reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czyli jednak startujemy?😅pani mi tu kochana,pare dni temu taki post napisalas ze hej! Moja nie twoja droga ,itp😀😀😀widze wlasnie😘powodzenia
Zabieram dwa ostatnie raczej szanse marne są bo te lepsze już transferowali. Zostały mi 2BC i 3BC biorę oba. Myślałam/ myśle o drugiej procedurze bo takie zarodki raczej się nie implantuja.

reklama
Dzięki,to był mój 3 transfer..Wcześniej były same zera ale ten wynik to raczej tez zdane pociesznie..
A mialas na cyklu naturalnym? Mialas podawany ovitrelle albo cos na dojrzewanie jajeczka? Taki wynik to i ja mialam tez ale niestety nic z tego nie wyszlo i ravzej to bylo po zastrzyku pozostalosc hcg:( przykro mi ale raczej slabo to wyglada
a jakie leki do transferu mialas?

Masakra przyszła nawciskala nagadala głupot i przepadła a smród został. Po co komu byla ta wiedza kto i gdzie to czyta? Po co czytać o ludzkich dramatach z płodności jak problem Cię nie dotyczy są chyba ciekawsze rzeczy dla zabicia nudy w pracy.
Kiedyś wrzucalysmy prawie wszystkie fotki, teraz trochę strach bo nas korpo obserwuje i ocenia po okładce [emoji23][emoji1787]

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Dumam nad depilacja laserową.
Ale włosy na nogach mam nie kruczo czarne raczej jaśniejsze. Czy ktoś sobie robił? Czy to coś dało? I jaki był koszt?
I co z pachami i muszelka? I czy w ciąży można.
Mam już dosyć maszynki. A im brzuch większy tym gorzej niedługo stop i muszelki nie będzie widać A potem to nie będzie czasu na golenie. A ja nie lubię wersji na Yeti.

Hejjo
Mój stary Bułgarię wybrał Sunny Beach
Blisko,ciepło,piaszczysta plaża,dobre jedzonko,jest gdzie się pobawić 💃
Byliśmy 6lat temu tam i fajnie było
Także opalenizna będzie Bułgarska 😄
Tylko że dietę porzuciłam w pierony 😜i tłuszczykiem obrosłam bardzo szybko 🤷‍♀️
Z taką oponką nie zatonę chociaż w morzu 😜

Nastroje miewam różne 😃raz lepiej raz gorzej
Taki rollercoaster
Obecnie czekam na miesiączkę z nadzieją że nie nadejdzie😜

Za to Ty moja droga niedługo będziesz świętować!czekam na to i od razu szampana otwieram😘🍾🤰
Nigdy tam nie byłam, ale widzę że jest super, bo dziewczyny były 🙂. Odpoczniesz i nabierzesz nowej energii do działania, i żadnego smucenia się ❤️.
Wiesz, że będę żebrała o jakieś zdjęcie co nie? 😘

reklama
Zabieram dwa ostatnie raczej szanse marne są bo te lepsze już transferowali. Zostały mi 2BC i 3BC biorę oba. Myślałam/ myśle o drugiej procedurze bo takie zarodki raczej się nie implantuja.
Fajnie że myślisz o planie B, ale nie skreślaj zawczasu swoich zarodeczkow ❤️. Ja też średnio wierzę w powodzenie, ale jakaś iskierka się tli 😘

Do góry