reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli jednak startujemy?😅pani mi tu kochana,pare dni temu taki post napisalas ze hej! Moja nie twoja droga ,itp😀😀😀widze wlasnie😘powodzenia
Zabieram dwa ostatnie raczej szanse marne są bo te lepsze już transferowali. Zostały mi 2BC i 3BC biorę oba. Myślałam/ myśle o drugiej procedurze bo takie zarodki raczej się nie implantuja.

reklama
Dzięki,to był mój 3 transfer..Wcześniej były same zera ale ten wynik to raczej tez zdane pociesznie..
A mialas na cyklu naturalnym? Mialas podawany ovitrelle albo cos na dojrzewanie jajeczka? Taki wynik to i ja mialam tez ale niestety nic z tego nie wyszlo i ravzej to bylo po zastrzyku pozostalosc hcg:( przykro mi ale raczej slabo to wyglada
a jakie leki do transferu mialas?

Masakra przyszła nawciskala nagadala głupot i przepadła a smród został. Po co komu byla ta wiedza kto i gdzie to czyta? Po co czytać o ludzkich dramatach z płodności jak problem Cię nie dotyczy są chyba ciekawsze rzeczy dla zabicia nudy w pracy.
Kiedyś wrzucalysmy prawie wszystkie fotki, teraz trochę strach bo nas korpo obserwuje i ocenia po okładce [emoji23][emoji1787]

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Dumam nad depilacja laserową.
Ale włosy na nogach mam nie kruczo czarne raczej jaśniejsze. Czy ktoś sobie robił? Czy to coś dało? I jaki był koszt?
I co z pachami i muszelka? I czy w ciąży można.
Mam już dosyć maszynki. A im brzuch większy tym gorzej niedługo stop i muszelki nie będzie widać A potem to nie będzie czasu na golenie. A ja nie lubię wersji na Yeti.

Hejjo
Mój stary Bułgarię wybrał Sunny Beach
Blisko,ciepło,piaszczysta plaża,dobre jedzonko,jest gdzie się pobawić 💃
Byliśmy 6lat temu tam i fajnie było
Także opalenizna będzie Bułgarska 😄
Tylko że dietę porzuciłam w pierony 😜i tłuszczykiem obrosłam bardzo szybko 🤷‍♀️
Z taką oponką nie zatonę chociaż w morzu 😜

Nastroje miewam różne 😃raz lepiej raz gorzej
Taki rollercoaster
Obecnie czekam na miesiączkę z nadzieją że nie nadejdzie😜

Za to Ty moja droga niedługo będziesz świętować!czekam na to i od razu szampana otwieram😘🍾🤰
Nigdy tam nie byłam, ale widzę że jest super, bo dziewczyny były 🙂. Odpoczniesz i nabierzesz nowej energii do działania, i żadnego smucenia się ❤️.
Wiesz, że będę żebrała o jakieś zdjęcie co nie? 😘

reklama
Zabieram dwa ostatnie raczej szanse marne są bo te lepsze już transferowali. Zostały mi 2BC i 3BC biorę oba. Myślałam/ myśle o drugiej procedurze bo takie zarodki raczej się nie implantuja.
Fajnie że myślisz o planie B, ale nie skreślaj zawczasu swoich zarodeczkow ❤️. Ja też średnio wierzę w powodzenie, ale jakaś iskierka się tli 😘

Do góry