reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eee tam od razu dobrobyt 😁Taaania była.... Wydaliśmy trochę kasy którą mieliśmy zaoszczędzoną na kupno domu w Bułgarii, a teraz nie mamy jak lecieć żeby go kupić przez koronę i postanowiliśmy zaszaleć i mąż sam ja podłączył z asystencją kolegi elektryka na video rozmowie 😂😂😂 Ale koniecznie dam mu szansę się pierwszemu wykąpac żeby mnie nie popieściło 😂😂😂 A Ty jak sie czujesz, udała się imprezka?? 🙂
Ale będziesz sobie robiła czaderskie kąpiele, nie 😍. Widziałam zdjęcia, super 😍.
U mnie spoko, żadnego bólu głowy, tylko lenia mam 😅

Endo rosnie ok? Transfer zawsze na sztucznym? Nk w macicy sprawdzalas? Wymaz na bakterie? Homocysteina? Cukier? TsH? Okno implantacyjne okreslone?probowalas z encortonem? NK jakie wysokie?

Tyle na razie😀
😱 omg ja to ciemniak jeszcze jestem 🙈pół rzeczy nie kumam, będę sprawdzac internety zaraz😂 bo u mnie dwa transfery z beta zero. Dzięki 😘

O kuwa😱. Ładna historia 😱. Też bym ryczała 😢. Ale już pal licho te imię, choć to też jest bardzo przykre, ale jak ona tak mogła Ci powiedzieć 👿👿👿. No kuwa nie ogarniam, Ty ronisz dziecko a księżna się przejmuje, że będzie sama w szpitalu👿. I że lepiej że tak się stało 👿👿👿. Ona serca nie ma czy jak🤷🤷🤷. Wiesz co, po prostu w bardzo przykry sposób utwierdzilas się w tym, że nie ma sensu utrzymywać z nią bliskich relacji, i niech spada na szczaw👿
I juz nie płacz, zobaczysz, w końcu doczekasz się swojej Rozalki ❤. Niedługo transfer więc główka do góry 😘
U Ciebie też niedługo ♥️mam nadzieję ,że lipiec będzie naszym szczęśliwym miesiącem 😍 tylko się nie śmiejcie ,ale jakiś czas temu zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańska ,oczywiście wiadomo w jakiej intencji ...i akurat koniec wypada mi 5 lipca a transfer prawdopodobnie 6-7 mam nadzieję ,że to jakiś znak 😉 jak mi się uda♥️ ,to odmowie jeszcze jedna w intencji wszystkich tu staraczek 😍
A co do tej mojej kopnietej kuzynki ,zrobiłam dzisiaj mała intrygę i czekam ...
Dostałam od niej rano zdjęcie i odp, że sliczna mała Marcelinka i oczywiście gratulacje i zdrowka i ble ble ble .udałam ,że jeszcze nic do mnie nie doszło . W końcu mogłam jeszcze nie rozmawiac z bratowa 😉bo to ona pierwsza się dowiedziała . Czekam jak zacznie odkrecac i wtedy będę mogła pocisnac 😈😈
Jak się czujesz po lekach ?

reklama
U Ciebie też niedługo ♥mam nadzieję ,że lipiec będzie naszym szczęśliwym miesiącem 😍 tylko się nie śmiejcie ,ale jakiś czas temu zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańska ,oczywiście wiadomo w jakiej intencji ...i akurat koniec wypada mi 5 lipca a transfer prawdopodobnie 6-7 mam nadzieję ,że to jakiś znak 😉 jak mi się uda♥ ,to odmowie jeszcze jedna w intencji wszystkich tu staraczek 😍
A co do tej mojej kopnietej kuzynki ,zrobiłam dzisiaj mała intrygę i czekam ...
Dostałam od niej rano zdjęcie i odp, że sliczna mała Marcelinka i oczywiście gratulacje i zdrowka i ble ble ble .udałam ,że jeszcze nic do mnie nie doszło . W końcu mogłam jeszcze nie rozmawiac z bratowa 😉bo to ona pierwsza się dowiedziała . Czekam jak zacznie odkrecac i wtedy będę mogła pocisnac 😈😈
Jak się czujesz po lekach ?
Jak pomaga Ci modlitwa to dlaczego mamy się śmiać ❤️. I o mnie tam szepnij słówko😘
Z kuzynką to normalnie piękne zagranie 😂. Ale bym chciała zobaczyć jej minę 😂
A ja po lekach czuję się zupełnie normalnie 😘. Nic nie boli, w brzuchu nie kręci, nawet kataru nie miałam 🙂. Wszystko jest w porządku 😘

Do góry