reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Połechtałaś moje narcystyczne ego;-) BTW tez myśle o tobie ziołowa dziewczyno :-))) kiedy masz mieć transfer? Przepraszam jak pisałaś, ale zaglądam tak z doskoku.
:p:p:p to byl zamierzony cel 😂😂😂 jak widac pomimo strachu dalej dopisuje humor - jak wczoraj jechalam do kliniki to zamiast sie szykowac to od 7 rano pisalam i wysylalam zdjecia @fredka84 a z psami robilam fikolki na podzlodze i przemierzylam milion ubran po czym sie okazalo ze juz powinnam wychodzic a je nie wydepilowana jeszcze :o:o:o takze jak zwykle pozniej 200 po miescie ale udalo sie dojechac na czas ;) czekam na okres. od 3 dn cyklu badaanie proga i i estriadolu no i na poczatkyu byl plan zeby podejsc na cyklu naturalnym ale pozniej z tego zrezygnowalismy. Wczoraj mialam sraczing nie wiem dlaczego juz drugi raz w tym cyklu (mnie boli schratching ale nie krwawie po nim) i dodatkowo mialam jeszcze wczoraj zrobiony jakis wycinek endo do histo chocia wczesniej mialam histero i nie bylo zapalenia - wiec jakos dziwnie, ale niech robi co uwaza. 12 dc mam wizyte i znowy badanie progesteronu ma byc niziutki i podgladanie endo no i pozniej juz mi zapoda proga na 5 dni przed transferem...

Jasamiiiii zobacz ja tu nadal bez powodzenia.... Kochana a przypomnij w jakiej klinice się leczyłąś? Często na stronie kliniki masz wykaz jakie badania zrobić. RObisz wirusówki różyczka, hbc hbs hiv cytologia wymaz z szyjki macicy czasami usg piersi. kurka nie pamiętam co jeszcze a niedawno robiłam.
Aneta 🙂🙂Śledziłam Twoje losy i wiem, że Ty nadal bez powodzenia 🙁A na jakim etapie teraz jestes? Ja w Danii się leczę i tutaj bardzo olewatorsko podchodzą do badań. Dlatego przy okazji pobytu w Polsce chce dla siebie zrobic. Dzięki, na pewno Twoja lista się przyda 🙂

Kochana może poprostu wierzy w to. Wszystko masz sprawdzone z każdej strony. Nawet od du.y strony. Także musi być dobrze. Kiedy mniej więcej wypada transfer??
za dwa trzy dni powinnam dostac okres - reszta juz wiesz jak sie odbywa ;) Mama zamiar jutro sie napic alkoholu - łukasz mi ma zrobic grilla i chcemy zlapac oddech przed tym wyjatkowym czasem ;) Wiesz ze dokladnie rok temu mialam ostatni transfer - tak dlugo to u mnie trwalo...

Rozumiem cie ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla nas osób które tak bardzo walczyly o to zeby wogole miec dziecko jest bez różnicy, ale ci co maja je z łatwością nie rozumieją tego jakie to szczescie i ich problemy sa inne tak jak tej mojej kolezanki. Jej zawsze marzyła sie corka a ma samych synów.
A ja myśle, ze każdy ma jakieś marzenia i dorosłe jest pożegnanie się z nimi w odpowiednim czasie:p no tak mam samych synów qurde chciałam mieć córkę( bo tak sobie wymarzyłam) i taka kobita popłacze a potem kochać tego syna będzie bardzOoo mocno;-) albo będzie rozpaczać do końca życia bo se wymyśliła ze przecież córka fajniejsza by była:p Wiesz mój syn chce być strażakiem i może się okazać, ze nigdy nie będzie taki life... Życie jest jakie jest i możemy kopać się ze ścianą i nie będzie inaczej:-) wiesz ja tez chciałam mieć duuuzo dzieci i najlepiej parkę:p jak życie nas doświadcza pozbywamy się marzeń.
A co do selekcji pod płeć czy kolor oczu to traktowanie przedmiotowe. Idę do sklepu i kupuje dziecko. Niebieskooką blondyneczkę z liczkami. Nawet nie wiesz ilu ludzi ma takie roszczenia w ośrodkach adopcyjnych.

reklama
Do góry