reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U Ciebie też niedługo ♥️mam nadzieję ,że lipiec będzie naszym szczęśliwym miesiącem 😍 tylko się nie śmiejcie ,ale jakiś czas temu zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańska ,oczywiście wiadomo w jakiej intencji ...i akurat koniec wypada mi 5 lipca a transfer prawdopodobnie 6-7 mam nadzieję ,że to jakiś znak 😉 jak mi się uda♥️ ,to odmowie jeszcze jedna w intencji wszystkich tu staraczek 😍
A co do tej mojej kopnietej kuzynki ,zrobiłam dzisiaj mała intrygę i czekam ...
Dostałam od niej rano zdjęcie i odp, że sliczna mała Marcelinka i oczywiście gratulacje i zdrowka i ble ble ble .udałam ,że jeszcze nic do mnie nie doszło . W końcu mogłam jeszcze nie rozmawiac z bratowa 😉bo to ona pierwsza się dowiedziała . Czekam jak zacznie odkrecac i wtedy będę mogła pocisnac 😈😈
Jak się czujesz po lekach ?
Mądra dziewczynka! ❤️ Bardzo dobrze tej małpie odpisałas hihi teraz nam tutaj zdawaj relacje jak będzie to odkręcać 😁😘

Hej laski... Powiedzcie czy wasze kliniki wystartowały już z grubej rury? Powiedzcie czy u was też robią test Covid obowiązkowo do procedury? Jeśli jest sama stymulacja bez transferu to też?? W Invicta takie coś mi w oko wpadło i nie wiem co myśleć.. Ja nadal czekam na odpowiedź, maja30 na rozpatrzenie skargi, minęlo 14 ale za 3tygodnie mam telefoniczna konsultacje z innym lekarzem aby rozpisać mi stymulacje... zaczęłam szukać może uda mi się Menopur dostać gdzies przed gdyż tym razem z pakietem leków nie będę szla.. Gdyby przyszło przerwać procedurę to zwyczajnie za leki nic nie zwracają lajzy.. Zamiast Menopuru znalazłam na jakiejś dziwnej stronie ogłoszenia o adopcje komórki, spermy albo już urodzonego dziecka.. Jakie to wszystko przykre...

Jak pomaga Ci modlitwa to dlaczego mamy się śmiać ❤. I o mnie tam szepnij słówko😘
Z kuzynką to normalnie piękne zagranie 😂. Ale bym chciała zobaczyć jej minę 😂
A ja po lekach czuję się zupełnie normalnie 😘. Nic nie boli, w brzuchu nie kręci, nawet kataru nie miałam 🙂. Wszystko jest w porządku 😘
Oby tak dalej ☺️ swojska kobita ☺️
Wiesz z tą modlitwa to dziwna sprawa u mnie . Ogólnie pochodzę z bardzo wierzącej rodziny ... Moja wiara się załamała 2 lata temu ,kiedy usłyszałam diagnozę mojej mamy : rak nerki z licznymi przerzutami ,zostało 2tyg życia max... zostawiłam męża i zjechałam do Polski i jak patrzyłam każdego dnia ,siedząc przy jej łóżku ,jak cierpi i przez co musi przechodzić..modliłam się ,prosiłam ,błagałam i nic ...jej męki trwały 3 miesiące a nie dwa tyg 3 miesiące przykuta do łóżka ,non stop na morfinie i wtedy stwierdziłam ,że Boga nie ma ,że gdyby był nie pozwoliłby na to ,dobra kobieta,modląca się praktykująca ,chowała nas sama bo mój tata zginął w wypadku jak miałam 10 lat ,żyły sobie wyprowala,żebyśmy wszystko mieli i co ?! I pozwolil,żeby na koniec jeszcze tak cierpiała ??!! Przestałam się modlić a gwoździem do trumny było moje poronienie . Rzuciłam różnymi epitetami pod jego adresem ...byłam zła na mamę ,tatę ,że nie opiekują się mną !!! Ale parę tyg temu poczułam pustkę ,złość mi przeszła i poczułam się tak bezsilna w tej całej procedurze ,że tylko jemu pozostalo mi zaufać ...czuje i chce wierzyć ,że będzie dobrze
Sorry ,ze znowu post w kosmos 😂😂😂

Hej laski... Powiedzcie czy wasze kliniki wystartowały już z grubej rury? Powiedzcie czy u was też robią test Covid obowiązkowo do procedury? Jeśli jest sama stymulacja bez transferu to też?? W Invicta takie coś mi w oko wpadło i nie wiem co myśleć.. Ja nadal czekam na odpowiedź, maja30 na rozpatrzenie skargi, minęlo 14 ale za 3tygodnie mam telefoniczna konsultacje z innym lekarzem aby rozpisać mi stymulacje... zaczęłam szukać może uda mi się Menopur dostać gdzies przed gdyż tym razem z pakietem leków nie będę szla.. Gdyby przyszło przerwać procedurę to zwyczajnie za leki nic nie zwracają lajzy.. Zamiast Menopuru znalazłam na jakiejś dziwnej stronie ogłoszenia o adopcje komórki, spermy albo już urodzonego dziecka.. Jakie to wszystko przykre...
Dostaniesz przecież od nich recepty na leki to sobie wykupisz. U mnie w klinice zawsze otrzymywałam recepty, mogłam wykupić wszędzie. Fajnie że się zdecydowałaś spróbować :)

Dostaniesz przecież od nich recepty na leki to sobie wykupisz. U mnie w klinice zawsze otrzymywałam recepty, mogłam wykupić wszędzie. Fajnie że się zdecydowałaś spróbować :)
Niby tak ale jakiś zapas leków wolałabym mieć na początek. Zdecydowalismy sie juz wcześniej ale jeszcze jest trochę niewiadomych. Pozatym jakoś straciłam wiarę po tamtej próbie że z tej też cokolwiek będzie

Dziękuję 😘powiedzmy, dobrze 😉jestem trzeci dzień na estradiolu, 13ego mam USG i może 19ego transfer 😍. Wczoraj kiepski dzień miałam ,przeryczalam cały wieczór. ..nie mogę znieść ,jakie świństwo zrobiła mi kuzynka 😟Mój m mówi,żebym nie brała tego do siebie ,ale nie mogę się ogarnąć ... W tym samym czasie zaszlysmy w ciaze,dużo wtedy rozmawiałyśmy ze sobą i od samego początku miała wybrane imię ,miała być Marcelinka....ja jej też powiedziałam i naszym ,jakie mamy wybrane ...po moim poronieniu kontakt się trochę osłabił ,bolało mnie jak przeżywała ,że będzie musiała rodzic sama w szpitalu ,że już zapomniała jak to jest zajmować się małym dzieckiem (to jej druga ciąża ) a jak rzuciła do mnie tekstem " może dobrze ,że u Ciebie tak się stało ,jak ten corona wirus tak u was szaleje ...) Jakby mnie ktoś w mordę strzelił ,nie mogłam uwierzyć ,że to mówi kobieta w ciąży ??!!! No ale do meritum .... Wczoraj urodziła ,zdrowa piękna córeczkę 4900 gramów i na imię będzie miała Rozalia !!! Jak to usłyszałam ,serce mi się rozpadło ...dobrze widziała ,że tak chciałam dać na imię naszej .Nie mogę tego przeżyć ...jak już nie chciała tej Marceliny ,to jest tyle innych imion do wyboru .przychodzi taki moment ,że poukladasz sobie trochę w głowie ,uciszysz pewne rzeczy ...a tu w jeden chwili rozp...doli się wszystko ....
Wiesz co twoja kuzynka jest widocznie mało inteligentna osobą rzucając takim tekstem.A co do imienia to pewnie bym miałabyś nie.same odczucia jak ty ,tak.sie.poprostu nie robi.Trzymaj sie

Hello 🙂, u mnie nie, ale ja nie leczę się w Pl, mieli wystartować 15 czerwca, ale coś się przesunęło na 6 lipca. Ale czytałam na forach, ze dziewczyny w innych klinikach już wystartowały, wiec pewnie zależy od kliniki. Test tez będzie obowiązkowy, ja i mąż.
Szok z ta strona o której piszesz, o ile jeszcze o komórce czy spermje to już słyszałam, ale dziecko? Przykre naprawdę...

reklama
Dziewczyny dzisiaj na spotkaniu rodzinnym ogłoszenie 2 ciaz ... wpadki ale wszyscy szczęśliwi 19 lat i 22 lata.
Wybuchło łączem ale udawałam ze to kolano mi znów dokucza i tym sposobem wymiksowalam się z dwóch wesel w tym roku ....
Czy jestem okropnym człowiekiem ? 😭😭😭😭
Nie potrafię cieszyć się cudzym szczęściem ani trochę 😭😭😭😭
Nigdy nie zrozumiem czym sobie ja to zasłużyłam ... dlaczego w całej rodzinie tylko ja nie mogę mieć dzieci 😭😭😭

Do góry