Przykro mi kochana... dobrze ze coś się zadziało... przytulam Cię mocnoDzięki,to był mój 3 transfer..Wcześniej były same zera ale ten wynik to raczej tez zdane pociesznie..
reklama
Możesz wrócić do swojego posta, edytować go i usunąć zdjęcie
Gotowe
annemarie
Fanka BB :)
Ja chodzilam na 3 rozne usg i roznice byly to 700 gr,wyobrazacie sobie? Moj gin mowil ze blad pomiaru komputera jest o 0,5 kg,a ja mu na to,ze o kant doopy takie pomiary rozbicMoja gin w obu ciążach na tydzień przed porodem podawała mi wagę dziecka, w jednym pomyliła się o 90gr, przy drugim o 30gr [emoji4]
Wiec dobry lekarz i dobry sprzęt mają ogromne znaczenie.
Niestety to nieprawda. Po pierwsze osoby których dotyka niepłodność mają słabsze gamety i podziały są gorsze. Po drugie udowodniono, ze zarodki które rozwijają się in vivo maja mniej wad genetycznych. Obecnie metodę te przeprowadzają dwie kliniki w PL. Brak stymulacji z zewnątrz do rozwoju powoduje zwiększenie wad chromosomalnych. No, ale nie jest to jakiś wielki dramat:-) w przypadku zdrowych osób szacuje się ze 1 na 4 zarodki da zdrowe dziecko.Podobno statystycznie ilosc wadliwych zarodków w in vitro nie jest większa niż przy normalnym poczęciu...
Mi tez wyślijWow, Mirka, ale jesteś ostra dżaga. W życiu bym nie pomyślała że jesteś tak fajna i zabawna. Masz śliczne oczyska
Wyślę ci na priva
annemarie
Ja jestem przykkadem na to ze hcg ma sie ni jak do ciaz blizniaczych,w 11dpt mialam 177 BeteUważaj z tym magnezem żeby nie przedawkować. Hcg to tylko hormon wiec wysokość niekoniecznie może mówić o ciąży bliźniaczej. Ja 9dpt miałam hcg 209 a podano jeden zarodek w tym czasie dziewczyny z bliźniakami miały duzo niższe hcg
annemarie
Czyli jednak startujemy?pani mi tu kochana,pare dni temu taki post napisalas ze hej! Moja nie twoja droga ,itpwidze wlasniepowodzeniaNo będą dwa, AH było ostatnio i nic. Przy synu nie miałam nic i się udało. Przy biochemicznej wszystko łącznie z EG i była dooopa. Zastanawiam się nad dodatkowymi lekami czy coś. Jeszcze dzisiaj sezon urlopowy w pracy mnie zaskoczył i o ile okres mi się mocno nie opóźni to nie dam rady podejść w tym cyklu qurde
Edit: ile ważne są badania infekcyjne ? I te chlamydie itp?
My już tutaj kiedyś wrzucalysmy, ja nawet cały album z wakacji bo mnie @fredka84 podpuscilaDziękuję kochana, ciekawi mnie jak Wy wszystkie wyglądacie Dawajcie zdjęcia, żebym chociaż wiedziała z kim pisze, bo tak to sobie muszę Was wszystkie wyobrażać
Wyślę Ci na priv
Ja ostatnio zaczynam myśleć, ze to tylko hormon i musi być na jakimś tam poziomie :-))))Ja jestem przykkadem na to ze hcg ma sie ni jak do ciaz blizniaczych,w 11dpt mialam 177 Bete
reklama
Noo, był tak fajnie delikatny i wolniusio wkładał, wyciągał i wyciskał
Podziel się: