Karmelove92
Zaciekawiona BB
No to faktycznie tutaj nie mam chyba co liczyć na to trzymam mocne kciuki za twoje kropeczkiJa mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie tutaj nie mam chyba co liczyć na to trzymam mocne kciuki za twoje kropeczkiJa mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystko
Wracam juz z moimi kroplami do domku.
3 były transferowaneIle miałaś transferowanych?
3 były transferowane
Hej dziewczyny:-) Pisałam wczoraj do Was z prośbą o interpretację tych moich wyników bety. Rozmawiałam właśnie przez telefon z moją doktor... Zaczyna podejrzewać pozamaciczną... Tym samym dołączyłam do grona zdołowanych...
Czy często jest ciąża pozamaciczna? Z czego to wynika?
To mój 3 transfer. A zarodki najwyższej klasy .transfer świeżych zarodkow nie crio.Wow który to Twoj transfer, zarodki jakiej klasy miałaś
To juz nie odwaga tylko desperacjia. Bardzo chcemy zostać rodzicami. Przyjmujemy wszystko co lekarz zaleca.Trzymam moccne kciuki, odważna jesteś ze 3 na raz
Bede śledziła Twoja historyjkę
To juz nie odwaga tylko desperacjia. Bardzo chcemy zostać rodzicami. Przyjmujemy wszystko co lekarz zaleca.
Za 7 dniZaskoczyla mnie ilość bo mi zaproponowała najwięcej dwa.
Rozumiem Cie doskonale....
Kiedy betujesz ???