiesz jak sie odbywa Mama zamiar jutro sie napic alkoholu - łukasz mi ma zrobic grilla i chcemy zlapac oddech przed tym wyjatkowym czasem Wiesz ze dokladnie rok temu mialam ostatni transfer - tak dlugo to u mnie trwalo...Kochana może poprostu wierzy w to. Wszystko masz sprawdzone z każdej strony. Nawet od du.y strony. Także musi być dobrze. Kiedy mniej więcej wypada transfer??
A ja myśle, ze każdy ma jakieś marzenia i dorosłe jest pożegnanie się z nimi w odpowiednim czasie no tak mam samych synów qurde chciałam mieć córkę( bo tak sobie wymarzyłam) i taka kobita popłacze a potem kochać tego syna będzie bardzOoo mocno;-) albo będzie rozpaczać do końca życia bo se wymyśliła ze przecież córka fajniejsza by była Wiesz mój syn chce być strażakiem i może się okazać, ze nigdy nie będzie taki life... Życie jest jakie jest i możemy kopać się ze ścianą i nie będzie inaczej:-) wiesz ja tez chciałam mieć duuuzo dzieci i najlepiej parkę jak życie nas doświadcza pozbywamy się marzeń.Rozumiem cie ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla nas osób które tak bardzo walczyly o to zeby wogole miec dziecko jest bez różnicy, ale ci co maja je z łatwością nie rozumieją tego jakie to szczescie i ich problemy sa inne tak jak tej mojej kolezanki. Jej zawsze marzyła sie corka a ma samych synów.
A co do selekcji pod płeć czy kolor oczu to traktowanie przedmiotowe. Idę do sklepu i kupuje dziecko. Niebieskooką blondyneczkę z liczkami. Nawet nie wiesz ilu ludzi ma takie roszczenia w ośrodkach adopcyjnych.
Aduś16
Byłaś już w Gamecie na konsultacji? Ja rzadziej czytam forum więc na pewno mi to umknęło..Przykro mi ze tyle na Was spadło Trzymajcie sie tam i oby wszytsko dobrze sie ułożyło
reklama
bazylia128
taaaaaaaaaa szybko wpada w ucho a jeszcze jak nie ma lektora to juz wogole - rano sie budze i HABLAR -uje pod prysznicemMi najbardziej z tych wszystkich hiszpańskich seriali weszło do głowy słowo LA PUTA, jak to zazwyczaj bywa z wulgaryzmami
Podziel się: