Tez mam zamiar zrobić placki i tak czytam Twojego posta i pierwsza myśl, ze oooo świetnie, zaraz tu zapodasz jakiś przepis na gulasz, a Ty ze pomysłu brak No to może dziewczyny nas poratuja?W trójmieście aktualnie słońca brak , w planach zrobienie placków ziemniaczanych z gulaszem ( aktualnie nagulasz brak pomysłu) a po obiadku może jakieś lody na mieście i spacer w wzdłuż plaży jak nie będzie padało oczywiście.
@fredka84 pewnie zawita do nas popołudniu jak dojdzie do siebie ))
Miłego dnia wszystkim !!!
reklama
Dzień Dobry dziewczynki, u nas pogoda słaba, chmury i popaduje..
Ale miałam koszmary w nocy.. Obudziłam się z takim rykiem.. Śniły mi się trupy, dużo trupów, były wszędzie.. I nagle się pojawiła taka dziewczyna z którą kiedyś pracowałam, nienawidzi mnie.. I wyskoczyła z taką wielką igłą i mówi do mnie : Ty wiesz przez co ja przez Ciebie przeszłam, jak cierpiałam.. I zaczęła mnie gonić z tą igłą a ja uciekałam po dachach, drzewach, płotach i nie mogłam uciec.. To trwało jakimiś godzinami ta ucieczka i wszędzie te trupy... Chyba zwariowalam
Ale miałam koszmary w nocy.. Obudziłam się z takim rykiem.. Śniły mi się trupy, dużo trupów, były wszędzie.. I nagle się pojawiła taka dziewczyna z którą kiedyś pracowałam, nienawidzi mnie.. I wyskoczyła z taką wielką igłą i mówi do mnie : Ty wiesz przez co ja przez Ciebie przeszłam, jak cierpiałam.. I zaczęła mnie gonić z tą igłą a ja uciekałam po dachach, drzewach, płotach i nie mogłam uciec.. To trwało jakimiś godzinami ta ucieczka i wszędzie te trupy... Chyba zwariowalam
jajajaja27
Początkująca w BB
Testu ERA nie miałam, zapytam o niego podczas wizyty. Czepiam się wszystkiego, co by mogło pomócMoja kuzynka miala podobnie. Piekne zarodki, najlepszej klasy, chyba 9 i wszystkie takie piekne.. pleminiki tez z biopsji, wszystkie wyniki super, i po 3 transferze zrobili test ERA (chyba tak się nazywa) i okazało się,że miala przesunięte okienko implantacyjne. 4 transfer sie udał
Musiałaś jej niezle zajść za skore jak z taka wielka igła goniła za Tobą i jeszcze w takim otoczeniuDzień Dobry dziewczynki, u nas pogoda słaba, chmury i popaduje..
Mam nadzieje ze jej ucieklas?
jajajaja27
Początkująca w BB
Przy drugim transferze też ruszyło i potem zaczęło spadać... Został nam ostatni mrozaczek, jutro wszystko już powinno się wyjaśnić, trzymam za nas mocno kciukiWiesz, troche tu historii czytalam i ja bym wziela to za dobry znak, bo w koncu cos ruszylo. Jest implantacja. Zaszlas w ciążę. A macie jeszcze mrożaczki? Moje losy tez sie rozstrzygną w poniedzialek, takze bedziemy obie jutro jak na szpilkach.
Aaaa ja myslalam, ze to byl drugi. Kurcze a co lekarz mowi? Bo jesli Ty jestes ksiazkowa, zarodki ładne, to tyle strat to porażka kliniki chyba? Moze dziewczyny bardziej doswiadczone cos podpowiedząPrzy drugim transferze też ruszyło i potem zaczęło spadać... Został nam ostatni mrozaczek, jutro wszystko już powinno się wyjaśnić, trzymam za nas mocno kciuki
jajajaja27
Początkująca w BB
To był mój trzeci transfer. Odnoszę wrażenie, że oni sami już nie wiedzą gdzie szukać. Posprawdzane wszystko, mnóstwo konsultacji i nic z tego... I chyba to jest najgorsze, bo gdyby coś w wynikach było nie tak to chociaż byśmy wiedzieli z której strony szukać. A wszystko książkowe, tylko ciąży brak.
To moze faktycznie to okienko implantacyjne i ten test rozwiaze problem. Ja mimo wszystko trzymam kciuki. Moze obie mamy leniuchy w sobieTo był mój trzeci transfer. Odnoszę wrażenie, że oni sami już nie wiedzą gdzie szukać. Posprawdzane wszystko, mnóstwo konsultacji i nic z tego... I chyba to jest najgorsze, bo gdyby coś w wynikach było nie tak to chociaż byśmy wiedzieli z której strony szukać. A wszystko książkowe, tylko ciąży brak.
reklama
jajajaja27
Początkująca w BB
Z jednej strony wiem, że to nie leniuch a z drugiej cały czas mam nadzieję...
Podziel się: