reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję 😘powiedzmy, dobrze 😉jestem trzeci dzień na estradiolu, 13ego mam USG i może 19ego transfer 😍. Wczoraj kiepski dzień miałam ,przeryczalam cały wieczór. ..nie mogę znieść ,jakie świństwo zrobiła mi kuzynka 😟Mój m mówi,żebym nie brała tego do siebie ,ale nie mogę się ogarnąć ... W tym samym czasie zaszlysmy w ciaze,dużo wtedy rozmawiałyśmy ze sobą i od samego początku miała wybrane imię ,miała być Marcelinka....ja jej też powiedziałam i naszym ,jakie mamy wybrane ...po moim poronieniu kontakt się trochę osłabił ,bolało mnie jak przeżywała ,że będzie musiała rodzic sama w szpitalu ,że już zapomniała jak to jest zajmować się małym dzieckiem (to jej druga ciąża ) a jak rzuciła do mnie tekstem " może dobrze ,że u Ciebie tak się stało ,jak ten corona wirus tak u was szaleje ...) Jakby mnie ktoś w mordę strzelił ,nie mogłam uwierzyć ,że to mówi kobieta w ciąży ??!!! No ale do meritum .... Wczoraj urodziła ,zdrowa piękna córeczkę 4900 gramów i na imię będzie miała Rozalia !!! Jak to usłyszałam ,serce mi się rozpadło ...dobrze widziała ,że tak chciałam dać na imię naszej .Nie mogę tego przeżyć ...jak już nie chciała tej Marceliny ,to jest tyle innych imion do wyboru .przychodzi taki moment ,że poukladasz sobie trochę w głowie ,uciszysz pewne rzeczy ...a tu w jeden chwili rozp...doli się wszystko ....
O kuwa😱. Ładna historia 😱. Też bym ryczała 😢. Ale już pal licho te imię, choć to też jest bardzo przykre, ale jak ona tak mogła Ci powiedzieć 👿👿👿. No kuwa nie ogarniam, Ty ronisz dziecko a księżna się przejmuje, że będzie sama w szpitalu👿. I że lepiej że tak się stało 👿👿👿. Ona serca nie ma czy jak🤷🤷🤷. Wiesz co, po prostu w bardzo przykry sposób utwierdzilas się w tym, że nie ma sensu utrzymywać z nią bliskich relacji, i niech spada na szczaw👿
I juz nie płacz, zobaczysz, w końcu doczekasz się swojej Rozalki ❤️. Niedługo transfer więc główka do góry 😘

Ja byłam zalamana tym kolanem, raz, że znowu kasa, bo wiadomo wszystko kosztuje dwa że znowu coś mi jest co trzeba operować. Na szczęście znalezli sie dobrzy ludzie którzy pomogli i może operacja nie bedzie potrzebna😁
A my racji korony i braku funduszy siedzimy sobie z naszymi piesami w lesie 100m od jeziorka😁😁😁Mamy duzo gości, wiec zajec nie brakuje i jest pięknie 😊 Ptaszki śpiewają, sloneczko grzeję, wczoraj byla burza-uwielbiamy z mężem, siedzielismy z mezem na tarasie i słuchaliśmy grzmotów 😁😁😁
Miłego dnia wszystkim🥰🥰🥰
Wow, ale super 😍😍😍. Ja też lubię takie klimaty, choć oczywiście zagranicą nie gardzę 😂. Daj jakieś zdjęcie, plisssss 🙏. Nawet Twojej kuli 😜

Dziękuję 😘powiedzmy, dobrze 😉jestem trzeci dzień na estradiolu, 13ego mam USG i może 19ego transfer 😍. Wczoraj kiepski dzień miałam ,przeryczalam cały wieczór. ..nie mogę znieść ,jakie świństwo zrobiła mi kuzynka 😟Mój m mówi,żebym nie brała tego do siebie ,ale nie mogę się ogarnąć ... W tym samym czasie zaszlysmy w ciaze,dużo wtedy rozmawiałyśmy ze sobą i od samego początku miała wybrane imię ,miała być Marcelinka....ja jej też powiedziałam i naszym ,jakie mamy wybrane ...po moim poronieniu kontakt się trochę osłabił ,bolało mnie jak przeżywała ,że będzie musiała rodzic sama w szpitalu ,że już zapomniała jak to jest zajmować się małym dzieckiem (to jej druga ciąża ) a jak rzuciła do mnie tekstem " może dobrze ,że u Ciebie tak się stało ,jak ten corona wirus tak u was szaleje ...) Jakby mnie ktoś w mordę strzelił ,nie mogłam uwierzyć ,że to mówi kobieta w ciąży ??!!! No ale do meritum .... Wczoraj urodziła ,zdrowa piękna córeczkę 4900 gramów i na imię będzie miała Rozalia !!! Jak to usłyszałam ,serce mi się rozpadło ...dobrze widziała ,że tak chciałam dać na imię naszej .Nie mogę tego przeżyć ...jak już nie chciała tej Marceliny ,to jest tyle innych imion do wyboru .przychodzi taki moment ,że poukladasz sobie trochę w głowie ,uciszysz pewne rzeczy ...a tu w jeden chwili rozp...doli się wszystko ....
Nie moge uwierzyc jak kobieta kobiecie moze powiedziec cos takiego... co za podłe babsko. Nie zycze nikomu źle, ale moglaby dostac po nosie. Moze nauczyłaby sie empatii.
A Ty kochana zapomnij o tym, bo to nie ma co rozpamiętywać. Jeszcze się doczekasz swojego maleństwa ❤

Heej Fredzioszkuu, aaa remontujemy z mężem łazienkę i kupiliśmy sobie wannę z jacuzzi i się cały dzień zastanawialiśmy jak ją podłączyć do prądu i na szczęście się udało 😁 Poza tym troszkę mnie nawala brzuch tzn skóra brzucha od tych zastrzyków... czy to normalne??
Whaaaat? Wanna z jacuzzi, o proszę, jaki dobrobyt 😂😍😘. Ale czad 😍. Najpierw może niech mąż wypróbuje, żeby was tam nie popieściło😱😜😜

reklama
Do góry