reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Buziaki od ciotkiA idź Ty! Ładnie to tak kobiete w ciąży wzruszać? Aż sie Mały uaktywnił ❤
Obejrzę na pewno.
Ananasowa93
A mnie ostatnio wzrusza nowa pisenk sannah -melodia
„ nie powiedział nikt ze to będzie proste, nie powiedział nikt ze wyleje łzy, czy za dużo ich trochę to żałosne, co zostało mi? Pociesz mnie tylko melodia....” i za kzdym razem jakby słyszę to widzę wsystkie staraczki które nie wiedziały jak trudne jest in vitro ...
„ nie powiedział nikt ze to będzie proste, nie powiedział nikt ze wyleje łzy, czy za dużo ich trochę to żałosne, co zostało mi? Pociesz mnie tylko melodia....” i za kzdym razem jakby słyszę to widzę wsystkie staraczki które nie wiedziały jak trudne jest in vitro ...
Ooo dobre pytanie
Nie wiem ale zacznę szukać prywatnego detektywa bo na priv też nie odpowiada ...
Buziaki od ciotki
Buziaki przekazane Igorek pozdrawia ciocie i przyszywanych kuzynów
Waleczna36
DziękiJakoś specjalnie bym się nie martwiła. Czasem zdarza się dziwny cykl. Zaczekaj jeszcze chwilę, jak za kolejny tydzień nic nie będzie idź do lekarza.
Gentomycyna 2 tyg a doksycylina no tak miesiac juz bedzie w dniu transferu. Żeby nie było żadnych bakteri itd. To taki standart tu w usa. 3 raz to samo przechodzęGentamycyna przez miesiąc? I doksycyklina też? A na co?
Uwielbiam tą bajkęNo to dla wszystkich walczących o swoje marzenia!!!
Niech się spełniają!!!
reklama
Dzień dobry kochane ja jeszcze leżakuje przed telewizorem, mąż idzie na siłownie a ja zrobię sobie jogę jak w końcu mi się zachce ruszyć tyłek A Wy jakie plany na dziś? U nas pogoda masakra, przygnębiająca. @fredka84 jak się imprezka udała? Tyle pyszności narobiłaś i nie wrzucilas żadnych zdjęć Ty łobuzie
Podziel się: